Omlet bloggen

Skab det perfekte hjem til redningshøns

Redningshøne bruger Omlet PoleTree tilpasbart hønsetræ

I 1930’erne blev burhøns introduceret som en måde at øge ægproduktionen fra høns i industriel skala på. Hunkyllinger placeres i disse bure fra de klækkes til fuld æglægningsmodenhed, hvilket typisk regnes for 18 måneder.

Mens mange lande har forbudt brugen af ​​burhøns, er der stadig mange lande, inklusive Danmark, hvor de fortsat er lovlige. Dog er en lovændring angående burhøns i Danmark på trapperne . Redningsbøns har en lavere ægproduktion og mange aktivister prøver at redde dem for at give dem et nyt og bedre liv!

De fleste redningshøns kræver lidt mere opmærksomhed og pleje i løbet af de første par måneder, da de skal vænne sig til et nyt (og meget bedre) liv, end hvad de tidligere kendte til. Men ligesom enhver redning af dyr, vil de hurtigt finde sig til rette i deres nye rutine og livsnydelse med lidt tålmodighed og ekstra kærlighed. Sådan kan du skabe det perfekte setup til dine redningshøns!

Omlet Eglu Cube hønsehus

Redningshøns har kun kendt begrænsningerne af et lille bur hele deres liv, indtil de bliver genhuset. Så når du skaber et nyt rum til dem, skal du overveje deres umiddelbare behov for sikkerhed, tryghed og udforskning. Omlets Eglu Cube hønsehus er det perfekte valg, da det ikke kun tilbyder alt det, men også er super nemt at samle, omhyggeligt designet og stort set vedligeholdelsesfrit.

I Rosies eventyr som hønseholder-blogserie delte hun sin historie om at være en førstegangsejer af redningshøns. Efter at have reddet 5 høns, besluttede Rosie sig for et Eglu Cube hønsehus som det nye hjem for sin flok fordi det gav hende ro i sindet. Her er nogle af de funktioner, der gjorde dette produkt uvurderligt for hendes høns, såvel som hende selv!

  • Rovdyrsikret: I modsætning til fritgående høns, der har kendt livet uden for et bur, tager det lidt længere tid for redningshøns at tilpasse sig deres nye, mere rummelige omgivelser. Som følge heraf er det vigtigt, at uanset hvilken hønsegård du beslutter dig for, er den konstrueret med sikkerhed og styrke til at holde uønskede besøgende ude.

Eglu Cube er lavet af slidstærkt og rovdyrbestandigt hårdt plast, som er placeret på en kraftig stålramme. Eglu Coops and løbegårde har holdt høns over hele kloden sikre i over 15 år, og dine redningshøns vil ikke være nogen undtagelse!

  • Masser af plads: Forestil dig at have boet i en lille studielejlighed i hele dit liv, kun for at blive flyttet til et luksuriøst og rummeligt palæ… det er en lignende følelse for redningshøns, der er flyttet til en Eglu Cube! Hos Omlet er vores mål at gøre hønseholderi enkelt og sjovt med praktisk og effektivitet i tankerne. Plus, vi ved, hvor vigtig plads og udforskning er for høns!

Løbegården, der følger med Eglu Cube, er ekspertdesignet til at skabe en underholdende legeplads til dine høns. Og takket være dets modulære design kan du meget nemt udvide din løbegård og walk-in hønsegård, der vil lade dig vokse med opgaven sammen med din flok!

  • Privat redekasse: Redningshøns fratages mange dyreprivilegier, ikke mindst evnen til at rede eller lægge æg privat. At ligge på rede er et naturligt instinkt for høns og noget, som adopterede høns hurtigt vil omfavne, når de er genhuset i en Eglu Cube.

Eglu Cubes private redekasse passer komfortabelt op til 3 æglæggende høner ad gangen. At samle friske æg fra dit hønsehus er bestemt en af ​​de største fordele ved at være hønseholder, men for redningshøns er det bogstaveligt talt et helt nyt liv, som de får med denne ekstra, private plads!

Flere essentielle Omlet-produkter

Når dine redningshøns har vænnet sig til deres nye liv i deres Eglu Cube, kan du virkelig begynde at tilpasse deres plads. Der er uendelige muligheder for dig til at skabe det ultimative hønsehjem, og vi ved selv, at redningshøns vil elske dem alle!

Omlet hønsehegn : Uanset størrelsen på din have, kan du stadig øge dine høners plads til at udforske! Hønsehegn er den perfekte måde at tillade dine høns at gå frit omkring uden risiko for flugt. Vores hønsehegn er ikke kun let at installere med et filtringsfrit design, men den mørke farve passer fint ind i enhver have.

PoleTree hønsetræ: Vores fuldt tilpassede PoleTree er virkelig enhver hønes drøm! Skab en sjov og engagerende fælles legeplads for hele din flok, mens dine høns nyder stimulationen og evnen til at se nye højder. Du kan installere træet i enhver walk-in hønseindhegning og vide, at det er robust og stærkt nok til at bære flere høner på én gang. Og hvorfor ikke tilføje en hønsegynge så dine fjerklædte venner virkelig kan få mest muligt ud af deres nye livsstil!

Automatisk dør til hønsehus: Vores prioritet med vores hønseprodukter er sikkerhed og enkelhed, og det er netop derfor, vi skabte den universelle automatiske dør til hønsehuse! Den er kompatibel med ethvert træhus såvel som Eglu Cube og er den sikreste og mest bekvemme måde at lukke dine høns ind og ud af hønsehuset på. Denne dør er batteridrevet med mulighed for at betjene en timer eller sensor, og garanterer ikke kun, at alle høns er sikre hjemme om natten, men den vil også holde dine høns beskyttet mod alle vejrforhold med den ekstra isolering af en lukket dør – selv hvis du ikke er hjemme.

Sådan kan du hjælpe misbrugte høns

Den bedste måde, du kan hjælpe vanrøgtede høns på, er ved at adoptere dem og give dem et nyt hjem! Men hvordan gør man det? Der er forskellige non-profit organisationer i Danmark, der griber ind på det kommercielle landbrugsniveau for at tale på vegne af disse høns og give dem en ny chance i livet. Deres mission er enkel – redning og genhusning af vanrøgtede høner!

Organisationer som Dyrenes Beskyttelse og Frie Vinger er eksempler på steder, du kan tjekke ud for at lære mere om, hvordan du kan hjælpe disse dyr og du hvis er interesseret i at have din egen flok.

Der er ingen bedre belønning end at give en vanrøgtet høne et nyt hjem – for dig og din nye fjerklædte ven! Med en nem opsætning som Omlet Eglu Cube vil dine høns leve resten af deres dage i fred, komfort og glæde! Og som deres hønseholder vil du snart undre dig over, hvordan du nogensinde har levet uden dem!

Pige og høns i et stort Omlet Eglu Cube hønsehus

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *