Omlet bloggen

Hunde, der holder verdensrekorder

Brun hund, der springer for at fange en frisbee, verdensrekordhunde

Har du verdens sødeste hund? Tja. Sandsynligvis ifølge dig selv! Men har din pelsede ven sat en verdensrekord? Vi taler om ekstraordinære hunde, hvis bemærkelsesværdige egenskaber og talenter har givet dem en plads i Guinness’ rekordbog! Det er tid til at finde ud af nogle fascinerende fakta om disse fantastiske hunde og de verdensrekorder for hunde, de har.

Den højeste hund i verden

Først og fremmest har vi den højeste hund i verden. Denne verdensrekord indehaves i øjeblikket af Zeus – en Grand Danois fra Bedford, Texas. Med en højde på 116 centimeter har denne hund brug for masser af mad for at give brændstof til sin store krop, mere nøjagtigt 12 kopper mad om dagen!

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere omverdens største hunderacer, inklusive Grand Danois, så læsOmlets guide til hunderacer. Og hvis du beslutter dig for, at en af ​​disse passer perfekt til din familie, så kan du også have chancen for at holde denne verdensrekord for hunde en dag! Alternativt kan du læse vores blog om 5 måder at finde ud af, hvilken hunderace er passer til dig !

Den korteste hund i verden

Den korteste hund er derimod Miracle Milly fra Dorado, Puerto Rico. Denne hund i lommestørrelse er 9,65 cm høj og vejer kun omkring et halvt kilogram.

Miracle Milly er en Chihuahua, så den betegnes som en Toy hunderace. Men hvad disse hunde mangler i højden, kompenserer de helt sikkert for med deres store personligheder! Millys ejer Vanesa Semler kan stå inde for dette og hævder, at hendes lille bitte hund endda “ved hvordan man poserer”!

Hurtigste 30m på en scooter af en hund

Hvis du troede, at scootere kun var for mennesker, så tro om igen! Norman the Scooter Dog vandt denne titel i 2013, da han kørte 30 meter på en scooter på 20,77 sekunder. Siden da er verdensrekordhunden Norman the Briard blevet en international superstjerne, der optræder i reality-tv-shows, dokumentarer og har sine egne sociale medier! Hvis din hund ikke er helt så eventyrlysten som denne hund, men elsker at lege, har Omlet en bred vifte af legetøj til hunde der passer til enhver firbenet vens evner.

Største hundekuld

I 2004 fødte Tia the Napolitan Mastiff fra Storbritannien 24 hvalpe via et kejsersnit. For at sætte det i perspektiv er den gennemsnitlige hundekuldsstørrelse for denne race mellem 6-12. Som det står, er denne hundeverdensrekord endnu ikke slået. Når det er sagt, blev en lignende ny verdensrekord for det største naturligt fødte hundekuld opnået af Mary Jane, et Grand Danois og American Bulldog-kryds, også fra Storbritannien.

Længste hundetale

Nu har vi den længste hundehale! Keon fra Westerlo, Belgien har en hale, der måler 76,8 cm! Den blide kæmpe er en irsk ulvehund, som opnåede denne verdensrekord i 2017 efter at have fået sin hale professionelt målt af sin dyrlæge.

Højest springende hund

Verdensrekorden for højeste spring af en hund indehaves i øjeblikket af den meget talentfulde Feather, en greyhound fra Maryland, som kan springe 191,7 cm. Greyhounds er kendt for at være bemærkelsesværdig adrætte, men selv efter racestandard er et spring i denne højde stadig utroligt imponerende! 

Længstlevende hund

Du betragter måske din pelsede ven for at være ældre, når de når to cifre, men har du nogensinde hørt om en hund, der lever videre i slutningen af tyverne? Tja. Bluey den australske kvæghund gjorde netop det ved at overleve indtil den blev 29 år! Bluey blev født i 1910 og levede et liv, hvor han arbejdede blandt kvæg og får, indtil han døde fredeligt i 1939.

De fleste tennisbolde i en hunds mund

Tror du, at din hund kan lide at lege apport? Hvad med 6 kugler ad gangen? Denne fantastiske verdensrekord for hunde holdes i øjeblikket af Finley, som kan holde 6 tennisbolde i munden på én gang! Finley the Golden Retriever fra New York viste første gang sin kærlighed til tennisbolde som hvalp og er ikke stoppet siden!

Vi håber, at du var imponeret over disse Guinness verdensrekorder, og hvad vores pelsede venner virkelig er i stand til! For mere information om alt angående hunde, kan du se Omlets guide om hunde her.

Sort hund med tennisbold i dens mund

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *