Omlet bloggen

Skab mere plads med din Eglu Cube

Mand stående foran Omlet Eglu Cube hønsehus med løbegård

Omlets Eglu Cube hønsehus hjælper med at gøre din hønseholdende livsstil enkel og sjov! De dobbeltisolerede vægge sikrer, at dine høns altid har det varmt om vinteren og køligt om sommeren, og overfladerne, der er lette at rengøre, gør vedligeholdelsen til en leg! Men måske en af ​​de bedste funktioner, som Eglu Cube tilbyder, alsidigheden!

Eglu Cube er designet til at passe til flokke i alle størrelser og er det perfekte hus for både nye og erfarne hønseholdere. Og hvis du ønsker at skabe mere plads med din eksisterende Cube, har vi alt, hvad du behøver at vide!

har mine høns brug for mere plads?

Uanset om du har 2 eller 10 høns, vil du gerne have, at dine høns får så meget frilandsplads som muligt. Høns er ikke så forskellige fra os. Når vi har god plads og forskellige steder vi kan udforske, bliver vi gladere! Og det samme gælder for høns! Og vi ved alle, at glade høns = lækre æg!

Eglu Cube er det perfekte hønsehus til alle hønseholdere, da det kan huse en forskellige størrelser flokke:

  • Op til 10 bantams ELLER
  • 8 medium størrelse høner ELLER
  • 6 store høner

Selvom Cube i sig selv er en perfekt størrelse, er det enormt gavnligt for dine fjerklædte venner at give dem mulighed for at få endnu mere plads at strejfe rundt på! Hvorfor? Fordi høner kan lide at have et “personligt rum” lige så meget som ethvert andet dyr! Og her hos Omlet vil vi gerne hjælpe høns med at have den bedst mulige plads.

Alsidigheden ved ​Eglu Cube i forhold til traditionelt hønsehus i træ

Vores produktdesignere konstruerede omhyggeligt Eglu Cube med unikke funktioner, der giver mulighed for et let system for både dig og dine høns! Vi kender til høns, og vores mission for vores design er enkel – giv et sikkert produkt, der er let at administrere og som bringer dig og dine dyr tættere og gladere på hinanden.

Så lad os tage et kig på, hvor alsidig Eglu Cube egentlig er! Vi skabte bagdørspanelet for at give dig problemfri adgang til indersiden, hvor du finder alt, hvad du og dine høns har brug for. Den separate redekasse skaber et privat rum, hvor hønsene kan føle sig godt tilpas og trygge og giver også mulighed for “alenetid” for hønerne.

I modsætning til traditionelle hønsehuse i træ, der skal males og behandles regelmæssigt, er Eglu Cube fuldstændig vedligeholdelsesfri! En hurtig skylning med haveslangen for at fjerne skidt, er alt hvad du behøver, og du vil snart undre dig over, hvorfor du ikke begyndte at holde høns tidligere.

Walk-in løbegårde og forlængelser

Ønsker du at udvide din flok? Eller måske bare tilføje mere plads til dine eksisterende høner, så de kan hakke og lege? Uanset hvad, så er vi her for at hjælpe. Takket være det modulære og alsidige design af Eglu Cube kan du meget enkelt skabe en underholdende legeplads for dine høns!

Walk-in hønsegårde: Omlets walk-in løbegård kan virkelig tilpasses, så den passer til enhver flok! Lavet af et stærkt og robust stålnet, kan du trygt placere Eglu Cube i walk-in løbegården og lade dine høns gå frit omkring uden at bekymre dig om indtrængen af ​​rovdyr. Walk-in løbegården giver dig også en perfekt måde til at engagere dig aktivt med dine fjerklædte venner! Ja, selv dine børn kan komfortabelt kramme din høne, da løbegården er designet til høns – og mennesker! – i alle størrelser!

Forlængelser til hønsegårde : Har du brug for endnu mere plads? Ikke noget problem! Omlets forlængelser til hønsegårde er designet til netop det formål! Med muligheder på 1m til 1,8m i bredden og 1m til 7,2m i længden, kan du bogstaveligt talt tilpasse dit løb til dine specifikke behov. Men hvad med når det regner? Ingen grund til bekymring! Vi kan hjælpe dig og dine høns med vores vejrbeskyttelsesbetræk! I regn eller solskin. Dine høns vil klare sig fint i deres walk-in løbegårde med eller uden forlængelser!

Automatisk dør til hønsegård

Teknologiens fremskridt har gjort livet lettere for os, såvel som vores dyr! Og for høns er det ingen undtagelse. Hvis du leder efter den sikreste og mest bekvemme måde at lukke dine høns ind og ud af gården på, skal du ikke lede længere end Omlets automatiske dør til hønsehuset – den bedste håndfri hønsedør på markedet!

Hønseholdere overalt elsker denne dør for dens lette betjening og den ekstra sikkerhed, den giver. Designet til at passe til både Eglu Cube og et traditionelt hønsehus i træ, kan den automatiske hønsedør betjenes af en lyssensor eller en timer. Du behøver ikke længere at springe ud af sengen om morgenen eller skynde dig hjem om aftenen for manuelt at håndtere døren til hønsehuset! Nyd et mere frit liv velvidende, at din flok er helt sikker med den automatiske hønsedørsfunktion!

Hjul

En hønsegård på hjul? Hvad mere kan høne forlange?! Ved at tilføje hjul til din Cube, er du i stand til at finde det perfekte hakkested i din have ved at flytte dit hønsehus rundt som det passer dig!

Og når vejret bliver koldere, kan du bare flytte din Cube tættere på dit hus! Ikke alene vil dine høns få den ekstra beskyttelse fra din bolig, men du behøver heller ikke gå for langt i kulden for at tjekke dine høns.

Vi ved, at du har mange muligheder, når det handler om at vælge et hus til dine høns. Det er derfor, vi skabte Eglu Cube til at være alt, hvad en hønseholder på ethvert niveau nogensinde kunne ønske sig eller have brug for. Og med ekstra tilbehør og muligheder, vil din have hurtigt blive en rummelig legeplads for dine fjerklædte venner!

Pige løber rundt om Omlet Eglu Cube hønsehus med sine høns

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *