Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Sådan bruges en Topology hundeseng til en hvalp

Det kan være svært at vælge den perfekte hundeseng til sin hvalp – eller det var det i hvert fald en gang! Omlets Topology hundesenge sætter hak ved alle din nye bedste vens behov og sørger samtidig for, at du ikke behøver at gå på kompromis med noget som helst. Læs videre her for at finde ud af, hvad du skal overveje, når du køber din hunds første seng, og hvorfor Topology er den perfekte løsning!


Fås i tre forskellige størrelser

Husk, at selvom din hvalp er super lille og nuttet i øjeblikket, så vil han eller hun vokse op til at være en hund i fuldvoksen størrelse, før du ved af det, og medmindre du har lyst til at købe en ny seng, er det bedst at vælge en størrelse, som du ved, vil passe din hunds race i voksen størrelse.

Hvis du har planer om at burtræne din hund og vil have sengen i buret, så skal du huske at tjekke målene for at sikre dig, at den passer. Topology sengene fås i tre størrelser, der passer til alle racer, og de er designet til at passe perfekt ind i bure af standardstørrelse og dermed undgå mellemrum rundt langs kanten.

Sørg også for, at din hund kan være i sengen i alle mulige sovestillinger. Sengen ser muligvis behagelig ud, når den krøller sig sammen i en lille pelskugle, men vil den være i stand til at strække benene ud, hvis den ville? Efterhånden som den bliver ældre, finder du ud af, hvilke stillinger den har tendens til at sove i, men for nu er det bedst at vælge noget lidt større for at være på den sikre side.

Se vores størrelsesguide for at finde den perfekte størrelse seng til din hund.

Vælg mellem fem alsidige topmadrasser

Topology sengenes geniale design betyder, at selvom du ikke ønsker at købe en separat seng til brug i hvalpemånederne, så kan du stadig vælge en topmadras, som du synes vil være bedre egnet, mens din hund stadig vokser.

For eksempel har du måske lyst til at vælge en ekstra blød topmadras til din hvalp, især hvis den er lille og ikke har fået sin fulde pels endnu. Lammeskindet eller de quiltede topmadrasser er gode alternativer til hvalpe, der har brug for lidt ekstra varme.

Selvom topmadrassen med støttekant muligvis ikke når sit fulde potentiale, før hvalpen er vokset lidt større og fuldt ud kan sætte pris på dens hygge og ekstra støtte, vil det være fantastisk at give den følelsen af at have noget rundt om sig i overgangen fra buret.

Med Topology kan du prøve et par forskellige topmadrasser for at se, hvilken opsætning din hvalp foretrækker. Det kan godt være, at de begynder med at elske den sjove sækkepude eller den kildende fornemmelse af mikrofiber, men når den er vokset sig større, foretrækker den måske støttekanten eller lammeskindets luksus.

Minimér tyggeskader

Alle hvalpe tygger til en vis grad, der er ingen vej udenom det. Hunde, der er opdrættet til at bruge deres mund til at hente og bære, er mere tilbøjelige til at ødelægge alt, hvad der kommer i nærheden af deres snude, ligeså racer med et stærkt jagtinstinkt.

Du kan naturligvis træne din hvalp fra en tidlig alder til kun at tygge passende legetøj eller andet tilbehør, men hvis den alligevel formår at få de skarpe tænder i deres seng, betyder designet på Topology hundesengen, at den sandsynligvis ikke når madrassen. Når din lille slyngel er vokset fra vanen med at tygge i alt, behøver du ikke købe en helt ny seng. Få dig blot en ny topmadras, og sengen vil se så god som ny ud!

Vær ikke bekymret for snavs og ulykker

Hvalpe kommer ud i al slags svineri, så dét at kunne lyne topmadrassen af og komme den direkte i vaskemaskinen vil gøre dit liv meget lettere, og din hund vil sætte pris på at have en frisk seng at vende tilbage til.

Dette gælder også toiletrelaterede ulykker. Hvis der skulle ske et uheld i sengen, så har madrassen under topmadrassen heldigvis et vandtæt betræk, som du nemt kan fjerne og vaske sammen med topmadrassen. Hvis det bliver et tilbagevendende problem, kan du endda lægge et hvalpetræningsunderlag på madrassen, inden du lyner topmadrassen på!

Giv fantastisk komfort

Hvalpe sover i op til 20 timer om dagen, og det er super vigtigt at give deres voksende kroppe ekstrem komfort og støtte. Ved at holde din hund væk fra jorden på en tilstrækkeligt polstret overflade kan du forhindre svære gigtsmerter i fremtiden, så sørg for at vælge en seng af god kvalitet. Dette er især vigtigt for større racer.

Topology hundesenge har en hukommelsesskummadras, der formes rundt om kroppen, når hunden lægger sig på den, og giver fantastisk støtte til trætte ben efter livlig leg. Topmadrasserne tilføjer alle ekstra komfort, enten ved at være super bløde mod kroppen, såsom den quiltede eller lammeskindet, eller takket være ekstra polstring såsom i sækkepuden eller støttekanten.

Vælg det perfekte tilbehør

Det kan være en god idé at tilføje et tæppe til sengen for at gøre den ekstra hyggelig, mens din hvalp endnu ikke er stor nok til at fylde den ud. Det er også muligt, at du ved at have et tæppe, der dækker dele af topmadrassen, kan forhindre din hvalp i at tygge den egentlige seng.

Omlets luksuriøse superbløde tæppe vil være perfekt til din søvnige hvalp. Hvis du lægger det på sengen, når din hvalp sover, vil den desuden forbinde tæppet med et sikkert og roligt miljø. Det betyder, at hvis I tager på ferie eller skal en tur til dyrlægen for at blive vaccineret, kan du medbringe tæppet og give din hvalp en ekstra følelse af sikkerhed.

Når din hund er fuldkommen renlighedstrænet, og den ikke længere har brug for buret, eller hvis du aldrig brugte et bur, så har du muligheden for at hæve din Topology hundeseng op fra gulvet med en række stilfulde sengeben. Ved at løfte din hunds madras op fra jorden reducerer du træk og forbedrer luftstrømmen under sengen, hvilket hjælper med til at bekæmpe ophobningen af skimmel, meldug, støv og snavs.


Uanset hvilke topmadrasser du vælger til din hvalp, så er vi sikre på, at den vil elske Topology hundesengen, og at sengen vil give den både fysisk og mental komfort i de første travle måneder i dens liv såvel som i de kommende år!

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *