Omlet bloggen

Den bedste automatiske dør til hønsehuse

Omlet Eglu Cube hønsehus lukket med Omlet Autodoor - automatisk dør til hønsehuse

Den bedste automatiske dør til hønsehuse er en, der tjener flere formål. En, der er programmerbar, så den passer til din tidsplan, giver et lag beskyttelse mod rovdyr og åbner vandret med indbyggede sikkerhedssensorer. Læs videre for at se, hvordan en Autodoor kan revolutionere din rutine som hønseholder.

Derfor har dit hønsehus brug for en automatisk dør

Omlets automatiske dør til hønsehuse forvandler dit almindelige hønsehus til et smart, teknologisk avanceret hus til høner. Som en personlig concierge til dit hønsehus, sørger den bedste automatiske dør til hønsehuse for, at dine høns holder deres tidsskema og er beskyttede, mens de ligger på rede. Tilføjelsen af en automatisk dør (Autodoor) vil:

  • Lade dig sove længe, mens dine høns slippes ud
  • Give dig ro i sindet, hvis du er væk hjemmefra i skumringen
  • Tilføje endnu et lag af sikkerhed mod rovdyr
  • Styrke de isolerende virkninger af et hønsehus af plastik
  • Etablere og forstærke en rutine, der passer til din flok

Der er mange forskellige typer automatiske døre til hønsehuse, men den bedste mulighed er et let valg, når det handler om komfort og sikkerhed for din flok.

Den automatiske dør til hønsehuse fra Omlet

Omlets Autodoor er omhyggeligt designet. Den er lavet af robuste, rådfri og rustfri materialer, det er lette at rengøre og holder hele livet. Den fremragende vandrette åbning i skrue-stil gør det utroligt vanskeligt for rovdyr at lirke den op. Omlets Autodoor øger også de isolerende virkninger af vores Eglu Cube hønsehus , og er designet til at integrere i det problemfrit uden at skulle fjerne den eksisterende dør. Den automatiske dør kan også installeres på et hønsehus af træ, Omlet hønsegårde , eller på traditionelle hønseindhegninger.

Lyssensorer til automatisering af daggry/skumring

Vil du sove længe eller være ude sent, men har en flok at passe? Den automatiske dør kan holde dine høner efter planen baseret på solen. Og da høns søger deres sovested baseret på mængden af dagslys behøver du aldrig bekymre dig om at ændre den automatiske dørs indstillinger, når vinteren kommer. De forskellige timer med sollys i løbet af året vil få den automatiske dør til at lukke på det ønskede lysniveau – uanset årstiden. Og den sofistikerede automatiske dør tager højde for storme eller overskyet forhold, hvilket sikrer, at døren ikke lukker under korte udsving i belysningen.

Indstil din egen tidsplan

Nogle flokke ligger på rede på samme tid hver dag i stedet for at vente på, at solen går ned. Hvis du har høns, der foretrækker at ligge tidligt, kan urindstillingen være den bedste mulighed. Du skal blot vælge den angivne tid til at åbne og lukke hver dag, og den automatiske dør vil sørge for, at dine høns holder sig til deres tidsplan.

Installer på bade hønsehuse af træ og af plastik

Yderligere fastgørelsespakker kan købes for at installere den automatiske dør på vores hønsegårde eller traditionel hønsenet, hvilket gør at den automatiske dør passer overalt. Installer den på ethvert eksisterende traditionelt hønsehus af træ eller Omlet hønsehuse med tilhørende løbegård – hvilket gør det nemt at overføre den fra et hønsehus af træ til en Eglu Cube når du opgraderer.

Rovdyrsikret

Den bedste automatiske dør til hønsehuse holder din flok sikker fra rovdyr. Ved at sikre døren hver nat, vil dine høns blive beskyttet i den mest aktive tidsramme for rovdyr, som vaskebjørne og ræve.

Beskyttelse af din flok mod vaskebjørne udgør en særlig vanskelig udfordring, da de er meget dygtige til at åbne nysgerrige døre – dog skal det nævnes at vaskebjørne er sjældne i Danmark. Den vandrette åbning af den automatiske dør er imidlertid meget vanskeligere at lirke åben end andre automatiske hønsehusdøre, der åbnes lodret. Og med spiralgearmekanismen i stedet for et remskivesystem vil den automatiske dør afvise selv de mest vedholdende rovdyr.

Pålidelig i både varme og kulde

Bekymrer du dig over vejrforhold? Den automatiske dør tåler alle vejrforhold og temperaturer. Døren vil stadig fungere effektivt i temperaturer under frysepunktet, og vil holde din flok varm om vinteren. Med færre dagslystimer, forbliver din flok dejlig varm i deres hønsehus, indtil det ønskede dagslysniveau eller det planlagte tidspunkt er nået.

Om sommeren lader den automatiske dør dine høner gå ud under de køligere morgentemperaturer for at hjælpe din flok gennem de varmere måneder. Det længere dagslys betyder, at din flok vil kunne nyde en brise og skygge uden for hønsehuset så længe som muligt, mens flokken stadig er beskyttet og har det behageligt om natten.

Indbyggede sikkerhedssensorer

Sofistikerede sikkerhedssensorer sikrer, at dine høner ikke ved et uheld bliver fanget i den automatiske dør, når den lukker. Hvis en del af en høne blokerer den automatiske dør, åbnes den igen og forsøger at lukke igen et par minutter senere. Det blide bump fra den automatiske dør er normalt nok til at få dine høns i bevægelse, hvis de hviler på tærsklen, og snart lærer de deres tidsplan, så de ikke ligger ved døren.

Kombiner din Autodoor med et hønsehus din flok elsker

Omlets Eglu Cube hønsehus og den automatiske dør er som skabt for hinanden – bogstaveligt talt. Den automatiske dør installeres hurtigt og nemt på Eglu Cube uden at kræve yderligere vedhæftningssæt. Og på grund af det integrerede design er det ikke nødvendigt at fjerne den eksisterende drejelige Eglu Cube hønsehusdør. Faktisk kan den almindelige hønsehusdør stadig åbnes og lukkes separat fra den automatiske dør.

Når du kombinerer de bedste hønsehuse med den bedste automatiske dør til hønsehuse, vil du sikre at din flok har den absolut bedste opsætning. Omlets hønsehuse er rovdyrbestandige, dobbeltisolerede og giver optimal ventilation for din floks komfort.

Den bedste hønsepleje med Omlet

Omlet skaber de bedste hønseprodukter, der er til rådighed, og vores. hønsegårde, hønsetraktorer, og huse til høner er designede til et helt liv med lethed og komfort og gør dig klar til succes fra begyndelsen og gennem hele din rejse som hønseholder. Vælg den bedste automatiske hønsehusdør og andre fjerkræprodukter fra Omlet, og hjælp dine høns med at leve deres bedste liv.

Omlet Eglu Cube hønsehus og walk-in løbegård med Autodoor

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *