Omlet bloggen

Tager du din hund med på arbejde?

Hund på et kontor, der sidder i en stol

Vidste du, at det at tage hunden med på kontoret har vist sig at øge moralen, hvor medarbejdere, der kommer i kontakt med hunde på arbejdspladsen, har højere jobtilfredshed end gennemsnittet? At tage din hund med på arbejde kan også reducere stressniveauer, og at klappe en hund kan sænke både din puls og dit blodtryk. I USA fejrer de f.eks National Take Your Dog to Work Day fredagen efter Fars Dag. Hvis du har fået lov af din arbejdsplads til at tage hunden med på arbejde, kan du læse videre, for at sikre, at din hunds dag på kontoret går glat.

Er din hund klar?

At tage din hund med på arbejde kan virke spændende, men inden du laver konkrete planer, skal du sørge for at sætte din hunds behov først og vurdere, om den virkelig er klar. Ikke alle hunde er velegnede til en hel dag på kontoret, og for at sikre, at I begge nyder oplevelsen, skal du overveje et par faktorer.

Tænk først på din hunds temperament. Hvis din hund bliver ængstelig og overvældet i nye omgivelser, vil lydene fra et travlt kontor hele dagen ikke være det bedste sted for din hund. Eller måske elsker den at være ude ‘på eventyr’ og udforske nye steder. Det er en god start, men du bør sikre dens grundlæggende hundetræning er god nok, så den kan holde sig rolig og ikke forstyrre din eller dine kollegers arbejdsdag.

Forberedelse er vigtigt

Hvis du har besluttet, at din hund er klar til arbejdspladsen, er det tid til at begynde at tænke over, hvad du skal tage med dig den dag. Hvis din hund er burtrænet, så sørg for at medbringe dens hundebur. Dette vil give din hund et sikkert sted, den kan trække sig tilbage til, hvis den vil have lidt tid alene. Tilsvarende skal du pakke dens hundeseng som en påmindelse om hjemmet og et behageligt sted for den at hvile sig på. Omlets pudeseng til hunde er ideel til transport, og med en fyldig pude er det den perfekte praktiske og behagelige kombination.

Vand- og madskåle er også vigtige, og glem ikke godbidderne! Og legetøj som Kongs er gode til at underholde din hund, mens du foretager et telefonopkald eller skal fokusere på arbejde.

Hvordan har dine kolleger det med en hund på kontoret?

Selvom du er sikker på, at din hund ikke vil forårsage problemer på kontoret, kan du have kolleger, der er bange for hunde eller er allergiske over for hunde. Det er dit ansvar at tale med folk på arbejdspladsen for at sørge for at din hunds besøg ikke skaber problemer for dine kollegaer.

Tag tid til gåture

Det er en god ide at tage din firbenede ven ud på en lang gåtur før du tager den med på kontoret. På denne måde har de haft tid til at komme af med noget af deres energi og skulle forhåbentlig være okay i et par timer uden toiletpause.

I løbet af dagen skal du sikre dig, at du har tid i din frokostpause til at tage din hund ud på en anden gåtur, og et par kortere pauser, så den kan strække benene. En tur ved frokosttid vil gavne dig såvel som at få frisk luft vil forbedre både dit humør og din produktivitet. Glem ikke at anskaffe et matchende designer halsbånd og hundesnor-sæt, når du tager afsted, så du og din hund kan have en stilfuld dag!

Hvad er din plan B?

Du kender din hund, men et nyt miljø kan få den til at reagere på en måde, der ikke ligner dens sædvanlige selv. Gøen eller skænderier med andre hunde kan være stressende for alle involverede (to- og firbenede!), så sørg for at have en backup plan før dagen begynder. Måske kan du tage din hund med hjem, eller måske er der et ekstra mødelokale, som i to kan trække jer tilbage til. Kommuniker med arrangøren af arrangementet for at se, hvilke muligheder der er tilgængelige.

Hold også øje med ethvert tegn på, at din hund er stresset eller ængstelig. Disse omfatter at den stønner, slikker sine læber og gaber, for at nævne nogle få eksempler. Læs vores guide til din hunds kropssprog for at hjælpe dig med bedre at forstå, hvad din hund forsøger at fortælle dig.

Omlet og din hund

At tage din hund med på arbejde kan være en god dag for både dig og dit kæledyr, men du vil bestemt ikke have, at din hund skal være grund til, at dine kolleger bliver irriterede over dig. I sidste ende er det vigtigt at forberede din hund og tage det fulde ansvar og ved hjælp af Omlet hundeprodukter som hundebure og hundesenge, din pelsede vens dag med dig på arbejde gøres endnu bedre.

Labrador hviler på Omlet rede-sengen til hunde i Forest Fall Grey

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *