Omlet bloggen

Hvor nemt er det at samle et Eglu Cube hønsehus?

Pige sammensætter let-at-samle Omlet Eglu Cube hønsehus

En hurtig søgning på internettet vil give et væld af hønsegårdsmuligheder, som du kan købe. Men ikke alle hønsehuse er skabt ens! Hos Omlet ved vores produktdesignere, at det er sjovt og enkelt at holde høns, og det er netop derfor, de har skabt dette Eglu Cube hønsehus, der er let at samle og hurtigt at rengøre.

Derfor har du brug for en Eglu Cube

Selvom høns traditionelt er blevet huset i hønsehuse i træ, finder der bedre muligheder! Før du køber et mini-hus til dine høns, skal du læse alle grundene til, at en plastik Eglu Cube er den bedste mulighed:

 • Materialet dit hønsehus er lavet af betyder noget! Omlet Eglu Cube er lavet af hård, holdbar plast, hvilket gør den modstandsdygtig over for termitter og parasitter. I modsætning til et traditionelt hønsehus af træ, der skal behandles, males og tages hånd om regelmæssigt, kræver Eglu Cube ikke samme vedligeholdelse – tænk på al den tid og de penge, du vil spare!
 • Det hønsehus på markedet, der er lettest at rengøre! Produktdesignerne lavede dette hus med oprydning i tankerne, så alle overflader er nemme at tørre af på få minutter. Du behøver ikke længere bekymre dig om ildelugtende hønsegårde! Faktisk er alle Eglu-delene nemme at fjerne og kan endda højtryksrenses, hvis det er nødvendigt. Dine høns vil takke dig for et skinnende rent og hygiejnisk sundt hjem!
 • Det er et vejrbestandigt vidunder! Hønseholdere fra Helsingør til Esbjerg kan bevidne at Eglu Cube præsterer fremragende i al slags vejr! Eglu giver dine høns mulighed for at holde sig varme om vinteren og kølige om sommeren, med det unikke og omhyggeligt designet dobbeltvægsisoleringssystem. Da vi sammenlignede Eglu med et traditionelt hønsehus i træ i vinterkolde Tyskland, konkluderede vi, at et vinterklart hønsehus som Eglu Cube kan gøre hele forskellen mellem en hyggelig nattesøvn og en nat, hvor man ligger vågen og ryster af kulde!

Problemfri Cube = problemfrit hønseholderi

Nogle folk vil måske ikke holde høns af årsager, der inkluderer lugt, tidsforpligtelse og plads. Men virkeligheden er, at disse ting kun erhønsemyter , og med de rigtige produkter og præparater er høns kæledyr, der ikke kræver meget vedligeholdelse. Eglu Cube fra Omlet er med til at gøre det job endnu nemmere!

LUGT

Så du tror, ​​at høns i din baghave kan skabe en dårlig lugt Sandheden er, at høns faktisk er renlige dyr. Lugten, som mange er bange for, er ikke fra hønsene selv, men derimod fra hønseekskrementerne. Men med Eglu Cube, der er let at rengøre, kan du vaske dit hønsehus på få minutter og undgå ubehagelige lugte.

TID

Som ethvert dyr kræver det noget tid at eje høns! Ligesom katte og hunde har de brug for daglig mad og vand og fysisk og mental stimulering. Bortset fra det er de dog selvforsynende dyr! Investering i en Eglu Cube giver dig mulighed for at spare endnu tid med dens nemme montering! Vi havde begynder-hønseholderen i tankerne, da vi designede dette hønsehus, så vi skabte et produkt, der er enormt nemt at sammensætte. Faktisk skal du bare bruge ét værktøj for at komme i gang!

PLADS

En af ​​de største myter om at eje høns er nok, at du skal have en kæmpe baghave for at huse dine høns! For den gennemsnitlige hønseholder vil en have i almindelig størrelse være stor nok! Det fantastiske ved Eglu Cube er, at du kan vælge at tilføje hjul til hønsehuset, så det kan flyttes af en person til et andet sted. Hvilken høne vil ikke have et hus på hjul?

Trinvis vejledning

At vælge den rigtige hønsegård kan være den sværeste del af at holde høns. Så nu hvor du har besluttet dig for at anskaffe en Omlet Eglu Cube, lad os se på de 7 enkle trin til at samle din hønes nye hus!

 • TRIN 1: Få fat i en skruetrækker og en ven. Ja, det er alt hvad du behøver for at sammensætte dette hønsehus, der er enormt let at samle! Alle materialer er inkluderet i kasserne ved ankomsten, så du skal blot lægge det hele frem for at komme i gang. Hvis du vil, kan du endda se denne tutorial video og følge den trin for trin!
 • TRIN 2: Nu er det tid til at konstruere rammen! Med hjælp fra en ven, skal I følge den detaljerede trin-for-trin vejledning for at bygge basen til dit hønsehus. Rammen er fremstillet af kraftigt stål og er ikke kun stærk, men den vil holde dine høns trygge og sikre.
 • TRIN 3:Nu er det tid til at komme i gang! Hvis du valgte hjultilbehør, skal du installere dem på dette trin. Bevægelsesmekanismen på Eglu Cube-hjulene blev skabt for at give en person mulighed for nemt at flytte hønsehuset!
 • TRIN 4:Tid til at installere løbegården – en hønes yndlingsdel! Løbegårdens størrelse afhænger af, hvor mange høns du planlægger at holde. Målet skal altid være at give dine høns mest mulig plads – enten fritgående i baghaven eller med en større walk-in løbegård. Og hvis du synes, det er svært at beslutte, hvad der er bedst for dig, skal du bare kontakte vores kundeservice, så hjælper vi gerne!
 • TRIN 5:Du er der næsten! Nu er det tid til at samle Cube-huset og fastgøre det til rammen! Det er fremstillet af 100% genanvendelig og UV-stabiliseret polyethylen (superstærk plastik!), og vil give dig ro i sindet, velvidende at dine høner bor i det bedst bygget hønsehus på markedet.
 • TRIN 6:Det er tid til tilbehør! En af de største fordele ved Omlet Eglu Cube er alt det valgfrie tilbehør, du kan tilføje til dit hønsehus! De nødvendige fodertrug og vandtrug er konstruerede af det samme stærke materiale som hønsehuset og er designede til at være lige så lette at rengøre! Du kan også tilføje en automatisk dør til hønsehuset, som giver dine høns (og dig!) mulighed for at sove roligt om natten velvidende, at rovdyr ikke kan komme ind!
 • TRIN 7: Det eneste, der er tilbage at gøre nu, er at tilføje selve flokken! Du har netop bygget et effektivt og praktisk hjem til dine høns, som de kan bo i, i mange år fremover.

Vedligeholdelse af dit hønsehus

Selvom Omlet-produkter er kendt for deres holdbarhed, anbefaler vi altid regelmæssig vedligeholdelse af alle produkter for at sikre, at du får mest muligt ud af dem! Eglu Cube skal praktisk talt ikke vedligeholdes med sit enormt rengøringsvenlige design. Men der er få ting, du kan holde øje med, for at sikre, at stabiliteten og sikkerheden er i top.

 • Hvis du bemærker, at klemmerne ikke så godt sikrede, kan det være på tide at udskifte dem.
 • Hvis du er en erfaren hønseholder og købte en Eglu Cube før sommeren 2019, kan du nok mærke noget slid på de tidligere medfølgende friktionstrappestrimler. Overvej at opgradere dit hus med Eglu Cube stigetrin som ikke kun gør det nemmere for dine høns at gå ind og ud af huset, men de er også mere holdbare!
 • Selvom Cube-huset er fuldstændig dækket og beskytter dine høns mod vejr og vind, tilføjer mange hønseholdere overtræk der giver
  ekstra beskyttelse, når hønsene strejfer rundt i løbegården.

En af de største gaver ved at holde høns er naturligvis fordelen ved sunde, friske æg! Men høns kan også være meget underholdende! Du vil hurtigt opdage, at du elsker dine høns lige så meget som dine firbenede kæledyr. Så når det handler om at sikre, at dine høner har det bedst mulige liv, så vær sikker på, at du giver dem det bedst mulige hus!

Eglu Cube hønsehus, der er let at samle

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *