Omlet bloggen

Kan høns lide regn?

Høner holder sig beskyttet mod regnen under deres Omlet-vejrbeskyttelses-overtræk
Har du nogensinde spekuleret på, om dine høns kan lide regn? Høns tager ikke regnslag og gummistøvler på for at klare en forårsbyge, men nogle høns er mere villige til at være udenfor i nedbør end andre. Uanset om det er regnbyger eller helt store regnskyl, så skal alle hønseholdere på et tidspunkt hjælpe deres høns gennem vådt vejr. Heldigvis har Omlet produkterne, der holder høns sikre – uanset vejret.

Regn og hønsesikkerhed

Du har måske nogle høns, der er mere end glade for at hænge ud i en regnbyge eller hakke i vandpytter. Men nogle høner vil undgå nedbør for enhver pris. Som en generel regel vil høns søge ly, når regnen bliver mere et kraftigt nedbør end et behageligt brusebad.

Regn er ikke nødvendigvis farligt for dine høns, så længe temperaturerne er moderate. Det farligste tidspunkt for en høne at blive våd på er i koldt vejr , da høns skal være i stand til at puste deres fjer op for at fange luften omkring deres kroppe som isolering. Hvis de er våde, vil fjerene være tunge og ligge fladt, hvilket forhindrer en hønes fjer i at udføre deres arbejde.

Vores nye overtræk til walk-in hønsegårde /span> dækker hele toppen af din floks løbegård med en vandtæt barriere for at hjælpe med at holde regn og sne ude. Har du ikke en walk-in løbegård? Intet problem – vores nye Eglu Go Up overtræk vil også holde forbundne løbegårde fri for fugt. Den bedste måde at hjælpe dine høner med at holde sig varme og tørre, er at forhindre at nedbør falder direkte på dine høns.

Andre regnfarer for høner

Bortset fra regn i koldt vejr, kan for meget fugt give høner problemer. Mudrede forhold i løbegården udsætter din floks fødder for bakterier og svampeinfektioner og skaber uhygiejniske forhold. Og høns, der er våde eller befinder sig i fugtige huse i længere perioder, kan udvikle øvre luftvejsinfektioner. Disse udvikler sig primært fra skimmelsvamp eller meldug, der vokser i deres hønsehus, så derfor er det vigtigt for dine høns’ sundhed at have et hønsehus, der ikke absorberer fugt.

Vandpytter kan være sjove for børn at plaske i, men høns kan drikke af regnvand, der har samlet sig på jorden under deres løbegård. Mudrede vandpytter kan indeholde skadelige bakterier og er ikke ideelle for din flok at drikke af. I tillæg til vandtætte hønsegårds-overtræk , bør du tilføje bundmateriale i alle hønsegårde, der ikke har nok græs til at forhindre jorden i at blive alt for mudret.

Regn falder på Omlet overtræk til walk-in løbegård

Kan nogen hønseracer lide regn?

Nogle hønseracer kæmper mere end andre i fugtigt vejr. For eksempel har, Silkie-høner specielle fjer, der ikke afviser vand, så de hurtigt kan blive gennemblødte til huden. Polske høner er en anden race, som ikke klarer sig godt i vådt vejr, da de har løst grupperede fjer, der ikke holder dem tørre. Andre racer, som f.eks. Rhode Island rød hønen har tæt grupperede fjer, der hjælper med at afvise regnvand. Andre hårdføre racer som Plymouth Rock høner og Australorps høner har bedre tolerance i ekstreme temperaturer, hvilket gør dem mere modstandsdygtige under fugtige forhold.

Er høners fjer vandtætte?

En hønes fjer er vejrbestandige, men ikke vejrsikre. Jo strammere fjergrupperingen er, jo mere vejrbestandig er en hønes fjerdragt. Når selv tæt grupperede fjer bliver mættede, begynder vandet at sive igennem til hønens hud, og der begynder det at påvirke kropstemperaturen. Våde fjer er tunge, så høner kan ikke helt fnugge sig selv for at tørre af, når deres hud bliver våd. Om vinteren kan dette hurtigt føre til hypotermi. At være en våd høne i sommermånederne er mere til gene end en fare, men kan stadig føre til ubehag.

De fleste høns er opmærksomme på deres begrænsninger, og du vil se de fleste søge ly, når de føler, at de bliver for mættede. Nogle gange bliver høns dog fanget i et regnskyl. Hvis temperaturen er under 15 grader, skal du tage gennemblødte høns med ind og tørre dem med et håndklæde, og husk at tørre i deres fjers retning. Vent til hønen er helt tør, før du lader den komme ud igen.

Sådan holder du din flok beskyttet

Vores nye Eglu Go Up overtræk fås i forskellige længder for at tilbyde fuld top-til-bund dækning, eller en ⅔ længde for at tillade en brise gennem den nederste tredjedel af løbegården. Omlets overtræk til walk-in hønsegårde giver nu dækning for den fulde længde i en række størrelser, så de passer over hele toppen af ​​løbegården. Fuld dækning betyder ingen huller, dryp eller sømme, som vinden kan gribe fat i.

Ligesom vores overtræk til løbegårde er Omlets hønseprodukter designet til at beskytte. Ud over deres tilsigtede formål har vores Eglu Cube modstået meget mere end regn ! Den slags ydeevne er, hvad vi forventer af alle de produkter, vi opfinder.

Omlet og dine høners hjem

Vi bestræber os på at skabe produkter af høj kvalitet, der holder dine høner sikre og gør det behageligt at passe dem. Vores udvalg af hønsehuse er designet til at modstå elementerne, vejret og alt andet livet udsætter dem for. Kombiner vores modstandsdygtige hønsehuse med en robust walk-in hønsegård for maksimal beskyttelse og komfort for din flok – og ro i sindet for dig.

Mand med sine høns i Omlet Eglu Go Up hønsehus med Omlet vejrbeskyttelse overtræk

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *