Omlet bloggen

7 tips til at hjælpe din redningshund med at etablere en rutine

Rachel Spencer er freelancejournalist med speciale i at skrive om kæledyr og kæledyrsindustrien og er en prisvindende kæledyrsblogger.

Hun bød sin første redningshund Daisy, et terrier-krydsning, velkommen i sit liv i 2009, og det inspirerede hende til at starte sin kæledyrsblog, The Paw Post, hvor hun skriver om dyr og den forskel, de gør i menneskers liv.

Rachel genhusede sin anden terrier, Patch, i 2018, og sammen nyder de at rejse til hundevenlige destinationer og afprøve det nyeste inden for hundelegetøj, godbidder og teknologi.


Rachel Spencer med sin redningshund

At byde en redningshund velkommen i dit hjem og dit hjerte er en vidunderlig ting at gøre. Du får en trofast følgesvend, giver dig ubetinget kærlighed, og din hund får en ny chance for at opleve lykke. Som ny kæledyrsforælder er det vigtigt, at din hund slår sig ned i dit hjem, og disse syv tips vil hjælpe dig med at etablere en rutine.

1. Køb det grundlæggende

Sørg for at anskaffe følgende ting, før din pelsede ven kommer, så vil det hjælpe den med at føle sig hjemme.

  • Mad – spørg internatet eller den tidligere ejer, hvad den er vant til at spise.
  • Mad- og vandskåle
  • Halsbånd, hundesnor og mærke med dine kontaktoplysninger på – du er juridisk forpligtet til at inkludere dit navn og adresse og overvej også at inkludere dit telefonnummer
  • Legetøj
  • Seng og tæppe – Omlets Topology luksus hundeseng er ideel med vaskbare og aftagelige topmadrasser og mulighed for at lægge et tæppe ovenpå.
  • For at hjælpe din hund med at falde til ro skal du putte dig under tæppet, før den ankommer, så tæppet dufter af dig.

2. Giv den plads

Det er spændende at byde et nyt pelset familiemedlem velkommen, men den vil sandsynligvis være træt og lidt overvældet. Den er måske også genert i starten, så vær tålmodig. Efter lidt tid vil den interagere og blive mere selvsikker og legende.

Den har brug for lidt fred og ro, så klargør dens seng eller et bur, godbidder og et stykke legetøj i et stille rum eller område, så den kan trække sig tilbage, hvis den har brug for lidt alenetid.

3. Begynd at udforske

De første par dage kan du gå korte gåture i dit lokalområde og lade din hund snuse og udforske dens nye omgivelser.

Undgå travle steder med mange hunde og hold den i snor, for at sikre, at den er sikker, og byg derefter op til længere gåture på nye steder.

4. Hold øje med din hunds fremskridt

Overvej at føre en hundedagbog, så du kan registrere, hvordan den falder til, hvad den kan lide og ikke lide, træningsfremskridt og adfærd, når den efterlades alene.

Redningshunde kan opleve separationsangst, så overvej at bruge et kæledyrskamera for at se, hvordan de reagerer, når du lader dem være alene hjemme.

5. Tag kontakt til lokale kæledyrsprofessionelle

Bestil en tid hos din lokale dyrlæge til regelmæssig kontrol, ormekur og vaccinationer. Dette vil hjælpe dit kæledyr med at vænne sig til dyrlægen.

Hvis de kræver regelmæssig pleje, kan du også besøge din lokale salon med din hund for at diskutere dens plejerutine. Under disse besøg skal du give din hund godbidder for at gøre det til en positiv oplevelse.

6. Begynd træning

Hunde elsker at lære. Find en lokal, akkrediteret, tvangsfri træner til at lære dig venlige og etiske måder at kommunikere og knytte bånd på. Vælg mellem klasser eller enetimer for at få professionel vejledning og en chance for din hund til at møde andre hunde.

7. Glæd dig til mange års lykke

Psykolog Emma Kenney har et vidunderligt citat: “At åbne dit liv for en hund, der har brug for et hjem, er en af ​​de mest tilfredsstillende ting, du kan gøre.”

Uanset hvad deres fortid måtte indebære, kan din redningshund se frem til et nyt liv ved din side, fra gåture i skoven til kram på sofaen. Ved at tage disse enkle trin for at hjælpe dem med at falde til ro, vil du bane vejen for fælles eventyr i de kommende år og et livslangt bånd, der er svært at overgå.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *