Omlet bloggen

Det nye kradsetræ med over 1200 lysindstillinger

Kat beundrer Switch-kradsetræ til katte

Fremtiden for kattesjov er her. Siden 2004 har Omlet gentænkt alle aspekter af at holde og passe katte. Og vi er glade for at kunne annoncere vores nyeste kattekreation, der vil få dig til at male dit hjem rødt, orange, gult, pink og grønt. Her er Omlet Switch-kradsetræet til katte – et revolutionerende kradsetræ med over 1200 lysindstillinger der overskygger alle andre kradsetræer. Switch-kradsetræet er mere end bare et kradsetræ; det er et banebrydende interaktivt lysdisplay, der er opfindsomt udformet med innovation og præcision for at give katte de to ting, de elsker allermest – at kradse og jage lys.

Hvordan virker det?

Kan et kradsetræ være lige så sjov for mennesker, som det er for katte? Hos Omlet tror vi ikke kun på, at det måske er – vi har skabt det til at være sådan. Med over 1200 fjernstyrede interaktive lys og omgivende lystilstande er dette kradsetræ, som er det første af sin slags, designet til at være lige så attraktiv for vores øjne, som det er for vores kattevenner.

Men hvordan fungerer det helt præcist? Den naturlige bambusbase, der er udviklet med vores fortsatte forpligtelse til at holde vores produkter så bæredygtige som muligt, er rygraden bag dette robuste og interaktive kradsetræ. Fjernbetjeningen og LED-lys er integreret inde i bunden af ​​kradsetræet, der er omhyggeligt designet til at forbedre din kats kradseoplevelse. Og det er ikke en hvilken som helst lysdiode – de er IP75-klassificeret, hvilket i kattetermer betyder førsteklasses beskyttelse mod kattekløer.

Med blot et klik på en knap på din fjernbetjening kan du starte et lysshow i din stue, der vil underholde dig og din kat i timevis. Hvem har brug for Netflix, når du kan se din yndlings pelsede ven jage efter farverige, interaktive lys?

Fjernbetjeningsindstillinger på Switch-kradsetræ til katte

Derfor har din kat brug for Switch-kradsetræet

Katte er gådefulde og legende dyr, der har lyst til at kradse. Hos Omlet ved vi, at for at give din kat den perfekte kattevenlige kradseoplevelse, var vi nødt til at skabe noget, der ville holde deres opmærksomhed længe efter den første kradse-session. Omlets Switch-kradsetræ løfter den konventionelle kattekradse-session til en katteoplevelse med mange facetter.

I naturen kradser katte mod høje, robuste overflader for at holde deres kløer sunde og for at strække deres muskler ud. Så vi har designet Switch-kradsetræet til at være 20 % højere end almindelige kradsetræer og 50 % højere end den gennemsnitlige kat, for at lade din kat folde sig helt ud for at få et endorfin-frigivende stræk, der gør den afslappet og løsner lemmerne.

Vores designere pakkede ydersiden af Switch-kradsetræet ind i en stærk, 100 % biologisk nedbrydelig sisal for at efterligne naturens naturlige teksturer, hvilket giver din kat mulighed for at handle på dens medfødte instinkter selvom den er indenfor i sit komfortable hjem. Switch har den nødvendige højde, vægt og lodrette riller for at give din kat en lang, flydende kradse-session og træning af hele kroppen.

Men det, der virkelig adskiller Switch-kradsetræet fra andre kradsetræer, er dets fjernbetjente LED-lys. Katte er naturlige jægere, og disse justerbare lys efterligner deres byttes undvigende bevægelser, aktiverer deres rovdriftsinstinkter og giver utrolig hjernetræning og mental stimulering. Men morskaben stopper ikke der – Omlet Switch er lavet til at give dig mulighed for at skræddersy legeoplevelsen til din kats specifikke præferencer, holde den engageret og underholdt med et godt stræk hver gang.

Kat omgivet af lys fra Switch-kradsetræ

Switch vs. andre kradsetræer

Omlet Switch-kradsetræet omdefinerer kattemøbler med sine opfindsomme, interaktive lysdisplays og en omhyggelige teknik i alle detaljer. Her er nogle af måderne, hvorpå Switch skiller sig ud fra alle andre kradsetræer:

  • Forbindelse gennem farver: Switch er udstyret med 1260 indstillinger med et omgivende lys, og er lige så sjov for mennesker som for katte. Vælg mellem 12 lysprogrammer, 7 farveindstillinger, 3 lysstyrkeskærme og 7-hastighedsindstillinger for at skabe den perfekte farverige oplevelse for din kat.
  • En anden dimension: Switch er 84 cm høj og er 20 % højere og 50 % større end almindelige kradsetræer. Den højere højde og det større kradsefelt giver din kat en bedre kradseoplevelse hver gang.
  • Et kradsetræ, der holder: Med den gennemsnitlige levetid for katte på 12-18 år, betyder et nyt kradsetræ hvert andet år masser af affald på lossepladsen. Så vi lavede Switch så bæredygtigt som muligt med et 100 % biologisk nedbrydeligt sisal-hylster og en kradsesikret, slidstærk bambusbase. Switch er det eneste kradsetræ, du nogensinde får brug for.
  • Den stærke, lydløse type: Switch blev skabt med vores unikke anti-vælteteknologi og med et lavere tyngdepunkt, hvilket giver det mere stabilitet end almindelige kradsetræer. Selv de største katteracers styrke kan ikke overkomme det robuste design på Switch.
  • Opfindsomt konstrueret: Switch er mere end bare et kradsetræ til katte – det gør det sjovt for dig og din kat. Med tilpassede og fjernbetjente lys kan du slukke for tv’et og tænde for Switch for at knytte bånd til din kat og nyde kvalitetstid sammen.

Switch og bæredygtighed

Som katteejere og designere af kæledyrsprodukter er vi forpligtet til at skabe bedre og mere bæredygtige muligheder. Switch-kradsetræet til katte er designet med bæredygtighed i tankerne. Det er kun de 100 % biologisk nedbrydelige sisal-hylstre der skal udskiftes, mens 86 % af produktet vil holde på ubestemt tid. Dette betyder, at du kan spare op til 33 kilo affald på lossepladsen i løbet af din kats levetid.

Vil min kat og jeg redde verden? Måske ikke. Men I vil reducere affald på lossepladsen og have en masse sjov. Med Switch kan du være sikker på, at ved at lege med din kat, spiller du en rolle i at leve bæredygtigt.

Omlet og din kat

Hos Omlet skaber vi ikke kun produkter til kæledyrsmarkedet. Vi driver forandring for at gøre kæledyrsproduktmarkedet bedre. For at gøre det er vi nødt til at bevæge os ud over det, der allerede er blevet gjort, og give plads til produkter, der fungerer anderledes, og skabe magiske øjeblikke mellem mennesker og deres kæledyr. Denne tankegang førte til Switch-kradsetræet til katte. Så sluk for hverdagens rutiner, og tænd op for en ny måde at knytte bånd med din kat på. Du vil snart undre dig over, hvad du gjorde uden Switch. Så afbryd forbindelsen fra hverdagens rutiner og forbind din kat med en ny kradseoplevelse, der vil få jer til at spekulere på, hvordan I nogensinde har levet uden.

Kat ser op på lyserøde og blå lys på Switch-kradsetræet

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *