Omlet bloggen

​​5 måder at holde din hund sikker på til vinter

Terrier sover på Omlet luksus hundetæppe i imiteret lammeskind på sofa

De fleste hunde kan lide vinteren! At nyde at hoppe rundt i bunker af luftig sne og løbe gennem skove med vinterhvide poter er mange hundes drømmescenarie! Men afhængig af hunderace, finder nogle hunde vintersæsonen mere magisk end andre.

Mens det kan være sjovt at nyde den skønne sneklædte natur i de koldere måneder med din hund, kan ekstremt vejr være forfærdeligt for både hunde og mennesker uden ordentlig pleje og forberedelse! Derfor har vi lavet denne liste med 5 nyttige tips til at holde din hund sikker denne vinter.

Kortere gåture

At gå i et vintereventyrland er en dejlig tanke, især hvis det er med din bedste pelsede firbenede ven. Men hvor idyllisk vinterlandskabet end er, er sandheden, at det nogen gange er for koldt til at hunde kan klare at være udenfor i længere perioder.

Så hvad betyder det for din hunds dyrebare gåture hver dag?Bare fordi det er koldt udenfor, betyder det ikke, at dens gåture skal ophøre! Øg i stedet dine sædvanlige 1-2 lange gåture om dagen til 3-5 korte gåture, så mængden af ​​tid udenfor er den samme, men i kortere perioder.

På denne måde kan din hund stadig nyde den friske luft og frigive noget energi, men uden at få frosne poter! Glem ikke at tørre trædepuderne grundigt, før de kommer ind igen – for ingen hund kan lide at have kolde, våde fødder.

Passende påklædning

Mens du graver gennem dit skab for at trække dine uldne vintertrøjer frem, skal du måske også finde en hundefrakke (eller to!) til din pelsede ven! Selvom hunde er dækket af hår og pels, kan de stadig fryse i vintermånederne, hvis de ikke er beskyttet.

Din hunds evne til at håndtere koldere temperaturer er helt afhængig af dens alder, race og størrelse. Racer med tykkere pels, såsom huskier og akitaer, kan muligvis klare lavere temperaturer, men selv disse “vinterhunde” skal have beskyttelsesudstyr på, når de er udendørs om vinteren!

Sørg for at have en varm, vandtæt hundejakke eller -trøje, der ikke sidder for stramt, som din hund kan have på. Hvis der er meget sne denne vinter, så overvej at anskaffe nogle hundesko til din hvalp. Salt og is kan sætte sig fast i deres poter på selv korte gåture, hvilket forårsager irritation senere, hvis det ikke renses ud.

Og sæt en lommelygte på din hunds sele eller halsbånd til de sidste tisseture inden sengetid, så både du og din hund kan undgå at glide i iskolde pletter på fortovet!

Hundepleje om vinteren

Man skal ikke kun sørge for, at ens hunds pels er velplejet i varmt vejr. Faktisk er det næsten lige så vigtigt at holde trit med din hunds pels om vinteren som enhver anden tid på året

Her er grunden: En sund pels på en hund fungerer som en temperaturregulator. Det kan holde dem kølige om sommeren og varme om vinteren. Så det er vigtigt at opretholde en regelmæssig børsteplan for din hunds pels om vinteren for at sikre, at deres kroppe fortsætter med at gøre, hvad de naturligt gør, hvilket er at holde dem komfortable! Og sørg for at undgå en fuldstændig barbering af din hund på denne tid af året.

Hvad med poterne? Glem ikke at være mere opmærksom på din hunds negle denne vinter og holde dem trimmet. At gå på snebeklædte stier kan virke blødt og rart, men det betyder, at din hunds poter ikke får den naturlige manicure, de er vant til, når de går på hård beton.

Indendørs sjov om vinteren

Frostdækkede vinduer og snedriver udenfor giver behov for varme steder at putte indenfor! Og hvem er bedre at nyde en hyggelig lur med end din hund?

Når vejrforholdene bliver for ekstreme til at være udenfor længere end en hurtig tissetur, er det tid til at skabe et hyggeligt hyggeland indendørs! For at undgå kedsomhed, kan du have hundelegetøj ved hånden for at holde din hund fysisk og mentalt aktiv. Dette er et godt tidspunkt at lege nye lege med din hund, så den kan komme af med noget energi, samtidig med at den engagerer sig mere med dig!

Og efter at de har leget godt og grundigt, skal du være sikker på, at din hund har et hyggeligt sted at putte sig ind til en lur eller sin nattesøvn. Selvom dit hjem er opvarmet, kan gulvbrædderne stadig være for kølige for en hund at ligge på, så få en seng, der er forhøjet, så der kan strømme mere varm luft rundt om hunden. Omlets Topology hundeseng er en fantastisk mulighed da the sengens topmadrasser og madrasbetræk kan maskinvaskes, hvilket gør den enormt nem at rengøre!

Værdsætter din hund sit privatliv? Så skaf den en behagelig hundehule, som dn kan hygge sig i, som Omlets Fido Nook hundebur. Tilføj et superblødt hundetæppe til din hunds soveplads, så vil din hund hygge sig i drømmeland pa ingen tid!

Kæledyrspleje i koldt vejr

Hunde er ikke anderledes end mennesker, når det kommer til sundhed og farerne ved ekstreme kolde vejrforhold. Har du nogensinde bemærket, at små ømheder og smerter i dine led har en tendens til at føles værre om vinteren? Det skyldes, at koldere temperaturer øger trykket inde i dine led, hvilket får smertereceptorerne til at være mere følsomme og resulterer i en større følelse af ubehag.

Det samme gælder for hunde, der har nogen medicinske tilstande med ledsmerter eller gigt. Det koldere vintervejr nedsætter deres cirkulation og øger stivheden i deres allerede anstrengte muskler og led.

Så hvad kan du gøre for at din hund har det mere behageligt denne vinter? Flere faktorer kan forklare din hunds medicinske tilstand, så det er altid bedst at rådføre sig med din dyrlæge om din hunds specifikke behov. Men de bedste praksisser inkluderer at holde vægtøgningen på et minimum, sørge for at holde din hund varm og være sikker på, at den har en behagelig hundeseng at slappe af på.

Hunde, der er tilbøjelige til ledsmerter, bør også fortsætte med at bevæge sig selvom det kunne lyde bedre med et længere hvil. Bare sørg for at holde dig til gåture på ryddede stier for at undgå den glatte is og sne, der kan gøre gåturen svær for både dig og din hund!

Vinteren er her! At opleve disse koldere måneder med din hund kan gøre årstiden mere mindeværdig og behagelig for alle, så længe sikkerhedsforanstaltninger er på plads! Så saml hundetæpperne, lav en kop varm chokolade og se sneen falde udenfor dit vindue. Med disse 5 tips og masser af din kærlighed, vil din hund have det sikkert og varmt hele vinteren!

Hund med snestøvler, der løber udenfor i sneen

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *