Omlet bloggen

Sådan vænner du en hund til en ny seng

Gravhund på Omlet Topology hundeseng - tilvænning til ny seng

Vi ved, at det ikke altid er en nem opgave at adskille din hund fra sin elskede ildelugtende, revnede seng. Og nu er du pludselig i hundehuset efter at have taget en utrolig blød, ultrakomfortabel madras med hjem, som din pelsede ven nægter at sove på! Lyder det bekendt? Det her skal du vide for at sikre, at din hunds nye seng bliver den nye favorit.

En hund og en seng, der er skabt for hinanden

Inden du overvejer, hvordan du skal vænne en hund til en ny seng, skal du overveje, om du har den rigtigeseng til din hunds behov.

Det er lettere sagt end gjort at finde en hundeseng, der passer til din stil. Derfor har vi designet Dog Walk-kollektionen med pude-, rede- og støttekant-senge, så du kan give din hund sit helt eget hjem. Dit problem > løsning designet af Omlet.

Enormt behagelig. Memoryskum madras. Nem at rengøre! Tænk hvis én seng kunne klare det hele? Vi har designet de ultimative sovepladser til hunde, som gør det nemmere end nogensinde at falde til i en ny seng.

Omlets Topology hundeseng former sig rundt om din hunds krop med en premium bund af lavet af memoryskum, der betyder, at din pelsede ven vil nyde timevis af salig søvn på en perfekt seng. Derudover skal du bruge mindre tid på rengøring med de maskinvaskbare topmadrasser, hvilket betyder at din hund får mere tid til dagdrømmeri. Og med så mange valg af topmadrasser, sengeben og størrelser, er Topology en seng for livet, der kan tilpasses, når din hund går fra hvalp til senior! Din hund vil aldrig ærge sig over sin seng igen!

Tilvæn din hund til dens nye seng

Vi ved alle, hvor fantastisk din hunds nye Topology-seng er, og vi vil gerne have, at de også elsker den. Men for dem er denne helt nye ting i deres hjem i første omgang en ubuden gæst. Så hvordan kan du løse denne udfordring og få din hund til at sove som en sten i dens nye seng?

En gammel seng? Men den lugter så godt!

Har du bemærket, at din hund elsker at stikke næsen i alt? Det er fordi den har en fantastisk lugtesans. Faktisk kan din hunds næse registrere, hvad der svarer til en ½ teskefuld sukker i en swimmingpool i olympisk størrelse. Når du erstatter din hunds gamle seng med en skinnende, ny seng, vil din hund nok være lidt modvillig i starten (hvor ildelugtende den end var for os).

For at få deres nye seng til at føles hjemmevant, kan du gnide dine hænder på madrassen, eller bruge en velkendt duft, såsom deres yndlingshundetæppeeller en af dine gamle t-shirts, som kan lægges oven på sengen.

En glad hund i en ny seng

Opbyg positive associationer til deres nye seng ved at bruge hundegodbidder , sjovt og stimulerende hundelegetøj , og masser af ros, når de ligger på madrassen for at gøre den til et sted, de elsker!

Location, location, location!

Vi ved, at hunde kan sove stort set overalt, men det betyder ikke, at de ikke har en præference for, hvor de tager en lur. Hvis din hunds seng var i et passende og sikkert rum før, så lad være med at placere den nye et andet sted! Hvis du stadig kæmper med, hvor dette skal være, så læs vores blogindlæg om de bedste steder at placere din hunds seng.

Gør den ekstra hyggelig

Du spekulerer helt sikkert på, hvordan vi overhovedet kunne gøre vores utrolige memoryfoam hundesenge mere hyggelige. Hvad med en utrolig memoryfoam hundeseng med et superblødt luksus sherpa hundetæppe? For det første nyder hunde at have flere lag at ‘hule i’ og grave rundt i for at gøre sig godt tilpas. Et tæppe er også en velkendt duft, der gør, at din hunds plads bliver helt uimodståelig!

Husk, at det er vigtigt at være tålmodig, når du skal have en hund til at bruge en ny seng, og nogen hunde vil vænne sig til deres nye plads hurtigere end andre. Men med Topology, vil din pelsede ven snart vil nyde adskillige timers drømmesøvn i dens nye seng.

Spaniel, der ligger på blå Omlet hundeseng med støttekant - råhygger på ny seng

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *