Omlet bloggen

Dine kaniners perfekte sommeropsætning

Dreng kigger på sine kaniner med deres Omlet sommeropsætning

Oprettelse af dine kaniners perfekte sommeropsætning er mere end bare at sikre, at de har køligt vand og frosne godbidder. Kaniner kan faktisk nyde at være udendørs i de varmeste måneder på året, når de har den rigtige bolig og ordentligt tilbehør. Find ud af, hvordan Omlet hjælper dine kaniner ikke kun med at klare sommervarmen, men rent faktisk at trives i den.

Kaniner og sommer

Kaniner er utroligt modstandsdygtige under de fleste vejrforhold. I naturen har kaniner ikke den luksus at tilbringe tid i klimakontrollerede omgivelser. Men kan deres tamme modstykker trives udendørs, når temperaturen stiger?

Der er mange ting, du kan gøre for at hjælpe dine kaniner med at holde sig afkølede om sommeren. Mange ejere forsøger at mindske risikoen for hedeslag hos deres kaniner ved at give dem frosne vandflasker og andre godbidder, men virkeligheden er, at disse opgaver døgnet rundt ikke altid er praktiske eller bæredygtige.

Hvad kaniner virkelig har brug for er den rigtige opsætning for at trives i sommermånederne. Ved at have det rigtige kaninhus, den rigtige løbegård og tilbehør kan du i høj grad reducere mængden af tid, der bruges på at fryse flasker, børste dine kaniner eller bekymre dig om flystrike hos dine kaniner.

Eglu Go kaninhus

Et stort kaninhus er et, der er godt ventileret, let at rengøre og kan flyttes om nødvendigt. Konventionelle kaninhuse i træ opfylder ikke disse krav, hvilket bringer stress til både kaniner og deres ejere.

Omlets Eglu Go kaninhus er løsningen for hver kanin og ejer. De toisolerede vægge holder husets indre temperatur lavere på selv de varmeste dage, og den rigelige ventilation tillader luft at cirkulere frit uden at gå på kompromis med varmebarrierer. Og med valgfri hjul og håndtag , kan du nemt flytte dine kaniner til skyggefulde rum hele dagen.

Bedst af alt, sikrer Eglu Go huset i plastik, der er let at rengøre, at det aldrig er en frygtet opgave at holde dine kaniners hjem rent og friskt. På få minutter om dagen vil dine kaniner have en behagelig, ren bolig, der ikke tiltrækker fluer eller andre skadedyr — i modsætning til traditionelle træhuse.

Zippi løbegård til kaniner

Kaniner trives med god plads – så at give dem så meget som muligt er afgørende for deres helbred og lykke. Derfor skabte Omlet Zippi løbegårde og legegårde til kaniner.

Vores legegårde gør det nemt for dig at tilbringe tid med dine kaniner inde i deres løbegårde. Med masser af plads til at tilføje gravekasser, legetunneler eller andet tilbehør til kaninløbegårde, vil du og dine kaniner aldrig føle den kedsomhed, som de varmeste sommerdage kan bringe med sig. Og med tilføjelsen af overtræk til løbegårde, kan du øjeblikkeligt oprette skyggefulde rum.

Omlet udendørs kaninløbegård og Zippi tunnelsystem i solnedgangen

Zippi platforme

At bygge en legegård, som du kan nyde med dine kaniner vil også hjælpe jer med at knytte bånd til hinanden. Med vores Zippi platforme til kaniner, kan du tilføje både funktionalitet og skygge til dine kaniners løbegård. Ved at give dem et forhøjet rum, vil du være i stand til at interagere med dem på et helt nyt niveau, og dine kaniner vil være i stand til at nyde skyggen under platformene.

Brug dine kaniners Zippi platforme til motion, godbidder eller til bedst at udnytte deres løbeplads. Uanset hvordan du bruger platforme med dine kaniner, vil de drage fordel af det tilføjede element og træningsmuligheder.

Zippi tunnelsystem

I naturen bruger kaniner huler til mange ting – herunder at holde sig afkølede. For at hjælpe med at fremme denne adfærd hos tamkaniner har vi udviklet Zippi tunnelsystem til kaniner. Dette fuldt tilpasbare tunnelsystem kan forbinde ethvert kaninhus eller løbegård til andre legegårde eller rum. Hver tunnel har køleventiler, der tillader luftstrøm, mens dine kaniner løber langs deres ruter, som holder dem afkølede.

Jo flere tunneler du forbinder, jo mere plads har dine kaniner til at få afløb for deres energi eller slappe af i skyggen, som det passer dem. Gør dine kaniners huler så omfattende eller ligetil, som du gerne vil, og se dem tage din have i brug, som de ville i naturen.

Zippi shelter til kaniner

For at få et ekstra fristed fra solen, kan du tilføje Zippi shelters til kaniner til dine kaniners løbegård, for at give dine kaniner mulighed for at undslippe strålerne. Disse multifunktionelle skjulesteder er perfekte til sommer og vinter, eller for at hjælpe let stressede kaniner med at slappe af væk fra stimuli udefra. Og med to indgange kan flere kaniner nemt dele deres plads.

Omlet og dine kaniner

Kaniner kan nyde hver årstid udenfor, når de får alt, hvad de har brug for for at holde dem komfortable og sikre. Hos Omlet har vi designet vores Zippi løbegårde og legegårde til kaniner, Zippi platforme til kaniner, og Zippi shelters til kaniner for, ikke kun at give berigelse, men for at skabe et mere naturligt miljø for dine kaniner, som de kan trives i. Kombiner det hele med vores Zippi tunnelsystem, og så kan dine kaniner nyde deres Eglu Go kaninhus udendørs hele året rundt.

Familie udenfor ved svømmebassinet med kaniner i deres Omlet Eglu Go kaninhus

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *