Omlet bloggen

De bedste produkter til katte

Kat ser på Omlet Stakkradsetræ til katte med genopfyldningspakke

Alle katteejere er enige om, at når det handler om vores kattevenner, er det kun de bedste produkter, der duer. Vi elsker vores pelsklædte venner og en af måderne at vise dem vores kærlighed, er gennem de produkter, vi køber til dem. Men hvad gør et produkt bedre end andre produkter, når det handler om produkter til katte?

Hos Omlet mener vi, at holdbarhed, lang levetid og ultimativ støtte og komfort blot er nogle få af nøgleingredienserne til at lave et katteprodukt, der er i topkvalitet. Vi udvikler vores produkter for at spare dig for besværet med at købe igen og igen, så både du og din kat kan nyde dem hele livet. Så lad os tage et kig på nogle af de bedste produkter til katte designet af Omlet.

Maya Donut katteseng

Katte kan godt lide at sove. Meget. Så når det handler om at finde en katteseng, der er den bedste for din pelsede ven, skal du sikre dig, at den ikke kun er støttende og behagelig, men også praktisk og stilfuld. Omlets Maya Donut katteseng er den bedste katteseng, du kan købe til din kat.

Giv din kat en søvnopgradering med denne førsteklasses luksuriøse katteseng med imiteret pels. Den er designet med en unik polstring i donut-form, og vi har konstrueret denne drømmeseng til at levere førsteklasses komfort til katte, der fortjener det bedste. Den bløde skumfidusfølelse og det bløde, flotte betræk giver både komfort og støtte til enhver kats krop, uanset alder eller race.

Men det, der gør denne katteseng endnu bedre, er de tilpasninger, du kan vælge, specifikt til din kat. Den fås i 15 stilfulde farver, og du kan udvælge Maya Donut kattesengen, så den matcher både din kats personlighed og dit interiørdesign. Og den bedste del? Hvert betræk kan tages af og maskinvaskes, så det er nemt for dig at rengøre.

Med Maya Donut kattesengen kan du også løfte niveauet af din kat lur med valgfri designer sengeben. Ved at hæve din kats seng øges luftstrømmen under din kat, hvilket også gavner din kats sundhed og velvære. Derudover vil tilføjelse af designerben få din kats seng til at ligne et smukt møbel i dit hjem.

Kat, der ligger på Omlet Maya Donut katteseng fra den fortryllende kollektion

Maya kattebakke i møbelstil

Da vi satte os for at designe den bedste kattebakke i møbelstil brugte vi vores egen toiletoplevelse som en guide. Hvis mennesker kan gå på toilettet privat, hvorfor kan vores katte så ikke også have en privat toiletoplevelse? Omlets Maya kattebakke i møbelstil , er et elegant kattegrusdomæne i møbelstil, der giver din kat en afsondret toiletoplevelse, mens du effektivt minimerer lugt og snavs i dit hjem.

Hos Omlet mener vi, at for at en kattebakke skal være den bedste, skal den være af høj kvalitet i design, hygiejne og privatliv. Det er netop derfor, vi har designet Maya kattebakken i møbelstil, for at tilbyde en række indgangspunkter og modeller, der passer til alle katte. Senior og handicappede katte vil nyde den nemme sideindgang, og du vil elske anti-sporingsplatformen i den øverste indgangsboks til dine aktive killinger og voksne katte. Derudover leveres hver boks med en holdbar, langtidsholdbar affaldsforing og et aktivt kulfilter, så lugte absorberes og snavs er nemt at rengøre.

Men for virkelig at gøre en kattebakke til den bedste, er privatlivets fred når din kat går på toilettet det vigtigste. Maya kattebakke i møbelstil giver din kat den ultimative toiletisolation med en svingdør, der skaber en lugtbarriere med ventilation og samtidig giver din kat en følelse af privatliv. Fyld bakken op med kattegrus af høj kvalitet , designet af Omlet for at sikre, at din kats toiletoplevelse er den allerbedste.

Omlets kattegård

Hvad får du, når du lukker en kat ud på en udendørs terrasse? En kattegård, naturligvis! Omlet fortsætter med at bane vejen for gladere kæledyr og mennesker, og vi udfordrede de almindelige udendørs katteindhegninger lavet af træ, ved at designe et produkt, der var bedre for dig og din kat.

Omlets kattegård er et rummeligt og sikkert udendørs katterum, der giver berigelse og motion til din kat, mens den sikkert udforsker naturen. Kattegården er lavet ud fra forestillingen om, at katte er nysgerrige og eventyrlystne, så vi har designet en indhegning, der giver dem frihed til at opsøge nye rum, mens de er sikkert beskyttet mod eventuelle farer eller rovdyr.

Omlets kattegård er en udendørs katteindhegning der er konstrueret af kraftigt stålsvejset net. Den er den sikreste kattegård på markedet og den nemmeste at samle. Det modulære design giver dig mulighed for at tilpasse størrelsen på dit kabinet, så det passer til din baghave med mulighed for at udvide til enhver tid. Omlets kattegård er perfekt til både indendørs og udendørs katte, og er ikke kun det bedste produkt for din kat til at nyde mere af naturen, men også et perfekt sted for dig at knytte bånd til din pelsede katteven.

Bæredygtigt kradsetræ

Hvad er en egenskab, som alle katte har til fælles? De elsker alle at kradse. Og hvis du er ligesom os, vil du gerne aktivere denne medfødte katteadfærd – bare ikke på dine møbler. Som kæledyrsejere har vi også kradsetræer til vores katte, men vi blev trætte af at smide dem ud, efter at de var slidt ned. Ikke alene er det dyrt at købe nye med få måneders mellemrum, men kradsetræer, der ender på en losseplads, er ikke godt for miljøet.

Så vi spurgte, om der var en måde, hvorpå et kradsetræ kunne vare evigt? Og vi har fundet svaret på dette spørgsmål i form af Stak-kradsetræet. Stak-kradsetræet er designet med udskiftelige paplag, der kan genbruges eller komposteres, når de er slidt væk, og det er bæredygtig og miljøvenligt. Med andre ord; det er det sidste kradsetræ du nogensinde behøver at købe.

Vi har skabt dette kradsetræ med din kats naturlige adfærd i tankerne, og det fås i forskellige størrelser samt fritstående og vægmonterede muligheder. Når pappet er slidt op fra adskillige sjove kradse-sessioner, skal du blot skifte de gamle lag ud med en ny genopfyldning af pap. Med Stak-kradsetræet kan du føle dig godt tilpas ved at give din kat den bedste kradseoplevelse, samtidig med at du gør noget godt for miljøet.

Klatrestativ til katte

Når det handler om klatring, er katte eksperter i højder. I naturen klatrer katte i træer eller andre genstande som en måde at undslippe rovdyr og også observere deres omgivelser på. Men kan indendørs katte lide at klatre i kattetræer? Hos Omlet tror vi på, at de alle kan lide det.

Men for at vi kunne lave et fremragende kattetræ, var vi nødt til at udfordre vores ingeniører til at tænke udover de traditionelle alt-i-et kattetræer. Du ved, dem, der fylder meget, bliver ildelugtende og ubrugelige, når de bliver slidt ned og som følge heraf ofte ender på en losseplads. Vores mission var at skabe et kattetræ, der var af høj kvalitet og bæredygtigt, men som også kunne tilpasses for at give mulighed for flere interaktioner og for at du og din pelsede ven kan flytte flere bånd.

Omlets Freestyle kattetræ er virkelig et innovativt og unikt produkt, der leverer disse egenskaber og mere. Freestyle er designet til alle katte, uanset alder eller race, og er konstrueret som et pladseffektivt, tilpasseligt eventyrtårn, der giver din kat endeløse timers mental og fysisk stimulering Vælg mellem et udvalg af tilbehør som f.eks hængekøjer, trapper og ramper for at skabe det bedste kattetræ, som din kat nogensinde kunne ønske sig at klatre i.

To katte i deres hjem, der bruger Omlet indendørs Freestyle kattetræ

Omlet kattelegetøj

Der er virkelig intet andet som leg med din kat! Leg mellem kat og ejer er en aktivitet der både er engagerende og som knytter bånd mellem jer. Og en af de bedste måder at engagere din katteven i leg er på, er med kattelegetøj.

Derfor har vi designet vores Omlet cat toys at holde din kat fysisk og mentalt engageret i timevis. Vores unikke hav-inspirerede designs er omhyggeligt lavet både med og uden katteurt, da vi ved nogle katte elsker katteurt mere end andre. Hold din kat underholdt med dette unikke og fremragende kattelegetøj

Omlet og dn kat

Den forbindelse du har med din kat er en vidunderlig ting, og vi mener, at båndet skal fejres i de produkter, du bruger. Som kæledyrsfirmaet, der konstant udfordrer normerne for at bringe det bedste til dig og dit kæledyr, er vores design produkter af den højeste kvalitet der findes på markedet. Fra de stilfulde og komfortable designs som Maya Donut kattesengen til at skabe de tilpassede eventyr, som din kat higer efter med et Freestyle kattetræ til bæredygtigheden af et Stak-kradsetræ til katte der reducerer spild, har Omlet alle de bedste produkter, som din kat kunne ønske sig og har behov for.

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *