Omlet bloggen

Gør din hund klar til vinteren

Terrier sover på Omlet hundeseng med støttekant med Omlet luksus hundetæppe i imiteret lammeskind

De fleste blade er faldet af træerne og temperaturerne er falde drastisk. Efteråret er forbi og nu er det vinter, og vi skal indordne os efter den kolde luft.

Når du går over til vinterfrakker og hyggelige tæpper denne feriesæson, så glem ikke at hjælpe din hund med også at skifte! En af de bedste dele af hundeejerskab på denne tid af året er at se din hund logre med glæde over at hoppe rundt i blød sne! Her er nogle tips til, hvordan du kan sørge for, at din hund har det trygt, varmt og behageligt til vinter.

Hvor koldt er for koldt?

De fleste hunde kan tolerere kolde temperaturer ret godt! De har trods alt en indbygget pels! Men hvordan ved du, hvornår vinterkulden er for kold til din pelsede ven? Den bedste måde at få et temperaturtjek på din hund på er at spørge dem! Da de dog ikke kan vores sprog, bliver du nødt til at tyde deres sprog. Her er nogle tegn på, at din hund kan have det for koldt denne vinter:

  • Uvillig til at gå en tur, når den normalt elsker en god spadseretur
  • Sidder i krum position med poterne under maven
  • Klynker uophørligt – dette er normalt hundetale for “Jeg fryser! Lad os gå ind i varmen!”

Generelt er temperaturer på 7 grader eller derunder for koldt til lange hundeture eller længere udendørs leg. Dette betyder ikke, at din hund ikke kan opleve vinterens eventyrland. Du skal bare ikke lade dem vær end længere end normalt!

Hvilke hunde er mere påvirket af kulden?

Mens alle hunde har brug for lidt ekstra pleje og varme i vintermånederne, er visse racer mere modtagelige for at have det for koldt. De hunde, der med størst sandsynlighed har brug for en vinterpels, er de mindre, korthårede racer som beagler , mopser, og chihuahuas.

But, surprisingly, there are several large breed dogs that stand out like giants when it comes to being more sensitive to the cold. If you have a grand danois, mastiff, eller tysk korthåret hønsehund, skal du være meget opmærksom på deres tid tildelt udenfor i de koldere måneder. Disse racer kan være store i størrelse, men deres korte hår og temperament gør dem mere sårbare over for kølige temperaturer.

Indendørs hundeunderholdning om vinteren

Gåture i koldt vejr rundt i kvarteret kan være nok nogle steder for hunde om vinteren, men når temperaturerne begynder at styrtdykke, er det tid til at flytte motionen indendørs. Det er vigtigt at holde din hund mentalt og fysisk stimuleret indendørs i de koldere måneder, da tid brugt udenfor kan være begrænset. span>

Her er et par måder at holde din hund aktiv indendørs på, når det er for koldt til at lege udenfor:

  • Legetøj, legetøj og mere legetøj! Uanset om det er blødt eller hårdt, knirkende eller lydløst, er hundelegetøj en glimrende måde at få din hund til at more sig på, når den er indendørs.
  • Skjul og se godbidderne! En af de bedste måder at få din hund til at bevæge sig på er at få den til at jage efter skjulte godbidder i hele huset. Bare sørg for at huske, hvor du gemte dem!
  • Hav en legeaftale. Når det er for koldt til at mødes i din yndlingshundepark, så overvej i stedet at mødes med en hundeven for at brænde lidt mere energi af.
  • Lær din hund noget nyt. Udnyt den ekstra tid med din pelsede ven ved at lære den et nyt trick. Denne mentale stimulation vil holde din hund opmærksom og aktiv!

Skal jeg ændre min hunds kost om vinteren?

Mens mennesker nogle gange kan tage et ekstra lag af varme – i form af fedt – på i højtiden skal du passe på, at din hund ikke følger trop! Overvågning af din hunds kost i de koldere måneder er vigtigt for deres sundhed og velvære. Afhængigt af dinhunds race, kan din hund forsøge at indtage flere kalorier i løbet af vinteren for at prøve at skabe et ekstra lag af varme. Men for meget mad kan føre til problemer, hvis man ikke holder øje med det!

Hvis din hund er naturligt aktiv resten af ​​året, men den begynder at sætte farten ned i de koldere måneder, skal du bevare et stabilt kalorieindtag for ikke at tage for meget på i vægt. Prøv at ændre din hunds kost fra fødevarer med højt indhold af kulhydrater og som er mere rige på protein og fibre for at holde din hund mæt længere.

For hunde, der gør snebunkespring til en olympisk sport, kan et par kalorier mere denne vinter faktisk hjælpe dem! Uanset race eller aktivitetsniveau bør din observation af din hund styre ændringen eller stabiliteten af din hunds kost, når det er koldere udenfor.

Gør dit hjem vintersikkert

For at sikre, at din hund har det lunt i denne årstid, skal du skabe et vintereventyrland indenfor ved at gøre dit hjem hyggeligt! Det har aldrig været så nemt at vintersikre dit hjem for din pelsede ven med disse dejligt varme og behagelige produkter designet af Omlet.

Topology hundesenge: Intet er bedre end at putte sig blødt i en varm seng efter at have været udenfor på en vinterdag. Din hund skal nyde godt af den samme oplevelse! Med Topology hundesenge designet af Omlet vil du ikke kun give din hund en uovertruffen søvnoplevelse på en understøttende memoryskum-madras, men du kan tilpasse deres topmadrasser fra en række forskellige muligheder, der vil sørge for, at din hund har det varmt og behageligt hele vinteren! Derudover er topmadrasserne hurtige og nemme at lyne af og smide i vaskemaskinen, når de bliver fugtige og ildelugtende.

Luksus hundetæppe i imiteret lammeskind:

Vinteren kan være en af årets bedste årstider, især sammen med din hund! Og det behøver ikke være svært at forberede din pelsede ven til sneklædte gåture og lune varme kram. Tilføj noget hundelegetøj og varme tæpper, og det vil gøre vinteren særdeles dejlig for dig og din hund!

Omlet og din hunds vinter

Vinteren kan være en af ​​de bedste årstider, især med din hund ved din side. Selvom du måske bruger mere tid på sofaen og mindre tid ude på eventyr, med produkter som Omlets Topology hundeseng, luksuriøse hundetæpper i imiteret fåreskind og hundelegetøj

Hund kommer indenfor og ryster sig - stående på Omlet Topology hundeseng

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *