Omlet bloggen

Sådan bruger du en Topology hundeseng til en hvalp

Sort labrador hvalp på Omlet Topology hundeseng med quiltet topmadras

Det kan være svært at vælge den rigtige hundeseng til din hvalp – eller det plejede det i hvert fald at være… Omlets Topology hundesenge opfylder alle krav til din nye bedste vens behov for sengetid, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at gå på kompromis med, hvad din hvalp virkelig ønsker. Sig farvel til spinkle madrasser, gennemtyggede topmadrasser og dårlig sengelugt og find ud af, hvorfor Topology er den perfekte løsning.

Fås i tre forskellige størrelser

Afhængigt af din hunds race, er din hvalp er måske meget lille lige nu, men den vil hurtigt vokse op og blive en hund i fuld størrelse, før du ved af det. Og da en Topology hundeseng er den sidste, du behøver at købe, anbefaler vi at købe en seng baseret på din hunds forudsagte mål som en fuldvoksen hund. Du skal sikre dig, at din hund vil være i stand til at passe i sengen i alle mulige sovestillinger. Sengen ser måske behagelig ud, når din hund er krøllet sammen som en lille pelsbold, men vil den være kunne strække benene ud, hvis den vil? Når den bliver ældre, vil du opdage, hvilke stillinger dn har tendens til at sove i, men indtil videre er det bedst at gå efter en lidt større størrelse for at være på den sikre side.

Omlets Topology hundesenge fås i tre størrelser for at rumme alle hunderacer og er designet til at passe tæt ind i bure i standardstørrelse, så huller langs siderne undgås. Hvis du planlægger at lave hundeburstræning, og ønsker at din hund skal kunne opholde sig i buret, skal du tjekke målene på hundens bur, for at sikre, at størrelsen passer. Se vores hundestørrelsesguide så du kan matche din hund til den rigtige seng.

Vælg mellem en række aftagelige topmadrasser

Det geniale ved Topology-designet, er, at du kan vælge en række alsidige topmadrasser til hundesenge, som alle let kan fjernes for at blive vasket, og reducere lugt og forbedre hjemmehygiejnen.

Til hvalpe, anbefaler vi den quiltet topmadras, designet af Omlet med knivskarpe hvalpetænder i tankerne. Denne superbløde topmadras giver optimal komfort for hunde i alle aldre, og det slidstærke stof som kan lynes af og på en hvalpepude, gør denne stil perfekt til hunde i voksealderen.

Mens din quiltet topmadras vaskes ren, kan du lyne en ekstra topmadras på din Topology hundeseng. Omlets topmadras i lammeskind er ideel til mindre hvalpe, der måske har brug for lidt ekstra varme og forvandler deres seng til en rolig oase. Derudover kan du vælge mellem fem forskellige farver på denne luksuriøse topmadras, der matcher din boligindretning.

Minimer tyggeskader

Alle hvalpe vil tygge – der er ingen vej udenom. Hunderacer såsom Golden retrievere der opdrættes til at bruge deres mund til at hente og bære, er mere tilbøjelige til at ødelægge alt, hvad der kommer i vejen for dem, såvel som racer, der kan lide at jage.

Du kan selvfølgelig træne din hvalp fra en tidlig alder til kun at tygge i passende hundelegetøj eller andet tilbehør, men hvis de formår at bide sig fast i deres seng med deres skarpe tænder, vil designet af vores Topology hvalpeseng sørge for, at de sandsynligvis ikke vil kunne bide sig helt igennem topmadrassen eller madrassen.

Ingen grund til at bekymre sig om snavs og ulykker
Hvalpe roder sig ud i alle mulige narrestreger, så at kunne lyne topmadrassen af og lægge den i vaskemaskinen vil gøre dit liv meget lettere, og din hund vil sætte pris på at have en frisk seng at vende tilbage til.

Dette gælder også for når din hvalp går på toilettet, hvor, og når, den ikke bør. Hvis der er en lækage, har madrassen under topmadrassen et vandtæt betræk, som du nemt kan fjerne og vaske med topmadrassen. Hvis dette bliver et tilbagevendende problem, kan du endda lægge en hvalpetræningspude på madrassen før du lyner topmadrassen på, for at opsuge eventuelle efterladenskaber.

Giv førsteklasses komfort

Hvalpe sover op til 20 timer om dagen , og det er meget vigtigt at give deres voksende kroppe en god komfort og støtte. At holde din hund væk fra jorden på en tilstrækkelig polstret overflade kan forhindre alvorlige gigtsmerter i fremtiden, så sørg for at vælge en seng af god kvalitet.

Topology hundesenge har en madras med hukommelsesskum, der former sig omkring kroppen, når hunden lægger sig på den, og giver fantastisk støtte til trætte ben efter vild leg. Topmadrasser giver en ekstra komfort, enten med en enorm blød følelse mod kroppen i quilt eller lammeskind, eller med ekstra polstring i vores sækkestols- eller støttekant-topmadrasser.

Vælg det perfekte tilbehør

Hvis du beslutter dig for ikke at placere din hvalps seng i et bur, kan du hæve din Topology op fra jorden med et udvalg af stilfulde sengeben. Når du hæver din hunds madras reducerer du træk og forbedrer luftstrømmen under sengen, hvilket hjælper med at minimere ophobning af skimmel, mug, støv og snavs.

Det er også en god idé at tilføje et tæppe til sengen for at gøre din hvalps Topology hundeseng til en endnu bedre søvnoase. Du skal blot placere Omlets luksus hundetæppe i imiteret lammeskind på din hvalps seng, og så vil de snart lære at forbinde det med et sikkert og roligt miljø. Hvis du tager på ferie eller er nødt til at tage din hvalp til dyrlægen, kan du medbringe tæppet og give din hvalp en ekstra følelse af sikkerhed.

Omlet og din hvalp

Vi er overbeviste om, at din nye hvalp vil elske sin Topology hundeseng, og du kan være sikker på, at du har en hundeseng, der holder hele livet. Og med tilbehør som designer-ben til hundesenge og superbløde hundetæpper, vil din pelsede ven have sit eget hvalpeparadis i mange år fremover.

Brun hvalp på Omlet Topology hundeseng med quiltet topmadras

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *