Omlet bloggen

Er kaniner gode kæledyr til børn?

Mor og barn med kæledyrskaniner med Omlets tunnelsystem med Omlet kaninplatforme

Med så mange forskellige dyrearter at vælge imellem, spørger mange forældre sig selv om: Er kaniner gode kæledyr til børn? Det korte svar er ja, så længe der er gensidig forståelse mellem kaniner og deres ejere. Kaniner kan være vidunderlige kæledyr, fulde af personlighed og yndige narrestreger, når de er i stand til at udstille deres naturlige adfærd. Med komplette kanin-setups fra Omlet begynder dine børn at knytte sig til deres kanin lige fra starten.

Derfor kan kaniner være fantastiske kæledyr til børn

Kaniner er intelligente, sociale og kræver ikke meget vedligeholdelse. Disse egenskaber er nogle af grundene til, at kaniner er gode første kæledyr til børn. Kaniner kan bo indendørs eller udendørs, men er lykkeligst, når de får så meget plads som muligt. I naturen lever kaniner i omfattende underjordiske huler og tunneler – og deres tamme kolleger deler det samme ønske om at navigere i disse strukturer.

Omlets Zippi tunnelsystem til kaniner simulerer de tunneler og huler, som kaniner ville bygge i naturen. Kombineret med vores Zippi løbegårde og platforme til kaniner, vil dine kaniner løbe, hoppe, og udforske ligesom de ville naturligt. Og, du kan lade dine børn vælge tilbehør til løbegården for yderligere at tilpasse deres kæledyrs plads.

Vores Eglu Go kaninhuse er den perfekte størrelse til kaninboliger for både kæledyr og børn. Denne struktur, der er nem at rengøre vil gøre det muligt for dine børn let at rengøre deres kæledyrs hjem og vil holde løbegården ren og frisk. Og, med valgfri hjul og håndtag, kan vores Eglu Go-huse og vedhæftede løbegårde let manøvreres rundt i haven.

Oprettelse af en kanins ideelle rum er kun en af mange måder du kan knytte bånd til din kanin på. Vores kaninprodukter er designet til at bringe dig og din kanin tættere på hinanden end nogensinde. Med det rette setup og lidt kvalitetstid vil din familie have skabt et forhold til din kanin, der vil vare resten af livet.

Kaniner og børn: 3 ting, du skal overveje

Selvom det er rigtigt, at kaniner kan være fremragende første kæledyr, er det vigtigt at sætte realistiske forventninger til både din kanin og dine børn. Sørg for, at dine børn er forberedt på det ansvar, der er forbundet med at eje en kanin, og er fortrolige med kaninadfærd og kropssprog.

1. Kaniner bør have venner

Kaniner klarer sig bedst i grupper på to eller flere. I naturen kan kolonier af kaniner bestå af alt fra to til snesevis af kaniner. En ensom kanin kan blive aggressiv eller vise opmærksomhedssøgende adfærd. At adoptere et par kaniner, der allerede er knyttet til hinanden er den bedste måde at starte på, men du kan også adoptere unge kaniner og opdrage dem sammen. Sørg for, at alle hankaniner er kastreret – selvom du kun holder hanner. Intakte hankaniner kan blive territoriale, når de holdes sammen, og hanner, der ikke er kastreret, der holdes sammen med hunner, vil resultere i uønskede kuld. Hunner der ikke er steriliseret, kan normalt holdes sammen uden problemer.

2. Kaniner er en langsigtet forpligtelse

Den l forventet levetid for kaniner er 8-12 år, så de kan være en langsigtet forpligtelse. Sørg for, at der er planer for, hvad I gør når dine børn og kaniner er ældre. Vil de tage deres kæledyr med dem, når de flytter ud? Har du yngre børn til at passe kaninerne, når deres søskende er blevet større? Eller er du villig til at fortsætte med at passe kaninerne selv?

Omlets Eglu Go kaninhus i plastik er det eneste hjem, du skal købe til dine kaniner. Vores robuste konstruktion af kraftigt plastik er designet til at vare hele livet, og med de rådfri materialer, vil huset virkelig klare tidens tand. Det skal bemærkes, at kun kaniner over 6 uger skal placeres udendørs. Yngre kaniner har flere problemer med at regulere deres kropstemperatur og vil klare sig bedre, når de gradvist introduceres til udetemperaturer. Dette gælder også for ældre kaniner, der blev opdrættet indendørs. Introducer kaniner til livet udendørs i små trin i løbet af et par uger for at gøre overgangen så glat som muligt.

3. Kaniner har brug for begrænsninger

Enhver kanin kan holdes udendørs, og de fleste klarer sig bedre, når de får lov til at bo udenfor. Ikke alene efterligner det deres naturlige habitat, men at være udenfor giver dem en pause fra trængsel og travlhed indenfor i husstanden. Forståelse af din kanins kropssprog vil give dig et fingerpeg om, hvordan de har det i deres omgivelser. Og som med de fleste kæledyr vil det at give dine kaniner så meget plads som muligt hjælpe med at sikre, at de er sunde og glade som muligt.

Omlets Zippi Rabbit Playpens hjælper med at skabe grænser for dine kaniner i ethvert setup. De er perfekte som udvalgte rum udendørs, eller som indendørs legegårde. Hvis du vil skifte scenarie, er vores legegårde nemme at flytte og er rovdyrbestandige, hvilket giver ro i sindet.

Den forbundne løbegård til Eglu Go kaninhuset kan også udvides med op til 4 meter, hvilket giver dine kaniner masser af plads til at strejfe rundt.

To børn udenfor med deres kanin i Omlet udendørs løbegård til kaniner

De bedste kaninracer til børn

Når du har besluttet, at kaniner passer godt til din familie, er det tid til at beslutte hvilken kaninrace du vil anskaffe dig. Valg af de rigtige kaniner handler stort set om personlig præference og hvor meget plads du har og hvilket klima du bor i.

For eksempel racer som Lionhead er fremragende til børn på grund af deres føjelige natur, men er ikke egnet til livet udendørs i varmt eller fugtigt vejr. Californians betragtes som en hårdfør race i alle klimaer, samt er kendt for deres søde temperament. Andre racer, der er gode for børn, inkluderer:

  • Holland Lops
  • Rex
  • Mini Lops

Flemish Giants er også fremragende kæledyr, men på grund af deres størrelse kræver de masser af plads.

Omlet og din kæledyrskanin

Omlet sigter mod, at ejere hurtigt og nemt optimerer deres evner som kaninholdere. Vores udvalg af kaninprodukter som Eglu Go kaninhus, Zippi legegårde og platforme til kaniner, og Zippi tunnelsystemer til kaniner er alle designet til at gøre kaninejerskab virkelig hyggeligt og underholdende. I sidste ende skal forældre sikre, at deres børn plejer deres kæledyr ordentligt, men med Omlet bliver det en glæde at hjælpe dine børn med deres pligter. Med Omlet bringer du hele din familie tættere sammen – både med hinanden og med dine kæledyr.

Mor og barn med kanin, der bruger Omlets Zippi tunnelsystem

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *