Omlet bloggen

Hønsehegn versus hønsetråd

Hønsehegn og hønsetråd har unikke egenskaber, der hjælper med at give dine høns plads til at strejfe, samtidig med at du beskytter din have

At vælge mellem hønsetråd og hønsehegn er en af de første beslutninger du skal tage, når du skal introducere nye høns til deres nye hjem. Begge produkter fokuserer på at holde dine høner sikre i deres nye hjem. Vores guide udforsker nøglefunktionerne ved både hønsetråd og hønsehegn, for at hjælpe dig med at beslutte, hvad der passer til dig og din flok.

Hvad er hønsetråd?

Hønsetråd er en type trådnet, mest typisk lavet af stål, der bruges til at holde høns inde. Tråden er tynd og fleksibel, med stålet formet til sekskantede mellemrum, der kan variere i størrelse. Ud over at bruge hønsetråd til din flok, bruger mange mennesker det til andre formål i deres have. Fra at lave stier til små dyr til at beskytte dine planter, kan den bruges til en række forskellige opgaver i haven.

Hvad er hønsehegn?

Hønsehegn gør det samme job som hønsetråd, men det er mere holdbart og langt lettere at installere. Den indhegning giver dig mulighed for at hønsesikre din have , mens du nemt giver dine høns plads til at strejfe rundt. Det er fremstillet af mere robuste materialer, såsom aluminium og polypropylen. Hønsehegn har også tendens til at være højere end traditionelle trådløsninger.

hønsetråd og hønsehegn har begge deres egne fordele, der kan hjælpe dig med at give dine høns et lykkeligt hjem

Hønsetråd versus hønsehegn: 3 væsentlige forskelle

De er designet til at udføre det samme job på lidt forskellige måder, men der er 3 væsentlige forskelle, når man sammenligner hønsetråd med hønsehegn. Det her er hvad man skal passe på:

  • Højde – Selvom de ikke kan nå højt op, kan høns flyve, og det er derfor vigtigt at have en haveløsning, som de ikke kan undslippe. Hønsehegn er designet til at være højere end hønsetråd, hvilket betyder dine høns vil forhindres i at kunne flyve væk!
  • Holdbarhed – Hønsetråd og hegn har tendens til at være lavet af forskellige materialer, hvilket er den vigtigste ting, der adskiller dem. Tråden er oftest lavet af stål, mens hegnet kan laves af mere robuste plastmaterialer.
  • Brugervenlighed – Hønsehegn er designet på en måde, der sikrer, at det ikke filtres sammen, og det har stænger, der er nemme at installere, så du kan installere dine høns på ingen tid. Mens hønsetråd er et fint materiale og let kan sammenfiltres. Det kan også være nødvendigt at fastgøre det selv til træstænger

Er fjerkrætråd det samme som hønsetråd?

Fjerkrætråd er et andet navn for hønsetråd, og bruges til at holde høns inde i deres hønsegård. For at give ekstra beskyttelse til dine høner , kan du vælge et elektrisk fjerkræhegn, der vil afskrække rovdyr. Vi vil dog stadig anbefale at tage yderligere forholdsregler for at sikre, at din flok er sikker og tryg.

Er hønsetråd og hønsehegn rovdyrsikrede?

Hvis du opdrætter en flok, vil du holde dem beskyttet mod
farlige rovdyr. Men mens hønsetråd er fremragende til at holde dine voksne høner inde – er det ikke helt så effektivt til at holde rovdyr ude. Sekskanterne i nettet giver ubesværet adgang til mår, mink og rotter, såvel som at være store nok til, at små høner kan flygte. Derudover kan det tynde stål let gennemtygges af større rovdyr, såsom ræve. Mange høneholdere bruger hønsetråden til at dække toppen af deres hønsegårde for at afværge større luftbårne rovdyr.

sammenlign hønsetråd og hønsehegn, for at beslutte, hvilket materiale der er den perfekte løsning til dine høns
Ligesom hønsetråd er hønsehegn heller ikke designet til at være rovdyrsikkert. Formålet er snarere at udvide det rum, dine høns er i. Mens din flok strejfer rundt i rummet inde i deres indhegning, skal du holde øje med rovdyr, da de muligvis stadig kan tygge sig gennem nettet. En walk-in hønsegård vil give større beskyttelse mod rovdyr, hvis du ikke vil skulle holde lige så meget øje med hønsene.

Hvilket varer længere: hønsetråd eller hønsehegn? strong>

Da det er lavet af tyndt stål, er hønsetråd tilbøjeligt til rust og korrosion. Det betyder, at det kun holder op til 5 år, så du skal udskifte det ofte. I et vådt klima med fugtig jord vil det ruste hurtigere end i et tørt klima.

Da det er lavet af mere holdbare materialer, vil hønsehegn sandsynligvis holde længere end traditionel hønsetråd. Det betyder, at du ikke behøver at udskifte det så ofte. Hegnet er også langt mere stift, hvilket sikrer, at det ikke filtres sammen på samme måde som hønsetråd, hvilket også hjælper med at forlænge produktets levetid.

Hvilke typer indhegninger er der til høns?

Hønsetråd fås i en række forskellige metaller, men galvaniserede stålversioner giver den bedste styrke og holdbarhed. Som når man vælger mellem forskellige hønsehuse, vil du også gerne finde det perfekte materiale til dine hønseindhegninger. Du vil også opdage, at nettet fås i forskellige diametre, og at vælge en højere måler vil gøre det vanskeligere for udefrakommende dyr at gnave sig gennem hønsetråden. Du skal også overveje størrelsen på de sekskanter, som nettet skaber, da dem, der er for store, vil være lettere for små høner at slippe ud af, og rovdyr at glide ind igennem.

Omlets hønsehegn

Omlets hønsehegn er det ideelle valg til at give dine høner ekstra plads i din have. Med unikke fordele, der gør vores hegn til det ultimative valg, vil du og dine høns elske det nye hegn!

Omlets hønsetråd smelter perfekt sammen med din have og giver et bestemt rum til dine høns

  • Højere – Afhængigt af hvilken hønserace du har, kan de måske flyve lidt. Vi har lavet vores hegn højt nok til, at dine høns ikke skal kunne undslippe.
  • Kan let forbindes – Hvis du allerede har en løbegård eller vil forbinde hønsehegnet til dit havehegn, har vi et væg-forbindelsessæt der vil hjælpe dig med let at forbinde de to enheder.
  • Passer perfekt i haven – Vores forbedrede hegn fås i en mørkegrøn nuance, der smelter problemfrit sammen med omgivelserne i dit udendørs rum.
  • Let at installere – Vores hegn er enormt nemt at installere med et net, der ikke sammenfiltres og med justerbare stænger. Hver stang har to pigge, der giver stabilitet, og som let kan trædes ned i jorden.
  • Med refklekser – Sikkerhed er vigtigt i ethvert udendørs rum. Vores hønsehegn har reflekterende reb, samt reflekterende badges på selve hegnet, så du kan se det om natten.
  • Låge, der giver nem adgang – For dem, der ønsker at komme ind og ud af løbegården for at se deres høns, fås vores hegn med et simpelt lågesystem, så du kan få let adgang til dine høner.

Kæledyrspleje fra Omlet

Vi har alt, som ivrige hønseholdere behøver, for at have glade høner. Tilpas hønsehuset med sjove siddepinde, hønselegetøj, og beskyt dem samtidig mod elementerne med vores vejrbeskyttelsesovertræk til hønsehuse og løbegårde.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *