Omlet bloggen

8 tips til at gøre dine kæledyrs gård sjovere dette efterår

Høns i deres Eglu gård i efterårsskoven

Det er den tid på året igen, hvor vi siger farvel til sommeren og byder velkommen i de køligere, kortere efterårsdage. For mange dyreejere er sommeren en god mulighed for at tilbringe kvalitetstid med deres dyr; lege udendørs og nyde det varmere vejr. Men ændringen af årstid behøver ikke at betyde, at morskaben skal stoppe. Så uanset om du har en høne, et marsvin eller er en kæledyrsforælder til kaniner, er her 8 tips til at gøre deres løbegård fld af sjov dette efterår.

Hvorfor har kæledyr brug for løbegårde?

Det er vigtigt, at du fortsætter med at sørge for, at dine kæledyr motioner hele året, og løbegårde er gode til dette formål, hvilket giver dine pelsede venner friheden til at strejfe rundt i et sikkert og afgrænset miljø. Omlet har en række løbegårde til høns, kaninløbegårde og løbegårde til marsvin, som er alle rovdyr-resistente med deres innovative mesh-design.

Selvom løbegårde er fantastiske til at give dine dyr mere plads, kan nogle ekstra tilføjelser i løbet af de kommende måneder hjælpe med at holde både dig og dine kæledyr underholdt.

Hvorfor har kæledyr brug for løbegårde?

Det er vigtigt, at du fortsætter med at sørge for, at dine kæledyr motioner hele året, og løbegårde er gode til dette formål, hvilket giver dine pelsede venner friheden til at strejfe rundt i et sikkert og afgrænset miljø. Omlet har en række løbegårde til høns, kaninløbegårde og løbegårde til marsvin, som er alle rovdyr-resistente med deres innovative mesh-design.

Selvom løbegårde er fantastiske til at give dine dyr mere plads, kan nogle ekstra tilføjelser i løbet af de kommende måneder hjælpe med at holde både dig og dine kæledyr underholdt.

Det er den tid på året igen, hvor vi siger farvel til sommeren og i stedet byder de køligere, kortere efterårsdage velkommen. For mange kæledyrsejere er sommeren en god mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen med vores dyr, lege udendørs og nyde det varme vejr. Skiftende årstider behøver dog ikke betyde, at vi må holde op med at have det sjovt!

Det er vigtigt at sørge for, at dine kæledyr fortsat får deres motion hele året rundt, og løbegårde er fremragende til dette formål, da de giver dine små venner frihed til at færdes på et sikkert og begrænset område. Omlet leverer udendørs gårde til høns, kaniner og marsvin, som alle er rovdyrresistente, så du ikke behøver at bekymre dig om dine kæledyrs sikkerhed, når de er udenfor i gården om efteråret. Selvom løbegårde og hønsegårde er fantastiske til at give dine dyr mere plads, så kan du ved at tilføje lidt ekstra udstyr i de kommende måneder hjælpe med at holde både dig og dine kæledyr underholdt. Her er vores bedste tip til, hvordan du kan gøre din gård sjovere til efteråret.

Løbegårde til marsvin og kaniner

Forbered en grøntsagsjagt

Marsvin og kaniner elsker friske grøntsager, så hvorfor ikke lave en leg ud af det! Du kan prøve at gemme små stykker af deres yndlingsgrøntsager rundt om i løbegården og lade dyrene lede efter dem. Denne leg vil ikke kun give dig en god mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstid udenfor med dine kæledyr, men lader også kæledyrene deltage i Halloween-festlighederne med en skattejagt til efteråret!

Få en legetunnel

Legetunneler kan monteres i dine marsvins eller kaniners løbegård for at give dem en ny måde at dyrke motion på og er designet med disse to dyrs naturlige adfærd i tankerne. I naturen ville både marsvin og kaniner leve i tunneler og huler, som de graver for at søge midlertidigt tilflugt under jorden. Oplev hvordan dine kæledyr vil hygge sig med at hoppe rundt, ind i og ud af deres tunnel.

Brug et shelter

Shelters kan være en god tilføjelse til løbegården på denne tid af året. Omlets Zippi Shelters til kaniner og marsvin er vejrbestandige, hvilket betyder, at dine kæledyr er beskyttet mod vind og regn. Begge arter har et naturligt ønske om at søge ly i et hul, så du kan være helt sikker på, at de hygger sig, når de føler sig trygge og sikre. Desuden er Omlet legetunnelerne udstyret med forbindelsesringe, så de let kan fastgøres til Zippi Shelters for at skabe en sjov labyrint til dine små venner!

Legetøj til marsvin og kaniner

Hvem sagde, at legesager kun var til katte og hunde? Prøv at give dine små dyr et nyt legetøj, som hjælper med at bekæmpe kedsomhed i denne årstid. Legetøj til marsvin og kaniner kan blot hænges op i deres gård og vil holde dem aktive, engagerede og nysgerrige.

Hønsegårde

Legetøj til høns

CHøns kan også have legetøj! En høne der keder sig kan føre til mobning i flokken, så på denne tid af året er det endnu vigtigere at holde dine høns underholdt med noget hønseberigelse. Når vejret ændrer sig, bliver disse dyr naturligt mere og mere urolige, med mindre af det græs og ukrudt som de nød at spise i løbet af sommeren. Hakkelegetøj til høns er én mulighed for at holde din flok glad og derudover også give dem noget mental stimulering.

Giv dine høns et græskar til hønsegården

Det ville ikke være efterår uden græskar! Du kan placere et halvt græskar i hønsegården for at give dem en særlig godbid. Din flok vil ingen problemer have med at hakke i det rå græskar, så der er intet behov for at tilberede det. Skær blot toppen af græskaret af og halvér det, inden du placerer det udenfor i gården. Sørg dog for at du fjerner eventuelle græskarrester fra gården, når hønsene er færdige med det, for at undgå uønskede gæster om natten som f.eks. gnavere.

Gør brug af dine efterårsblade

Efterårets nedfaldne blade i haven betyder måske ikke noget for os, men de kan faktisk være en fremragende kilde til underholdning for dine høns. Byg en bunke sprøde efterårsblade i din hønsegård, og se damerne hygge sig med at hakke og skrabe rundt i timevis. Du kan endda tilføje nogle solsikkefrø i bunken, som din flok kan lede efter.

Få en hønsegynge

En hønsegynge er en anden måde at gøre hønsegården sjovere på. Omlets hønsegynge vil få dine høns i deres rette element, mens de får styr på deres nye legetøj. Dette tilbehør vil ikke alene give hønsene masser af underholdning, du vil få mindst lige så meget sjov ud af at se dem hoppe af og på og gynge frem og tilbage.

Omlet og dine kæledyrs efterår

Omlet ved, at denne tid på året kan være sværere for kæledyrsejere, men uanset hvad årstiden bringer i år, med Omlets udvalg af produkter til marsvin, kaniner og høns kan du og dine kæledyr fortsætte med at have det sjovt hele efteråret. Og da slutningen af årstiden bringer koldere vejr, så glem ikke at læse Omlet-guiderne til at holde dine marsvin, kaniner, og høns trygge og varme, når de er udendørs.

to brune marsvin i en lobegard et af dem i et zippi shelter

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *