Omlet bloggen

Reducer din hunds CO2-poteaftryk

Spaniel udenfor på dens Omlet pudeseng til hunde i Prism Kaleidoscope

Hver dag træffer vi valg, der påvirker vores miljø og vores CO2-fodaftryk. Men hvad betyder det helt nøjagtigt? Uden at blive for videnskabelig, så gør den mængde kuldioxid der udslippes i atmosfæren ud fra de daglige ting, vi foretager os det op for et enkelt CO2-fodaftryk. Selv vores hunde har CO2-fodaftryk, eller rettere CO2-poteaftryk.

Og ligesom du kan ændre dine daglige rutiner for at være mere bæredygtig og reducere dit CO2-fodaftryk, er der også måder, du kan hjælpe med at reducere din hunds CO2-poteaftryk. Selv små ændringer her og der kan have store positive virkninger på miljøet og dem, der er omkring os. Så lad os se på nogle måder du og din hund kan begynde at leve en mere miljøvenlig livsstil.

Hvad hvis en hundeseng kan vare for evigt?

En af de største synder til vores planets CO2-aftryk er lossepladser. Når affald opløses, kombineres nedbrydende affald for at skabe gasser, der er skadelige for vores atmosfære. En måde, vi kan gøre vores for at reducere den negative effekt, er at smide færre ting væk. Og ved du, hvad der er et af de mest almindelige dyreprodukter, der bliver smidt væk hvert år? Du gættede rigtigt – hundesenge.

Så vi spurgte os selv, hvad hvis en hundeseng kunne vare for evigt? Hvad hvis vi kunne lave et produkt, der ikke bare ikke ville ende på en losseplads, men kunne forblive komfortabelt og holdbart for din hund resten af livet? Og så fandt vi en løsning. Omlet hundesenge er ikke kun fremstillet som en luksuriøs komfort, men de er designet som en vedvarende soveløsning for din hund på en bæredygtig måde, der varer i meget lang tid.

Med Omlet hundesenge, har du og din hund forskellige muligheder for at tilpasse den perfekte søvnløsning for dit kæledyr. Når du køber en af disse hundesenge, får du en fremragende memoryskum-base, der kan skiftes ud med et udvalg af forskellige tekstiler og farverige topmadrasser. Alle topmadrasser er maskinvaskbare, så i stedet for at smide sengen væk når den bliver for beskidt, kan du bare vaske din topmadras for at gøre din hunds seng så god som ny igen.

Reducer af din hunds plastikforbrug

Ræk hånden op, hvis du kan lide at drikke fra et papirsugerør. Tja, hvad enten du kan lide dem eller ej, er det faktum, at en simpel udskiftning papir i stedet for plastik har en enorm positiv indvirkning på vores miljø. Og ved du hvad? Der er også simple plastikudskiftninger, du kan foretage for din hund, som hjælper med at reducere dens CO2-aftryk.

Så næste gang du har brug for et nyt hundeprodukt, er her nogle mere bæredygtige valg, du kan træffe:

  • Hundeskåle: Det, som din hund spiser og drikker af, er vigtigt ikke kun for miljøet, men også for deres helbred. Når du vælger en keramisk eller melamin hundeskål, som Omlets hundeskåle, giver du din hund en renere måde at spise dens mad og drikke dens vand på. Rengør skålene hyppigt, så de holder meget længere.
  • Hundeseng: Vi har allerede nogle hundesenge, der giver dig mulighed for at rengøre betrækket og beholde sengen. Men hvad nu, hvis der fandtes en hundeseng, der modvirkede plastik i at gå til spilde? Den findes! Nemlig Omlets Gardenia-kollektion. Med overtræk lavet af 100% genbrugsflaske-materiale, giver disse hundesenge den ultimative miljøvenlige soveløsning.
  • Hundelegetøj: Alle hunde elsker at lege med legetøj! Men desværre er meget hundelegetøj lavet af plastik. Så prøv at udskifte bare et styks hundelegetøj til et stykke hundelegetøj i gummi, der er bedre for din hund og for miljøet! Mens gummilegetøj ikke er 100% genanvendeligt, kan det nedbrydes i mindre stykker for at blive genbrugt!

Bortskafning af din hunds møg på den bedste made

Det er et af livets største gaver at eje en hund. Bortset fra når det handler om at samle dens møg op… Selv om det måske ikke er den mest behagelige opgave, at samle møg op efter din hund, er det en opgave, der skal gøres. Så hvordan kan hunde-møg bortskaffes på en anden måde for at reducere din hunds CO2-aftryk?

Hvad bruger du til at samle din hunds affald op med, når du går en tur med den? Som de fleste mennesker, gætter vi på enten en lille plastikpose fra din taske eller bare en almindelig indkøbsplastikpose. Men gæt, hvor alle de plastikposer ender? På lossepladsen. Så for at gøre din del for at hjælpe miljøet og reducere din hunds CO2-aftryk, kan du bare vælge nogen andre poser. Du kan vælge mellem flere muligheder for at inkludere bionedbrydelige, kompostable og endda lækfri papirsposer. Denne simple udskiftning gør ikke opgaven med at samle hundemøg op mere fornøjelig, men den vil gøre en enorm forskel for miljøet.

Genovervej din hunds plejeprodukter

Bæredygtige og miljøvenlige produkter er ikke forbeholdt de ting, som din hund bruger hver dag. Du kan reducere din hunds CO2-poteaftryk yderligere ved at udskifte den shampoo og balsam, du bruger næste gang du giver din hund en spa-dag. Ved at lave små ændringer i din hunds plejerutine, som en mere miljøvenlig hundevask, vil du hjælpe din hund med at reducere dens CO2-poteaftryk endnu mere!

Omlet og din hunds CO2-poteaftryk

Hus Omlet mener vi, at forbindelsen mellem mennesker og kæledyr er noget vi skal fejre. De produkter, du køber til din hund, bør have betydning for dem, for dig og for vores planet. Med fokus på kvalitet og bæredygtighed er vi i stand til at lave produkter, der er både miljøvenlige og af høj kvalitet, uden at gå på kompromis med bekvemmelighed. Fra vores Gardenia-kollektion-designs, til vores Topology senge og vores udvalg af andre bæredygtige hundeprodukter, gør vi vores del for at reducere CO2-aftryk (pote- såvel som fod) i hele verden.

Hund sover på Omlet tæppe i lammeskind ved siden af Omlet hundeskål

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *