Omlet bloggen

Sådan burtræner du en hvalp

Når en ny hvalp slutter sig til familien, er en af ​​de første ting, man skal finde ud af, hvordan man skal træne den. Det er fantastisk, når en hvalp hurtigt lærer, at deres nye bur er en sikker og behagelig lille hule. Lær din hvalp at nyde sin nye hundekasse ved at introducere den til den langsomt og i dens eget tempo. Din hvalp skal føle sig tryg inde i sit bur. Hvis den nogensinde føler sig bange eller tvunget til at hvile i sit bur, vil den altid være tilbageholdende med at gå derind. I sidste ende handler det om, om du vil være i stand til at befale dit kæledyr at gå ind i sit bur, når du vil have den til at falde til ro og hvile efter en lang gåtur eller lige før sengetid.

Lær, hvordan du burtræner din nye hvalp

Gør det behageligt for din hvalp i dens nye bur

At sikre, at din hvalp har et behageligt hundebur, er det første skridt at træne den i, hvordan buret skal bruges. Med et indbydende hundebur der indeholder en blød hundeseng og et behageligt hundetæppe, er der langt større sandsynlighed for at din hvalp føler sig afslappet i rummet.

Selvom din hvalp vil vokse til en større hund, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse hundebur. At have et bur, som de passer perfekt i, vil sikre, at de har det så behageligt og afslappet som muligt.

sådan introducerer du din hvalp til dens bur

Det kan være nemt at introducere din hvalp til burtræning, når du følger vores trin nedenfor. Husk at tage det langsomt og være tålmodig med din nye tilføjelse.

Første trin: Frist din hvalp ind i buret

Det første skridt i burtræning af en hvalp er at få dem ind i buret.. Frist din hvalp ind i buret med en lækker hundegodbid samtidig med at du giver masser af generøs ros. Hvis den ikke vil gå ind, så tag den op og læg den ind i buret og giv den en godbid og masser af ros. Hvis din hvalp virker bange eller ophidset over burtræning, så tal til den med en positiv, men rolig stemme og stryg den, indtil den falder til ro. Lad kun din hvalp være i buret i et par minutter. Så kald hunden ud igen . Når den kommer hen til dig, giv den masser af ros igen, men giv den ikke en godbid.Du bør kun give din hvalp godbidder, når den er i sit bur.

Andet trin: Lukning af døren til buret

Når det første trin i din hvalps burtræning er overstået føler dit kæledyr sig tryg ved at gå ind og ud af buret. Uden at din hvalp bliver ophidset eller bange, kan du begynde at lukke døren. Hold den lukket i kun et minut, og hold dig inden for rækkevidde, så din hvalp kan se dig, når I burtræner (hvis din hvalp bliver lidt overvældet, skal du åbne døren, invitere den ud og derefter gentage trin et et par gange mere). Når der er gået et minut, skal du åbne døren og invitere din hvalp ud igen. Glem ikke at give den masser af ros, men ikke en godbid, når den er udenfor igen – lige nu er det vigtigt, at hvalpen forbinder godbidden med buret!

Tredje trin: Din hvalp under burtræning

Gentag andet trin, mens du gradvist øger den tid, din hvalp tilbringer træning i buret. Efter den tildelte tid er gået, skal du altid give din hvalp masser af ros, når du åbner døren og inviterer den ud. At gentage denne proces som en del af din hvalps burtræningsrutine vil gøre den klar til at bruge buret dagligt på ingen tid!

Sådan træner du din hvalp til at sove i dens bur om natten

At begynde at træne din hvalp med det samme er den bedste måde at få din hund til at falde til hurtigt. Det er meget vigtigt, at du gør dens bur til et behageligt og trygt sted. Tanken er, at buret skal give hvalpen en hule hvor den kan føle sig tryg og sikker. Hvis din hvalp nyder sin lille hule, vil den gerne bruge den på egen hånd, hvilket vil gøre burtræningen meget lettere.

Her er fire nemme trin, der vil hjælpe dig med at træne din hvalp til natten

Første trin: Træn din hvalp

Den første ting du skal gøre, når du træner din hvalp til at sove i deres bur om natten, er at give den masser af motion. Leg med den til den bliver træt, gerne med sjovt hundelegetøj, så den bruger al sin overskydende energi. Det er virkelig vigtigt, at du gør dette, før du begynder at træne din hvalp i buret, ellers kan din hund være ret tilbageholdende med at hvile inde i sit bur.

Andet trin: Tilskynd til en lur

Når du har udmattet din hvalp, skal du byde den den ind i sit bur med en godbid og masser af ros. Du behøver ikke lukke døren bag den, hvis den ikke er helt tryg ved buret. Sid med den, indtil den falder til ro, og beløn den så. Forhåbentlig vil din hvalp tage et hvil og måske endda få en lille lur. Hvis den falder i søvn, skal du lukke døren bag den og holde øje med den, indtil den vågner. Normalt vil en hvalp kun tage en kort lur, men afhængigt af hvor meget motion du har givet den, kan den hvile i op til et par timer.

Tredje trin: Øg gradvist træningstiden for hvalpeburet

Næste gang du skal træne din hvalp , skal du invitere den ind til et hvil, forlæng tiden til cirka en time, og fortsæt med at forlænge den med 30 minutter hver gang. Hvis din hvalp vågner inden der er gået en time, skal du sidde hos den, indtil den er rolig. Det er meget sandsynligt, at den falder direkte i søvn igen, forudsat at du gav den nok motion, før du begyndte at burtræne. Du behøver ikke at lukke døren, hvis din hvalp ikke er komfortabel nok endnu. Men hvis den falder i søvn (og det gør den forhåbentlig) luk døren og hold opsyn med hvalpen indtil den vågner.

Fjerde trin: Træn din hvalp natten over

Så snart din hvalp er i stand til at hvile stille et par timer, bør den være klar til at blive i kassen natten over uden problemer. Men husk, vedholdenhed og gentagelse er nøglen. Så længe du gør burtræning til en fornøjelig oplevelse for din hvalp, vil det ikke tage lang tid for den at føle sig godt tilpas med at hvile inde i sin lille hule.

Nogle gange vil det trøste din hvalp at placere en af dine gamle t-shirts inde i buret. Din duft vil berolige hvalpen og hjælpe den med at sove.

Omlet kæledyrspleje

Det er nemt at gøre dit nye kæledyr godt tilpas i dets nye hjem med Omlet. Vores udvalg af kølemåtter til hunde og topmadrasser til hunde vil hjælpe den med at finde sig til rette i dit hjem på ingen tid.

Hvalp i Fido Nook hundebur med grøn hundeseng med støttekant

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *