Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

At holde høns om vinteren: Ofte stillede spørgsmål

En dreng sidder i en Eglu hønsegård i sneen

Eglu hønsegårde giver beskyttelse mod alle typer af ekstreme vejrforhold.

Bliver mine høns for kolde om vinteren?

Høns vænner sig godt til det kolde vejr og er faktisk i stand til at tilpasse sig bedre til kulden end til varmen! Så længe de har et isoleret hus som
Eglufor at holde dem varme behøver du ikke bekymre dig om, at de bliver for kolde om vinteren. Du vil måske bemærke, at dine høns kan have en tendens til at svulme op i deres fjer eller stiller sig ved siden af hinanden for at dele kropsvarme. Ligesom mange andre fugle, indtager høns stillingen “et ben” og gemmer det andet under maven. Dette reducerer det samlede varmetab og forhindrer fødder og tæer i at fryse på den iskolde jord.

Kan høns få forfrysninger?

Da det er usandsynligt, at dine høns nogensinde bliver for kolde, er forfrysninger og hypotermi normalt et resultat af overskydende fugt i deres hønsehus og ikke lave temperaturer. Sørg for at vælge et hus med trækfri ventilation for at hjælpe med dette. Især racer med store kamme og hagelapper risikerer at få forfrysninger på disse følsomme kropsdele om vinteren, så for at forhindre dette i at ske, skal du forsigtigt gnide vaseline på deres kamme og hagelapper.

Skal jeg isolere min hønsegård?

Velisolerede hønsehuse somEglus vil holde dine høns varme om vinteren ved at fange varmen fra hønsenes kroppe, mens den ikke lader nogen kold luft slippe gennem væggene. De er også designet til at lade luft strømme gennem hønsehuset for at forhindre ophobning af fugt og samtidig undgå træk.Du kan øge beskyttelsesniveauet mod de mest ekstreme temperaturer med Omlet-serien afisolerende tæpper og jakker. Hvis du ikke har en hyggelig Eglu, kan en hønsegård i træ isoleres med bobleplast, pap eller gamle gulvtæpper eller tæpper.

Skal jeg opvarme min hønsegård?

Vidste du, at opvarmning af din hønsegård kan forhindre dine høns i at gå ville gå udenfor?

Dette skyldes, at det kan være en udfordring for dem at tilpasse sig kulden efter at have opholdt sig inde i deres opvarmede hønsegård, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at få den motion, friske luft og underholdning, som de har brug for for at forblive glade og sunde! Ydermere risikerer dine høns også at få et chok over et pludseligt temperaturfald, hvis strømmen af ​​en eller anden grund skulle gå, ligesom varmeovne i hønsegården er en potentiel brandfare.

Hvad skal jeg fodre mine høns om vinteren?

Over vinteren er det en god idé at fortsætte med at fodre dine høns med en diæt afhøjkvalitets hønsefodderfor at holde dem sunde. De spiser normalt mere i koldt vejr for at sætte skub i deres stofskifte og holde sig varme, så du må gerne tilføje lidt ekstra til deres sædvanlige foder. Forsyn dine høns med yderligerevitaminer and mineralerFor at hjælpe med at holde deres immunsystem kørende i løbet af vinteren. Sørg desuden for at dine høns har vand nok. Vær forberedt på at bryde isen, og hav nogle ekstra vanddispensere klar, hvis det fryser helt.

Bliver mine høns sløje hen over vinteren?

Ligesom os kan nogle høns med en svag konstitution være mere sårbare over for sygdom om vinteren. Hold øje med hoste, nys, sløvhed eller andre sygdomstegn hos dine høns. For flere råd kan du læse Omlet-guiden omhvordan du passer på dine høns’ generelle helbred.

Høns på deres Omlet-hønsepind beskyttet mod elementerne i deres Omlet-hønsegård

Omlets hønsepind passer til ethvert Eglu hønsehus, walk-in hønsegård eller et gør-det-selv-hus!

Hviler høns længere om vinteren?

Høns elsker at hviler, og om vinteren vil de gøre meget mere ud af det. Du vil opdage, at de klemmer sig sammen til én fjeragtig kugle, hvilket hjælper dem med at holde hinanden varme, især om natten. Siddepindene skal være brede nok, så de kan dække deres tæer med deres fjer. For at forhindre, at deres fødder bliver for kolde, må du give dine høns et sted, hvor de kan sidde både i hønsehuset og i hønsegården.

Hvordan kan jeg underholde mine høns om vinteren?

Vinteren er den tid på året, hvor høns i baghaven måske har brug for lidt mere underholdning. Heldigvis holder du nemt dine høns glade, f.eks med
Omlets Peck Toy, siddepinde, hønsegynger, ogOmlets PoleTree.
Alternativt vil en bunke blade give dine høns timevis af sjov og holde dem ude af problemer hen over vinteren, når der er færre insekter at nyde og intet græs eller ukrudt at gumle på.

Vil mine høns stadig lægge æg om vinteren?

Årstiden kan faktisk have indflydelse på, hvor mange æg dine høns producerer! Dette skyldes en hønes hormonelle reaktion på, hvor meget lys den udsættes for. Høns har typisk brug for mellem 12-14 timers dagslys hver dag til at producere æg, og 16 timer for optimal produktion. Derfor har de fleste racer en tendens til enten at stoppe eller drastisk reducere deres æglægningsproduktion i de koldere måneder, når der er mindre dagslys.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *