Omlet bloggen

Ideer til kattegårde

Kat, der bruger Omlet udendørs fritstående kattetræ i Omlet kattegård

Kattegårde er blevet mere og mere populære blandt katteejere! Disse lukkede udendørs rum er den perfekte måde at lade din kat nyde fordelene ved frisk luft, men i sikkerhed og beskyttelse mod udefrakommende farer eller rovdyr.

Uanset om du har en lille lejlighed i byen eller en stor have på landet, kan du skabe en kattegård i enhver størrelse, der passer til din pelsede katteven! Og vi har alle de udendørs kattegårdsideer, du har brug for for at komme i gang!

Så hvad er en kattegård?

Det engelske ord “catio” (på dansk “kattegård) kom fra ideen om en patio til katte (kat + patio = catio). Grundlæggende er en ratio (eller kattegård) et sikkert lukket uderum, hvor katte kan nyde solskinnet og den friske luft, uden at du skal bekymre dig om, at de kommer til skade. Men hvorfor er de vigtige for katte?

  • Beskyttelse af din kat: Katte er nysgerrige af natur. Den største grund til, at katteejere har en kattegård, er at lade deres katte være sikkert udenfor, så deres nysgerrighed kan komme til fuld udfoldelse!
  • Beskyttelse af dyrelivet: En kattegård beskytter andre vilde dyr, såsom fugle og jordegern, mod din kat! Husk at katte selv er rovdyr af natur, så når de får chancen for at strejfe udenfor, vil deres instinkter slå til! Så sørg for at have et lukket rum, som de kan nyde!
  • En sund livsstil: Der er ingen tvivl om, at alle har det bedre, når de er udenfor og i solskin! Katte har det på samme måde! Og når de udsættes for frisk luft og bevægelse med jævne mellemrum, lever de som følge heraf et længere og sundere liv.
  • Reduktion af indendørs lugte: Begynder din indendørs kattebakke at lugte for meget? En stor fordel ved udendørs kattegårde er, at de giver et andet sted at stille kattebakken. På denne måde kan lugtene blive udenfor!
  • Holder naboerne glade: Stop katteindtrængen! Kattegården er den perfekte løsning til at lade din kat nyde at være udendørs uden at strejfe ind i din nabos have!

Ideer til kattegårde i haven

Du behøver ikke en stor have for at skabe et vidunderligt kattegårdsrum – selv et lille område er nok! Udendørs kattegårde kan være så små eller så store, som du vil have dem, og kan endda tilpasses til at give bedre en-til-en udendørsoplevelser med din kat! Lad os se på alle kattegårdsideerne til haverummet:

Fritstående kattegård: Omlet har ikke kun skabt kattegården, vi har optimeret den! Med vores tilpassede løbegård til katte har vi designet et sikkert lukket udendørs rum, som både du og din kat kan nyde! Placer et kattetræ indeni, så din kat kan klatre og en bænkgynge, så du kan sidde og nyde at se på! Det har aldrig føltes så dejligt at knytte bånd til din kat udendørs! Denne robuste og rummelige indhegning er blevet grundigt testet og er den sikreste og nemmeste kattegård på markedet!

Kattegård knyttet til huset: Hvad hvis du arbejder hjemmefra, når din kat vil ud og lege Vil du ikke også nyde den friske luft? Tja, det kan du! Der er flere gør-det-selv-løsninger til at fastgøre Omlets kattegård til dit hjem, så du kan lade et rum stå åbent, så din kat kan bevæge sig frit ind og ud. Nogle muligheder er, at bygge en net-tunnel fra et vindue ind i kattegården eller blot flytte Omlets kattegård op mod huset, så din dør åbner direkte ind i indhegningen. Der er mange muligheder, når du finder på kattegårdsideer til haven!

Kattegårdsideer til lejlighedens altan

Lad ikke, hvor du bor, diktere, hvor din kat kan gå hen! Omlets kattegårdsinshegning til altaner designet af Omlet giver en enkel, men elegant løsning til udendørs katteliv. Denne fuldt sikre og flugtsikre kattegård passer til næsten enhver størrelse altan og kan tilpasses til netop dine behov.

Fastgør en hængekøje til et kattetræ, så din kat kan slappe af og tilføj en sækkestol i hjørnet, så den også kan tage en udendørs kattelur! Og hvis du er bekymret for, at din kat kan prøve at flygte, når du åbner døren, skal du blot tilføje en veranda for ekstra sikkerhed!

Kattealtanen giver din kat friheden til at udforske udendørs uden at gå på kompromis med plads!

Udsmykningsideer til kattegårde

At dekorere din kattegård er en del af det sjove ved at eje en! Lad os se på disse kattevenlige udsmykningsideer!

Udendørs kattetræ

Det fritstående udendørs kattetræ designet af Omlet er en fantastisk tilføjelse til enhver udendørs katteindhegning. Dette udendørs kattetræ er fuldstændig tilpasseligt med alt, som katte elsker, og vil give din katteven mulighed for at udforske mange nye højder og seværdigheder. Fra platforme til kradsetræer, er mulighederne for hvad du kan skabe uendelige!

Skillevægge

Omlets skillevæg til udendørs kattegårde designet af Omlet er lavet af det samme stærke stålnet som kattegårdsindhegningen. Denne sikre og låsbare dør giver dig mulighed for at skabe sektioner til flere katte. Uanset om du introducerer en ny kat til besætningen eller blot ønsker at skabe separate spisesteder, giver denne skillevæg let og sikkert den nødvendige adskillelse.

Vejrovertræk

Katte kan lide at være udendørs, men de hader at blive våde! Tilføj et kraftigt overtræk til toppen af kattegården giver din kat det bedste fra begge verdener! Omlet-produktdesignerne skabte dette overtræk til specifikt at passe til din kattegård og gjorde det utrolig nemt at installere og vedligeholde. Det vil ikke kun holde din kat tør, når det regner, men det vil også give tiltrængt skygge, når de solrige dage er for varme!!

Den ekstra stimulering og de fordele, som katte får ved at være i en udendørs indhegning, er talrige. Og som kæledyrsejer kan du skabe et skræddersyet udendørs katteparadis med alle disse-ideer til kattegårde!

Katte slapper af i Omlet kattegård med Omlets kattehylder

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *