Omlet bloggen

Opfrisk din kæledyrfugls hjem dette forår

Omlet Geo fuglebur med lyserødt overtræk

Ønsker du at opfriske din kæledyrfugls hjem til foråret? Det varmere vejr, de længere dage og den spirende flora og fauna inspirerer ofte familier til at rydde op, organisere og pifte deres hjem op. Og som en del af familien kan du inkludere din undulat i dine boligforbedringer. Mens fugle nyder godt af et ryddeligt, velplanlagt miljø året rundt, kan Omlet hjælpe dig med at genopfriske din kæledyrfugls hjem sammen med dit eget.

Ny årstid, nyt hjem

Efter at have været indespærret hele vinteren, ønsker vi alle at strække vores metaforiske vinger – og din fugl vil være klar til at strække deres virkelige vinger. Omlets Geo fuglebur har 44% mere plads end traditionelle små fugleburdesigns, hvilket giver din fugl rigelig plads til at bevæge sig.

Vores kunstfærdigt designet lille fuglebur har en elegant tilgang, når det handler om at vise din undulat frem. Det unikke design giver ikke kun mere plads, men er skabt til at se godt ud i ethvert rum. Tilføj yderligere siddepinde til små fugle der tilføjer karakter til din fugls hjem og vælg mellem forskellige tråd- og bundfarver, der matcher dit hjems æstetik.

Men det er ikke kun for udseendets skyld – vores Geo fuglebur blev også designet til at være praktisk. Vi har skabt dette bur med lav vedligeholdelse for at være let for dig at rengøre og for at forhindre utilsigtet snavs fra dine små fjerklædte venner. Geos tankevækkende centralt placerede ben og vandbeholder er gennemtænkt designet til at reducere spild og rod. Du kan løfte dit Geo fuglebur til nye højder med et valgfrit solidt bambusstativ – og tilføje nye udsigtspunkter og fokuspunkter for både din fugl og dit rum.

Prøv et overtræk til fuglebure

Giv din fugl dens skønhedssøvn, når du tilføjer et valgfrit overtræk. Din kæledyrsfugl sover bedst, når det er mørkt, men med foråret kommer flere dagslystimer, der kan afbryde din fugls søvn. Da de er væsner, der er aktive om dagen (og sover om natten) og har brug for 10-12 timers søvn hver nat, kan et overtræk til buret hjælpe med at lokke dem i dvale, selv når det stadig er lyst udenfor.

Vores overtræk i lyserød til Geo-fugleburet er specielt designet til at passe til Geo-buret, og er den perfekte farve til en sæsonbestemt forårspalette. Du kan også prøve vores overtræk i midnatsblå til Geo fuglebure hvis en mørkere nuance er mere i overensstemmelse med din stil og preference. Begge farver giver mulighed for mere afslappende søvn ved at dække hele buret, samtidig med at bunden holdes åben og luftig for tilstrækkelig ventilation.

Tilføj nyt tilbehør til fugleburet

Fugle er meget intelligente væsner, og dine undulater er ingen undtagelse. Og som med alle intelligente dyr trives fugle i et berigende miljø. Investering i nyt legetøj er en fantastisk måde at holde din fugls bur frisk og engagerende på. Med Omlets tilbehør til Geo fuglebure kan du tilføje flair og fascination til din fugls hjem, og byde på timevis af aktiviteter for at undgå at din fugl keder sig.

Hold dine fugle sunde og glade ved at give dem en indhegning, der fremmer deres naturlige adfærd. Dekorer din fugl rum med spejle og siddepinde dette forår, for at stimulere deres hjerner og give dem variation i deres rutine. Eller tilføj et fuglebad, for at appellere til din fugls kærlighed til at bade .

Opfrisk din fugls hjem med en forårsrengøring

For at opnå optimal renlighed skal du dybderense dit fuglebur mindst en gang om ugen. Men hvis du har mere end én fugl, skal du måske vaske deres bur oftere. Heldigvis er Geo fugleburet let at rengøre på få minutter – så du kan bruge mere tid sammen med dine fugle og mindre tid på at rydde op efter dem.

Vores medfølgende foderautomat har en lukket bund, der opfanger frø, der spildes under fodring, hvilket reducerer mængden af spildte frø, der smuldrer bunden af buret. Selve bunden fjernes nemt og kan håndvaskes eller sprøjtes med en fuglesikker desinfektionsopløsning og tørres af. Valgfri papirbeklædning gør rengøringen endnu hurtigere – bare fjern papirbeklædningen og udskift den med en ny for en hurtig og nem rengøring mellem dybderengøringerne.

Går en ny sæson i møde med Omlet

Måske er du en erfaren fugleejer, eller måske overvejer du at anskaffe dig en for første gang. Foråret bringer en masse forandringer, og det er det perfekte tidspunkt til at ændre din fugls rutine eller til at begive sig ud på en ny rejse som fugleejer. Fra produkter, der hjælper dine fugle med at få deres vigtige søvn på de længere dage, til bure, der gør fugleejerskab nemmere og mere behageligt end nogensinde før, har Omlet det, du skal bruge for at uddybe båndet mellem dig og din fugl. . Se, hvorfor tusindvis af mennesker vælger Omlet til deres kæledyrs behov, og nyd de fordele vores produkter bringer til kæledyr og deres familier.

Blå og grå fugl i Omlet Geo fuglebur

This entry was posted in Fugle


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *