Omlet bloggen

Sådan har man en picnic for hunde

Yorkshire terrier står på bagbenene til picnic for hunde

Det er den perfekte tid på året til at skabe en dejlig sommerskovtur, og hvad er bedre end at tage din pelsven med dig! Men med masser af distraktioner og fristelser på skærmen, hvordan kan du så have en god skovtur? Her viser vi, hvordan du kan sikre, at alt går efter planen, mens din hund er tryg og opfører sig pænt!

Vælg et hunde-venligt sted

Før du tager på skovtur, skal du først sørge for, at stedet tillader hunde, selvfølgelig! Selvom det er nemt at antage, at fordi du er udendørs, vil du ikke have et problem med at tage dit kæledyr med dig, er dette ikke altid tilfældet, så sørg for at tjekke på forhånd.

Hundevenlige picnic-områder som en skov er ideelle. Ikke bare er der masser af skygge for din hund til at slappe af i og være kølig i, men de er også ofte mere stille.

Genopfrisk nogle basale kommandoer

Din skovtur bliver sjovere og sikrere, hvis din hund er veltrænet. Det vigtigste er, at din hund skal vide, hvordan man lader noget være. En picnic betyder at man er omgivet af mad, og noget af den mad er måske ikke sikkert for hunde, som vi vil diskutere nærmere. Derfor skal hunden følge din kommando, når du siger, de ikke skal spise noget, de ikke burde. Hvis din hund ikke har styr på det og ikke har en pålidelig genkaldelse, så hold dem i snor. Vores venner fra Long Paws Pet Supplieshar et utroligt udvalg af hundehalsbånd, seletøj og snore, der vil sikre dig, at din forkælede hund er den mest stilfulde hund, uanset hvor du går hen! Shop deres Funk The Dog-udvalg her.

Desuden vil det betyde, at du, gæsterne, og hunden kan slappe af under skovturen. Det er bedst først at praktisere denne kommando i et stille miljø derhjemme, belønne din hvalp med masser af ros og en godbid til hunde når de udviser den ønskede opførsel ved at gå hen til, og blive på deres hundeseng eller måtte, somOmlets kølemåtte med memoryskum til hunde . Når du har fået styr på denne kommando derhjemme, skal du gradvist opbygge distraktioner som din hund bliver dygtigere, og du vil være i stand til at bruge deres måtte eller seng som et tegn for dem til at slå sig ned uden for huset.

At holde sig sikker med sæsonbestemt allergi

Ligesom os, kan hunde lide af allergi, især på denne årstid. Pollen, græs, ukrudt og blomster kan udløse årstidens allergi, så hold øje med symptomer, som f.eks. overdrevet slikkeri eller kradsen i et bestemt område eller udslæt på din hunds poter eller ansigt. Hvis du bemærker disse symptomer, så få dit kæledyr til dyrlægen, så de kan ordinere en passende behandling for at styre deres allergi før jeres picnic.

Hund køler sig ned på en Omlet kølemåtte med memoryskum til hunde

Hold din hund kølig

Når du tager din hund med udenfor en sommerdag, kommer sikkerheden først, så det siger sig selv, at man skal se på vejrudsigten, før man tager af sted. Fra 20°C er der en øget risiko for hedeslag for hunde, især for fladskærende racer. Fem-sekunder-testen er en god vejledning at følge. Hvis du ikke kan lægge hånden på fortovet i op til fem sekunder, så er det for varmt for din hunds poter, og de bør ikke gå på det! Du kan læse mere om at holde din hund sikker i varmere vejr i vores tidligere blogs. Sådan holder du din hund kølig i sommervarmen og Kan hunde blive solskoldet?

Hvis vejret er overkommeligt, men stadig varmt, vil det hjælpe din hund med at holde sig kølig, hvis den er godt hydreret på din picnic. Mens du nyder et par drinks i solskinnet, så sørg for, at din pelsede ven har ferskvand. Det er en god idé at investere i en vandflaske eller skål til hunde, som kan passe ind i din taske og gøre det nemmere at holde din hund hydreret nemmere end nogensinde.

Gå en tur for jeres picnic

Hvis du tager din hund med ud at gå en tur før skovturen vil de være mere tilbøjelige til at være afslappet, mens du spiser. En roligere hund vil gøre det til en meget mere behagelig oplevelse for alle. På den måde ved du, at du ikke behøver at holde øje med din mad, eller blive distraheret af noget andet!

Se, hvilke madvarer, der er sikre

Når du pakker til din skovtur, skal du sørge for, at du er klar over, hvilken mad ikke er sikker for hunde. Selv om der ikke er en udtømmende liste, kan følgende fødevarer være farlige for hunde, og de bør ikke deles med dem:

  • Alkohol
  • Avocadoer
  • Kirsebærsten
  • Chokolade
  • Vindruer og rosiner
  • Macadamia nødder
  • Løg
  • Ferskensten
  • Valnødder

Men bare rolig, du kan stadig få hunden til at føle sig inkluderet ved at pakke dens egen hundevenlige picnic! Hvis du har en fryseboks, så tag den med. Frozen yogurt bidder med frugt til hunde er fantastiske til at køle din hund ned på en varm eftermiddag. Alternativt, kan du prøve denne kageopskrift til hunde eller disse hundekiks, der er lette at lave!

Labrador spiser frozen yogurt bidder med frugt til hunde på en picnic

Hunde skal også have underholdning!

Glem ikke, at en picnic skal være en behagelig oplevelse for både dig og din pelsede ven!Du kan sørge for, at du holder din hund beskæftiget med deres egen underholdning som deres favorit

legetøj som de kan lege med i løbet af dagen. Et interaktivt legetøj, for eksempel Omlets Treat Maze Interactive Puzzle som du kan tage med dig, og som tilbyder hunde mental stimulering, og er et godt redskab til at holde dem væk fra alle de andre spændende elementer, som en picnic bringer.

Sørg for at følge vores top tips, og du er på vej til at have den bedste picnic med hunde! Pas på jer selv og hinanden og ha’ en god sommer!

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *