Omlet bloggen

7 ting, din hund har brug for denne sommer

Sommeren er næsten over os, hvilket betyder, at der er masser af mere tid til at blive brugt udenfor med vores fjerklædte, bløde og firbenede venner! Og selvom de stigende temperaturer og længere dage er behagelige (for de fleste!), er det vigtigt at tage de rigtige forholdsregler for at holde din hvalp kølig for at forhindre, at den overophedes. Her er 7 ting, din hund har brug for denne sommer for at forblive sikker denne sæson!

1. En kølemåtte

Nummer 1 på listen over 7 ting din hund har brug for denne sommer er en kølemåtte. I løbet af denne sæson vil din hund virkelig sætte pris på noget, den kan slappe af på, hvilket også vil hjælpe den med at køle ned. Omlets memoryskum kølemåtte til hunde er perfekt til netop det, og da den kan foldes og er let, kan du tage dette must-have sommertilbehør med stort set overalt! Måtten kræver ingen køling eller elektricitet og virker ved at absorbere varme fra din hunds krop, hvilket minimerer risikoen for hedeslag ved at holde dit kæledyr køligt i op til 3 timer.

Hund ligger ned på Omlet memoryskum kølemåtte for hunde

2. En bærbar hundeskål

Din hund skal altid have adgang til rent, frisk vand, når den er hjemme. En af de 7 ting, din hund har brug for denne sommer, er dog en bærbar vandskål (og vand!). Du bør tage denne med dig på gåture eller når du tager på tur i bilen for at sikre, at dit kæledyr forbliver hydreret.

3. Frosne godbidder

Ligesom vi elsker en dejlig, kold ispind på en varm eftermiddag, gør vores hundehunde det også! Prøv disse lækre Frozen Yogurt bidder med frugt til hunde der helt sikkert vil forfriske din hvalp på en dejlig varm sommerdag! Disse er super hurtige og nemme at lave og kræver kun græsk yoghurt, vand og et udvalg af hundesikker frugt.

4. Frossent legetøj

Ligeledes er det en god idé at nedfryse noget af din hunds legetøj hen over sommeren som en anden måde at ikke kun holde dem mentalt beriget på, men også for at holde deres kropstemperatur nede! Den bedste slags at fryse er et tyggelegetøj som f.eks Kong, som først kan fyldes med din hunds yndlingsgodbidder, inden den fryses for at optage dem i endnu længere tid.

Hund ruller rundt i græsset og leger med et legetøj om sommeren

5. Solbeskyttelse til hunde

Tro det eller ej, men vores pelsede venner kan også nyde godt af lidt hjælp fra solbeskyttelse i form af solcreme. Ligesom os kan hunde, der er udsat for solen i en længere periode, blive solskoldede, med racer som Dalmatinere, West Highland White Terriers og Greyhounds, der er mere tilbøjelige til at blive påvirket end andre på grund af deres blegere pels eller tynde hår. Derfor er det smart at fylde noget solbeskyttelsescreme op i løbet af de næste par måneder. Påfør blot hundesolcreme på de tyndere områder af din hunds hud omkring 20 minutter før I går ud, og påfør igen i løbet af dagen.

6. Forebyggelse af lopper og flåter

Lopper trives i varmt, fugtigt klima, så du skal være sikker på, at din hunds behandling er opdateret, inden sommeren kommer. Og hvis din hund tilbringer mere tid i det fri, vil den også være mere modtagelig for lopper og flåter når den løber rundt i naturen. Heldigvis har Omlet produkter for hundes helse og pleje der er både effektive og nemme at bruge til at holde disse grumme parasitter væk!

7. Passende transportudstyr

Sommer betyder uundgåeligt, at mange af os vil rejse mere rundt med vores hunde, det være sig en dagstur i parken eller en uges ophold! Se Omlets udvalg af rejseudstyr til hunde for at finde en passende løsning til at hjælpe dit kæledyr med at rejse sikkert.

Bemærk venligst, at vigtigst af alt, når du rejser med din hund, bør du aldrig efterlade den uden opsyn i en bil. Når det når 22°C udenfor, kan temperaturen inde i bilen hurtigt nå 47°C! Som du kan forestille dig, kan dette være skadeligt for en stakkels hund.

Det siger sig selv, at hvor sjov sommeren end er, skal du tage forbehold og sætte dit kæledyrs sikkerhed først, så sommeren kan nydes af os alle!

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *