Omlet bloggen

Fornødenheder til kaninpleje

Kanin med dens Omlet Caddi godbidsdispenser med Omlet Eglu Go kaninhus bagved

Kaniner er fremragende kæledyr for ejere i alle aldre. Når du har alle de vigtigste kaninplejeartikler du har brug for, er kaniner nemme at tage sig af. De kan opdrættes i at bruge en kattebakke på samme måde som katte, er i stand til at knytte sig til deres ejere og er en fornøjelse at se på. Som alle kæledyr har kaniner brug for kærlighed, opmærksomhed og ordentlig bolig for at leve et sundt og lykkeligt liv.

Omlet har designet produkter, der opfylder din kanins behov, samtidig med at det gør det så nemt som muligt for dig at passe dem. Vores udvalg af kaninprodukter gør dig klar til succes med din kanin lige fra begyndelsen og fremover. Lad os se på, hvordan livet med kaninprodukter fra Omlet ser ud.

Det perfekte kaninhus

Findes den perfekte kaninhus? Det synes vi! Omlets Eglu Go kaninhus dækker alle behov for både kaniner og deres ejere. Her er nogle grunde til hvorfor:

  • De dobbeltisolerede vægge i Eglu Go kaninhuset holder din kanin kølig om sommeren og varm om vinteren
  • Al plastikkonstruktion og en aftagelig bakke til bundmateriale gør rengøringen til en leg
  • Et let tilgængeligt bagpanel og et drejeligt hus sørger for, at din kanin er let tilgængelig
  • Den forbundne løbegård har anti-tunnel panelgulve og kan udvides for at få endnu mere plads

Kaninhuse i plast vs. træ

Dine kaninhuse er der, hvor din kanin vil tilbringe størstedelen af ​​dens tid, så det er vigtigt at vælge det rigtige. Der er mange muligheder for kaninhuse derude, men et kaninhus i høj kvalitet skal være sikkert, velkonstrueret og bygget til at holde i årevis.

Kaninhuse i plast er langt bedre end traditionelle træhuse. Mest bemærkelsesværdigt har kaniner et naturligt ønske om at tygge for at holde deres stadigt voksende tænder trimmet. Men det giver problemer for træhuse, da de hurtigt bliver et tyggelegetøj for din kanin. Over tid svækker tygning den strukturelle integritet af træhuse, hvilket gør din kanin sårbar over for uønskede besøg fra rovdyr.

Omlets Eglu Go kaninhus vil aldrig bukke under for at rådne som træhuse og vil aldrig have brug for maling eller omlægning af tag. Plastik er ikke appetitligt for kaniner, så du behøver ikke bekymre dig om, at din kanin gnaver i deres hus. Og i modsætning til træhusnet har vi vores kraftige netpaneler, der udgør den forbundne løbegård, fuldendt med netgulve for at forhindre din kanin i at grave sig ud af deres indhegning.

Tilbehør til din kanins hjem

Kaniner er ekstremt aktive dyr. Fra vilde harer til kælekaniner har kaniner brug for motion og berigelse for at holde sig fysisk og mentalt i form. De har brug for masser af plads til at løbe, hoppe og lege i, så du bliver nødt til at give dem så meget plads som muligt.

Vores Zippi tunnelsystem til kaniner kan udvide din kanins domæne og samtidig fremme dens naturlige graveadfærd. Zippi tunneler kan fastgøres til enhver type træhus eller indhegning og har flere tilpasningsmuligheder. Udvid og skift din kanins Zippi tunnelsystem til enhver tid med forbindelsespaneler, ekstra tunneler og tilbehør.

Tilføj lodret plads med Zippi platforme til kaniner inde i deres løbegård for maksimal pladsforbedrende sjov. Brug af platforme med dine kaniner giver mulighed for træning og motionsmuligheder samt skyggefulde områder nedenfor til hvile efter en lang dag med leg. Platforme er gode steder at opbevare din kanins mad og vand, da de er tilgængelige og nemme at rengøre.

Hvad med indendørs kaniner?

Hvis du vælger at holde din kanin indendørs, er det stadig en god idé at have et sikkert sted, hvor den udenfor kan strække benene. Kaniner elsker at nappe frisk græs og anden kaninsikker vegetation. Du kan endda tilføje kaninvenlige planter til din have for at gøre din kanins udendørsområde endnu sjovere.

Vores Zippi løbegårde og legegårde til kaniner er fremragende muligheder for kaniner at bruge lidt tid udenfor. Gulvpaneler forhindrer din kanin i at grave ud, mens de stadig lader masser af græs stikke igennem, så din kanin har noget at gnaske i. Og Zippi løbegårde og legegårde er nemme at flytte rundt i din have, så du kan give din kanin nye områder at udforske.

Sørg for, at dit hjem er kaninsikkert, hvis du holder din kanin indendørs. Selvom din kanin ikke er overladt til sig selv indendørs, vil du ikke have, at den kommer i problemer, hvis der sker en utilsigtet husflugt. Almindelige husholdningsrisici for kaniner omfatter:

  • Lavthængende strømledninger
  • Husplanter, hvoraf mange kan være giftige for kaniner
  • Silke eller kunstige planter (hvis de ser ægte ud, vil din kanin sandsynligvis prøve en nappe i dem)
  • Andre kæledyr såsom hunde eller katte
  • Døre, der fører udenfor

Kaniner er meget tilpasningsdygtige til livet udendørs, så medmindre dit område oplever ekstrem varme eller ekstrem kulde, er det et godt alternativ til at holde din kanin inde i et Eglu Go kaninhus og en tilhørende løbegård. Til ekstremt varme dage kan du eventuelt have et midlertidigt indendørs kabinet for at bringe din kanin indenfor under høje temperaturer. I temperaturer under frysepunktet, kan du supplere med vejrbeskyttelse til ekstreme temperaturer til Eglu Go for at give et ekstra lag isolering.

En diæt af høj kvalitet

Nu hvor din kanin har det perfekte hjem, er det tid til at vælge dens foder. Der er så meget kommercielt tilgængeligt kaninfoder, at det kan være overvældende at vælge, hvad der er bedst for din kanin. At vide, hvilkenkaninrace du har, og hvor gamle dine kaniner er, vil hjælpe dig med at bestemme, hvilken mad der er bedst for dem. For eksempel har yngre kaniner brug for mere protein i deres kost end voksne kaniner har.

Alle kaniner har brug for kvalitets-pellets, der primært er lavet af timothy-hø. Kaninfoder, der er tilføjet godbidder eller andet, kan se appetitligt ud, men det giver ikke en afbalanceret kost til din kanin. Kaniner har også brug for timothy-hø for at holde deres tænder korte og fremme en sund fordøjelse.

Foder- og vandtrug

Du skal også bruge passende mad- og vandbeholdere til din kanin. Metal foderskåle er bedst, da de er lette at rengøre og ikke kan tygges på eller knækkes. Skåle, der ikke vælter, er et godt valg, da de har en bred bund og er sværere at vende. Nogle kaniner vil hoppe ned i deres madskåle, mens de spiser, eller ved et uheld banke ind i dem under leg, så det er vigtigt at have en skål, der ikke vælter.

Vandflasker er en mulighed for din kanin at drikke af. De fleste kaniner klarer sig fint med denne type drikketrug, men i de varme sommermåneder kan vandflasker ikke afgive vand hurtigt nok til en udtørret kanin. Krukker med vand kan hænges på siderne af din kanins løb for at forhindre spild, og med en åben top, kan din kanin drikke ubesværet. Du kan også placere en vandskål, der ikke vælter let, i kanin-løbegården, men husk, at kaninen sandsynligvis vil sparke græs eller andet affald ned i en skål, der står på jorden.

Kaninlegetøj

Til sidst skal du give din kanin noget legetøj for at holde den beskæftiget og engageret i dens hjem. Legetøj er fantastisk til at modvirke kedsomhed og til at fremme naturlig adfærd. Prøv med små bolde lavet af timothy-hø, tyggelegetøj eller en Caddi godbidsdispenser til kaniner fra Omlet.

Hæng Caddi godbidsdispenseren fra toppen af enhver løbegård eller indhegning for at øge snackfodringen til nye højder. Friske frugter, grøntsager eller hø er perfekte at servere i Caddien til din kanin. Se, hvordan din kanin strækker sig og bruger dens evner til at tænke kritisk for at nappe sig igennem den Caddi-guf.

Omlet og kaninpleje

Vi har opfundet de produkter, du har behov for, for at udvikle dit forhold til din kanin. Vores udvalg af kaninhuse, løbegårde, tunneller til kaniner, og kaninlegetøj er alle designet til at hjælpe din kanin med at leve livet fuldt ud og gøre det nemt og sjovt for dig at tage sig af dit kæledyr. Skab det ultimative kaninhus, når du vælger Omlet til din kanins behov.

Kaniner i Omlet Eglu Go kaninhus med Zippi tunnelsystem til kaniner

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *