Omlet bloggen

Kattes kærlighedssprog

Kvinde udenfor med sin kat med Omlet udendørs Freestyle kattetræ i Omlet kattegård

Ligesom menneskerhar katte deres eget kærlighedssprog. Hvad enten det er gennem bløde miav, hovedstødende kram eller levering af legetøj til dit skød, har vores kattevenner unikke og ofte subtile måder at kommunikere deres kærlighed og hengivenhed på. Så at forstå din kats specifikke kærlighedssprog giver dig muligheden for at låse op for et skatkammer af deres følelser for at hjælpe dig med bedre at kende din pelsede ven. Lad os udforske alle de måder, hvorpå din kat udtrykker deres kærlighed til dig på, og hvordan Omlet kan bringe jer tættere på hinanden, når du kender din kats specifikke kærlighedssprog.

Find din kats kærlighedssprog med Freestyle-kattetræet

En af de hurtigste måder, du kan identificere din kats kærlighedssprog på, er ved at observere, hvordan den reagerer, når den vil have opmærksomhed eller hengivenhed. Og et af de bedste produkter at observere dens adfærd med, er Freestyle-kattetræet designet af Omlet. Et helt tilpasbart klatretræ. Kattetræet har forskelligt tilbehør, der er designet til at opfylde de forskellige personligheder og kærlighedssprog.

Hvad med katte, der gerne sikkert og trygt vil tilbringe mere tid udenfor i deres udendørs katteindhegning? Omlets udendørs Freestyle kattetræ er den perfekte løsning. Hos Omlet har vi designet produkter til både indendørs og udendørs katte, så vi designede vores udendørs Freestyle kattetræ med samme nydelige tilbehør for at revolutionere den måde, din udendørs kat viser kærlighed på.

Men når det handler om at elske sprog og katte, så har vi fjernet gætterierne. Med vores 3 præ-tilpassede kattetræer kan du besvare din kats særlige kærlighedssprog med et klatretårn der taler dens specifikke sprog.

Hengivne ord – Meower-kattetræet

Spinden og miaven er nogle af de mest velkendte lyde, der kommer fra katte. Men når vores kattevenner taler, så er det ikke bare en dejlig lyd. Det er et udtryk for deres kærlighed og tilfredshed. Den blide vibrerende summende spinden eller et blødt, distinkt miav er kattens måde at fortælle dig, “Jeg føler mig sikker og elsket i din tilstedeværelse”.

Hos Omlet designer vi vores kattekreationer fra en personlig oplevelse som kæledyrsforældre. Og vi ved, at katte, der viser kærlighed gennem ord af hengivenhed (miaven og spinden) måske ikke altid ønsker at være tæt på dig fysisk, men stadig ønsker at du skal vide, at de er i nærheden. Så vi designede Meower Freestyle-kattetræet med tilbehør, der vil give komfort til din kats kærlighedssprog.

 • Bambusplatform med hængekøje: Platformens hængekøje er et afsondret sted, der hænger højt over jorden, og svarer det miavende kærlighedssprog. Lyt til din kattevens kærlighedslyd, når den snuser rundt i dens eget område.
 • Bambusplatform med pude: Opmuntr din kat til at udtrykke sin kærlighed frit fra toppen af denne bløde og store platform. Stor nok til at din kat kan tage en lur, vil din kat elske denne ekstra plads til at sove på.
 • Bambustrin med pude : Vi har medregnet ikke en, men to, bløde trin i dette præ-designede kattetræ for at give din katteven frihed til at springe rundt, mens den miaver sin kærlighed til dig fyldt med glæde.
 • Plantepotte og holder: Tilføjelse af planter til dit kattetræ er ikke blot godt for miljøet, men for katte, hvis kærlighedssprog er hengivenhed, viser den herlige tilføjelse af kattevenlige planter din kærlighed til dem til gengæld.

Fysisk touch – Snuggler-kattetræet

Som dyreejere, har vi alle oplevet øjeblikke, hvor vores kat krøller sig sammen ved siden af os, og ælter deres poter på vores skød, eller læner sig ind i vores berøring med en spinden. Denne adfærd er tegn på katte, hvis kærlighedssprog er gennem fysisk berøring. Faktisk er det en af de mest intime måder, hvorpå katte viser deres kærlighed, og det er deres måde at sige: “Jeg stoler på dig”.

Vi ved, at det er nødvendigt at pleje deres kærlighedssprog. Derfor designede vi Snuggler-kattetræet for at give din “følelsesladet” kat præcis, hvad den har brug for.

 • Bambusplatform med pude: For katte, der giver og modtager kærlighed ved fysisk berøring, er det vigtigt at være tæt på deres menneske. Platformen er det perfekte sted at modtage kæledyr og give venlige hovedstød, når I er i øjenhøjde.
 • Bambustrin med pude: Bevægelse er nøglen for katte, der viser kærlighed gennem fysisk berøring, så vi designede Snuggler-kattetræet med trin til at hoppe fra så de let kan bevæge sig rundt eller bare hoppe tættere på dig.
 • Bambus-platformen med hule: Selv de mest energiske katte har brug for en lur (eller 9!) i løbet af dagen. Men for de katte, der taler kærlighedens sprog gennem berøring, vil de sikre sig, at du altid er inden for rækkevidde. Denne hule gør det muligt for din pelsede ven at have det hyggeligt, mens I stadig er tæt knyttet til hinanden.
 • Sisal-kradsereb: En kat har behov for at kradse hver dag! Og for at sikre din kærlige katteven får, hvad den har brug for, tilføjede vi sisal-kradsereb for at hjælpe din kat med at hvæsse sine kløer før næste gang den ælter med sine poter i dit skød.

Gaver – Artist-kattetræet

Glem blomster og chokolader – for katte, hvis kærlighedssprog tales gennem gaver, skal du være forberedt på at blive bragt legetøj eller endda en betænksom gave til dit dørtrin.

Katte er naturlige jægere og for nogle katte, er den bedste måde de kan fortælle dig de “elsker dig på, at fange og levere overraskelser til dig og gå på eventyr.

Da vi udfordrede vores Omlet designere til at lave et Freestyle kattetræ, der var typisk for denne type kattekærlighedssprog, vidste vi, at vi havde høje forventninger. En gavegiver er trods alt en kunstner, der er kreativ i sine bestræbelser, og som er dybt involveret i alt, hvad de foretager sig. Så vi tog tilbehør fra andre tilpassede kattetræer, for at inkludere sisal-kradsetræet, plantepotte og holder og bambus-trin, og tilføjede disse ekstra brikker, der gør enhver kat til en kunster i Artist-kattetræet.

 • Bambusbro med overtræk I lammeskind : Hvad er bedre end et Freestyle kattetræ? To Freestyle kattetræer! Og med bambusbroen, kan du nemt forbinde de to træer og lade din kat, der elsker eventyr, værdsætte en ny måde at udtrykke dens kærlighedssprog på.
 • Kattefoderskål og holder: Katte, der let er underholdt af legetøj og lege, bliver også let sultne. Så i stedet for at tage en pause fra morskaben for at spise middag, tilføjede vi en foderskål til det kunstneriske kattetræ for at give din gavegivende kat fleksibilitet til at spise sig mæt mens den spiser.
 • Foderskål og foderskålsholder: Gaven i kattes kærligshedssprog tales i begge retninger – giver og modtager. Når din pelsven bringer dig en fjer eller et stykke legetøj for at vise den værdsætter dig, kan du vise din påskønnelse til gengæld ved at give den nogle kattegodter i den vedhæftede godbidsskål.
 • Bølget kradsekasse i pap : Alle katte kan lide at kradse – uanset kærlighedsprogssprog. Men for katte, der kan lide at give gaver for at vise kærlighed, vil adskillelige kradsetræer vise din kat, at du forstår og sætter pris på dens medfødte naturlige adfærd. Og denne erkendelse forstærker bare jeres bånd.

Omlet Freestyle kattetræ kærlighedssprog

Hvordan udtrykker katte også kærlighed?

Katte, ligesom mennesker, er alle individer og den måde, de udtrykker kærlighed på, kan variere fra kat til kat. Nogle katte er åbne i at vise deres følelser, mens andre er mere diskrete, når de deler følelser. Lad os se på yderligere kærlighedssprog din pelsede ven kan være glad for:

 • Øjenkontakt – Vidste du, at halvlukkede katteøjne er et tegn på tillid og hengivenhed? I katteverdenen kan man se direkte øjenkontakt som en udfordring eller trussel, så hvis din kat giver dig et langsomt blink eller afslappede blik, betyder det, at den føler sig tryg og rolig omkring dig.
 • At vise sårbarhed – Katte er sårbare dyr af natur, og når de viser deres mave til dig, betyder det, at de stoler fuldt ud på dig. En kats mave er et følsomt område, og ikke en kropsdel, de vil afsløre for hvem som helst. Så hvis din kat ruller på ryggen for at få en mavemassage, er det en gestus af åbenhed og kærlighed.
 • Haleposition – Du kan lære meget af din kats hale. Hvis den er løftet højt i luften, er din kat venlig og glad i dit nærvær. Omvendt betyder en hale mellem benene, at den føler sig usikker, og vil signalere, at du skal tjekke omgivelserne, der gør den ængstelig.

Omlet og din kats kærlighed

Hos Omlet udfordrer vi dyrepasningen til at løfte sig over almindelige dyrepasningsprodukter til at designe unikke måder, som du kan støtte din kats kærlighedssprog og personlighed på. Ved at forstå, hvordan din kat kommunikerer, ved vi, at du kan styrke båndet med din pelsede ven. Med Meower Freestyle kattetræet, Snuggler Freestyle kattetræet, og Artist Freestyle kattetræet, har vi tilpasset et miljø, der giver din kat personaliserede oplevelser. Og ved at fokusere på din kats unikke behov vil I begge have et glædeligt og mere fuldendt liv sammen.

Mand med sin kat burger Omlet indendørs Freestyle kattetræ

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *