Omlet bloggen

Har dine høns brug for et overtræk til løbegården?

Omlets Eglu Cube hønsehus i Omlet walk-in hønsegård med vejrbeskyttelsesovertræk

Overtræk til hønsegårde er en vigtig del af at holde din flok sund og glad. De giver skygge om sommeren, fungerer som en paraply under regnskyl og forhindrer snavs i at falde gennem overdelen af ​​løbegården. I regn eller solskin giver Omlets udvalg af hønsegårdsovertræk en bred vifte af beskyttelse til dine høns.

Hvad er overtræk til løbegårde?

Overtræk til udendørs hønsegårde er specialfremstillede presenninger, der går over toppen af ​​en hønsegård. De giver skygge for solen, forhindrer regn i at falde ned på dine høns og fungerer som en barriere mod faldende snavs. Dette er især vigtigt for at forhindre høns i at få fugleinfluenza , da virussen udgydes gennem ekskrementer fra fugle, der flyver over din flok.

Vores overtræk adskiller sig fra traditionelle presenninger ved, at de er designet til at være vejrbestandige, langtidsholdbare og specifikke for hver størrelse af vores løbegårde. Omlets walk-in hønsegårde har gavlformede tage, der er specielt designet til at understøtte vores overtræk og forhindre, at vand samler sig på dem.

Omlets overtræk til løbegårde fås i to forskellige versioner: kraftige og klare. Begge er lavet af UV-bestandige, vandtætte materialer, men vores kraftige betræk blokerer mere sollys for at give skygge i varmt vejr. De klare betræk er ideelle til vinteren, hvor der er mangel på naturlig varme fra solen.

Hvilket overtræk til løbegården har jeg brug for?

At vælge det rigtige overtræk til din løbegård , afhænger af, hvor du bor og hønsegårdens position. Hvis dit hønsehus og din hønsegård er i et skyggefuldt område, så vil et klart dække til vintermånederne give beskyttelse og sollys, når skyggetræer mister deres blade. Hvis dit hønsehus og din løbegård står ude i fuldt sollys, vil et kraftigt overtræk give skygge og læ mod storme.

Tilsvarende vil hønseholdere i varme klimaer drage fordel af kraftige overtræk, der slipper så lidt sollys igennem som muligt. Dette reducerer antallet af UV-stråler, der skinner igennem på din flok, og giver skygge fra solen. Koldere klimahøner vil sætte pris på det ekstra sollys, som klare betræk slipper ind, mens de holder sne og is ude.

Vi tilbyder også kombinations-overtræk, der inkluderer beskyttelse til både koldt og varmt vejr. Disse overtræk kan placeres oven på eller på siderne af løbegården for at justere mængden af ​​lys, der kan komme ind. Placering af et overtræk ned langs siden af ​​løbegården giver også en vindpause – en attraktiv mulighed for flokke i blæsende områder.

Omlet hønsegårdsovertræk er specialfremstillede til hver størrelse løbegård i vores udvalg. Fra forbundne Eglu-hønsegårde til større walk-in-løbegårde, har vi et overtræk til hvert setup. Mix og match dine overtræk, hvis din Eglus løbegård er forbundet til en walk-in løbegård for at få bredere dækning.

Hvad skal jeg ellers bruge til min hønsegård?

Når din løbegård er dækket, kan du tilføje tilbehør, som din flok kan nyde i al slags vejr. Et tilpasseligt PoleTree hønsetræ er en fantastisk tilføjelse til en walk-in hønsegård, da den giver mulighed for siddepladser på flere niveauer. PoleTree kan tilpasses fuldstændigt til dine høns og deres rum, og kan udstyres med individuelle og forbindende siddepinde samt fodertrug og godbidsdispensere. Pendant Peck Toys byder på sjov i jordhøjde, og holder løbegården pæn og ryddelig – hvilket reducerer besøg fra gnavere. En hønsegynge er en anden favorit for kunder og deres høns, og er meget underholdende for både dine høns og dig!

Har min løbegård brug for bundmateriale?

Selv med et overtræk til løbegården, vil dine høners løbegård have brug for bundmateriale af en slags. Medmindre du har en hønsetraktor til at flytte den rundt i din have, vil dine høns hurtigt hakke græsset i deres løbegård væk. Uden græs vil dine høners løbegård hurtigt blive meget mudret. En overdækket løbegård reducerer i høj grad mængden af ​​regn, der ellers kunne finde vej ind i løbegården, men kraftige storme kan blæse regn ind fra flere retninger.

De mest almindelige valg til gulvet i en hønsegård er:

  • Træflis
  • Sand
  • Fyrrespåner
  • Halm
  • Grus

Du kan bruge en kombination af substrater afhængigt af din jords evne til at dræne. En overdækket løbegård vil holde bundmaterialet friskere længere – især naturlige gulvmaterialer som spåner eller halm.

Flere vejrbestandige produkter fra Omlet

Omlet forstår, at livet er fyldt med ekstreme variabler. Vi har skabt tilbehør, der forbedrer vores produkters sikkerhed og komfort. Vores sofistikerede Eglu Cube hønsehuse har optimal isolering for at holde din flok varm om vinteren og kølig om sommeren. Men ved at tilføje vejrbeskyttelse til vores hønsehuse, vil du fordoble de isolerende egenskaber, der holder dine høns komfortable i ethvert klima.

Den mest givende følelse som hønseholder er at vide, at din flok har det så behageligt og trygt som muligt. Omlet skaber produkter, der bringer høns og deres hønseholdere tættere på hinanden end nogensinde før – og samtidig forbedrer deres fælles lykke.

Fugleperspektiv af Omlet walk-in hønsegård med vejrbeskyttelsesovertræk

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *