Omlet bloggen

Hvor længe holder hundesenge?

Hvalp hiver i Omlet Topology hundeseng med quiltet topmadras

Ahh, det evige spørgsmål: Hvor længe bør en hundeseng kunne vare? Det er et emne, der har forvirret kæledyrsejere i årevis. Som mennesker skifter vi typisk vores madrasser ud hvert 6-8 år afhængigt af mærke og brug. Men med hundesenge, er der flere faktorer at overveje. Skal en hundeseng kunne holde et år? Fem år? Ti år? Eller skal den kunne holde for evigt? Hos Omlet mener vi, at hundesenge skal vare for evigt! Så lad os se nærmere på din hunds seng, og hvad du kan gøre for at holde dens komfort kørende for livet og holde dens seng væk fra lossepladsen.

Derfor holder standard hundesenge ikke

Lad os være ærlige – hunde er kendt for mange ting, men at være blid med deres ejendele er normalt ikke en af dem. De elsker at tygge, grave, og savle på alt, hvad de kan få deres poter på, inklusive deres hundesenge. Derudover, sover de fleste hunde på deres senge for alle deres lure og nattesøvne, og det medfører masser af brug og ekstra lugt. Det er rimeligt at sige, at hunde bruger deres senge mere end mennesker bruger deres madrasser.

Som et resultat kan standard hundesenge simpelthen ikke modstå normalt slitage fra hunde, uanset hunderace. De fleste standard hundesenge er konstrueret af ikke-holdbare og ikke-vaskbare materialer, hvilket gør dem ude af stand til at give kvalitetskomfort til din hund i særlig lang tid. Så hvis du tror, at en standard hundeseng skal vare evigt, tror du forkert. Men bare rolig. Der er andre muligheder for hundesenge fra Omlet, der holder din hund komfortabel hele dens liv.

Hvor længe skal en hundeseng kunne holde?

I gennemsnit holder de fleste standard hundesenge fra 6-12 måneder. Hvis det ikke er riv og slid fra din hunds naturlige adfærd, der hurtigt sender sengen på lossepladsen, så vil opbygningen af lugt og hår gøre det. Hos Omlet mener vi, at hundeejere skal være i stand til at købe en hundeseng, der kan holde deres pelsede ven komfortabel fra hvalpedom til seniorårene.

Vores produktdesignere satte sig for at udfordre standardnormen for hundesenge og skabe en hundeseng, der ikke kun ville give din hund den højeste kvalitetskomfort, men også ville vare hele dens levetid. Deres løsning var; Topology hundesengen.

3 måder hvorpå du kan vide, at det er tid til en ny hundeseng

Hvordan ved du, hvornår det er tid til at købe en ny madras? Det er sandsynligvis når du begynder at have sammenhængende nætter med ukomfortabel søvn eller kan se definerede klumper og nedhulinger rundt omkring på madrassen. Men hvordan ved du, hvornår det er tid for din hund at få en ny seng? Her er 3 måder, hvorpå du kan afgøre, om din hund har brug for en soveplads:

  • Foretag en ‘bump’-test

De to mest almindelige fyldstoffer i hundesenge er fyld og memoryskum. Så for at enhver standard hundeseng skal blive ved med at støtte op om din hunds led og give komfort, skal det indvendige fyld være ensartet tyk på tværs. Men hvordan kan du vide om det er det? Ved at udføre en hurtig ‘bump’-test. Du skal blot tage din flade hånd og holde den lidt over din hunds seng. Med en hurtig bevægelse, dropper du din hånd ned på hundesengen for at efterligne din hund, der hopper op i dens seng. Hvis du hører et ‘bump’, når hånden rammer, betyder det, at det støttende fyld er blevet fladt, og det er tid til at anskaffe sig en ny hundeseng.

  • Brug din næse

Nej virkelig, vi mener det – lugt til din hunds seng. Og vi mener ikke fra det andet rum. Vi mener, bøj dig ned og snus grundig til din hunds seng. Eventuelle bakterier eller andre mikrober, der kan være begyndt at opbygge sig inde i din hunds seng, er måske tæt nok på til at kunne lugtes. Og gæt engang? Det betyder, at denne lugt overføres til din hund, hver gang den putter sig for at tage et hvil. Så hvis du lugter noget dårligt, er det tid til at få en ny hundeseng.

  • Foretag en komplet inspection

Ved første øjekast kan de fleste standard hundesenge se ud til at være i perfekt stand. Men se nærmere efter, og det kan være, du kan se noget andet. For virkelig at vide, om din hund har brug for en ny seng, skal du give den en grundig inspektion. Hvis betrækket er aftageligt, skal du tage det af for at se på hvad der er indeni. Skimmelsvamp og mug kan gemme sig i sømme og sprækker fra overskydende savl, hvilket gør din hunds seng ulækker. Og hvis indersiden af din hunds seng ser ulækker ud, kan du bare forestille dig, hvor ukomfortabel sengen må være at sove på..

Omlets Topology hundeseng

Som kæledyrsfirmaet, der gør tingene anderledes, satte vi os for, at skabe en komfortløsning, der ville være din hunds soveledsager for livet. Vi er også kæledyrsejere, og ligesom dig er vi trætte af slidte, ubehagelige hundesenge, der ender på lossepladsen. Så vi besluttede at gøre noget ved det. Vi besluttede at konstruere den sidste hundeseng, du nogensinde behøver at købe.

Omlets Topology hundeseng, er en helt tilpasbar hundeseng, der bogstaveligt talt vil transformere din hunds søvn. Den luksuriøse memoryskum madras er helt indkapslet i et vandafvisende betræk for at give din hund højtydende søvn uden bekymring for ophobning af bakterier. Og med Topology kan du også tilpasse din hunds komfort med en af de mange forskellige topmadras-muligheder, så du kan give din hund den nøjagtige søvn, den ønsker.

Og det bedste? Hver enkelt topmadras er nem at tage af og kan maskinvaskes helt. Du skal blot lyne en ny topmadras på sengen, mens den anden er til vask, eller hvis en topmadras bliver slidt, skal du blot udskifte den med en ny uden at skulle købe en ny seng.

Omlet og din hund

Hos Omlet antager vi ikke bare, at vi ved, hvad din hund har brug for i en hundeseng. Vi bruger vores personlige erfaring og enestående forståelse af de bedste produkter til rådighed for at designe og udvikle hundesenge, der leverer kvalitet, komfort og nem pleje, så din hund ikke kun får, hvad den har brug for, men også hvad den ønsker. Når alt kommer til alt fortjener vores hunde det bedste, gør de ikke? Med Topology hundesengen, vil din hund ligge i dejlig luksus fra hvalpedommen til seniorårene, og vil give dig mange logrende haler for at sige tak til gengæld. Lad os gøre arbejdet, så du kan høste frugterne.

Gravhund på Omlet Topology hundeseng med sækkepude topmadras

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *