Omlet bloggen

5 grunde til at du har brug for Omlets automatiske dør til hønsehuset denne sommer

Høne i Omlet hønsehus i træ med automatisk dør

Omlets automatiske dør til hønsehuset er en pålidelig hønsehus-kompagnon for tusindvis af hønseholdere over hele verden, og ligesom i de mørke vintermåneder tilbyder den automatiske dør også ultimativ fleksibilitet og bekvemmelighed for dig og dine høns om sommeren. Her er 5 grunde til, at du har brug for en automatisk dør denne sommer…

1. Slip for at stå tidligt op om morgenen!

Omlets automatiske dør til hønsehuset giver dig mulighed for at åbne din hønselem om morgenen uden overhovedet at stå ud af sengen – perfekt til de tidlige solopgange om sommeren, når dine høns gerne vil ud og strække vingerne.

2. Lyssensor tilpasser sig de skiftende årstider

Du kan indstille din automatiske dør til at åbne og lukke på et bestemt tidspunkt, eller du kan bruge den smarte lyssensor og indstille døren til at åbne og lukke ved en bestemt lysprocent, hvilket betyder, at åbningstiderne tilpasser sig de skiftende årstider, så du ikke skal huske på at gøre det selv.

3. Mere tid til leg for dine høns

Efterhånden som solen står tidligere og tidligere op om sommeren, vil dine høns også være desperate efter at komme ud og lege endnu tidligere. Med den automatiske dør kan de træde ud ved daggry, og de behøver ikke vente på, at du sætter deres dag i gang!

4. Forbedret sikkerhed i hønsehuset

Omlets automatiske dør åbner sidelæns, hvilket gør den langt mere sikker end andre automatiske hønselemme, der åbner lodret som en guillotine og dermed let kan løftes op af rovdyr.

5. Spar 15% på den automatiske dør til hønsehuset i grøn lige nu…

når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev! Få en hønsehus-fleksibilitet der vil ændre dit liv, og spar 195 kr. – kun i en begrænset periode! Tilmeld dig Omlets nyhedsbrev her for at få din rabatkode.

Her kan du se hvorfor vores kunder synes, at den automatiske dør er et vigtigt tilbehør til hønsehuset om sommeren…

Donald – “Vi høns har haft vores automatiske dør i omkring en måned, og vi elsker den. Når det bliver lyst, åbnes døren, og når det bliver mørkt, lukker den. Vi behøver ikke længere vente på, at vores mennesker kommer sent ud af sengen med en eller anden undskyldning om at have sovet over sig. Helt ærligt, mennesker?! Der er insekter at få kløerne i og ting at skrabe og udforske!” *****

Becky – “Jeg elsker denne dør. Ingen grund til at skynde mig ud, når jeg bare vil ligge i sengen 5 minutter længere. De går selv i seng om aftenen, og jeg behøver ikke bekymre mig om, at noget får fat i dem. De er trygge og sikre. Batteriet holder længe, og døren er let at indstille. Jeg testede sensoren, og den fungerede perfekt. Meget tilfreds med dette køb!” *****

Mary – “OMG. Vi installerede døren for et par aftener siden og stod uden for hønsehuset, som om det var nytårsaften for at se døren lukke. Jeg kan ikke sige dig hvor meget frihed, det giver os. Nu behøver vi Ikke længere bekymre os om at komme hjem i tide for at lukke hønselemmen eller stå op ved daggry i al slags vejr. Og døren er rigtig sikker. Intet dyr kan på nogen måde åbne den. Jeg bestilte lige endnu en til mit andet hønsehus!” *****

John – “Min kone var skeptisk, da jeg bestilte Omlets automatiske dør! Den første morgen kiggede hun ud af vinduet og så alle vores damer ude af deres hønsehus og gående rundt i gården uden at skulle ud af sengen, hun sagde, at det var LIVSÆNDRENDE!” *****

15% rabat på grønne automatiske døre til hønsehuset når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev!

Vilkår og betingelser

Denne kampagne gælder kun fra d. 17/3 til og med d. 21/3 2021. Når du har indtastet din e-mailadresse på hjemmesiden, modtager du en rabatkode, som kan anvendes ved kassen. Ved at indtaste din e-mailadresse, tilmelder du dig Omlets nyhedsbrev. Du kan afmelde det igen til enhver tid. Denne rabat gælder kun den grønne automatiske dør til hønsehuset. Tilbuddet gælder ikke den grå automatiske dør til hønsehuset. Tilbuddet er begrænset til 2 stk. pr. husstand. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten dækker ikke leveringsudgifter og kan ikke bruges på i forvejen nedsatte produkter eller i forbindelser med andre rabatter.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *