Omlet bloggen

Festlig sjov for din flok

Chicken outside in the snow with fairy lights

Vinteren er en sjov og festlig årstid for både mennesker og høns. Høner klarer sig meget bedre i koldere temperaturer end i varmen, så de kølige dage forude er perfekte til at tilbringe kvalitetstid med dine høns. Find ud af, hvordan festlig sjov for din flok kan holde deres sind og krop beskæftiget, mens de opbygger et dybere bånd til dig.

Har mine høner det okay i kulden?

For det første er det vigtigt at forstå, at de fleste høns klarer sig bedre i kulden, end de gør i varmen. Selvom du ikke er fan af kulde, nyder dine høns sandsynligvis vintersæsonen mere end den kvælende sommervarme. Forudsat at din flok er helt fjerklædt i slutningen af ​​deres fældningssæson, vil de være i stand til at modstå temperaturer under frysepunktet. Så mens du måske hygger dig ved pejsen med dine pelsede familiemedlemmer, skal du ikke have alt for ondt af den fjerklædte familie udenfor – bare klæd dig godt på og deltag i en omgang vintersjov.

Knyt bånd med din flok

Høns kan blive nært knyttet til dem, der passer på dem, hvilket gør båndene mellem høns og mennesker både unikke og smukke. Faktisk er høns gode kæledyr for ældre mennesker, og flokke er både sjove og lærerige for børn.

De køligere temperaturer og kortere vinterdage bringer familier og deres pelsede familiemedlemmer tættere på hinanden – men det betyder ikke, at din flok skal efterlades i kulden. Mens de fint klarer de lavere nattemperaturer i deres isolerede hønsehuse, er der ting, du kan tilføje til deres løbegårde og aktiviteter, som du kan nyde sammen med din flok på en vinterdag.

Julegodbidder

Du kan servere særlige julegodbidder til din flok for at hjælpe dem med at nyde højtiden. En julemorgenmorgenmos til dine høns bestående af havre, rosiner, korn, varmt vand og krydderier er et festligt tilbud, der er særligt muntert på en kølig morgen. Medbring din egen kop kaffe eller te og nyd en sprød morgen med din flok og jeres respektive lækkerier. Andre julegodter, der kan serveres til din flok, omfatter:

  • Bladgrønt
  • Rosenkål
  • Peberfrugter

Disse sammen med proteinrige godbidder som lucernehø kan serveres i en Caddi-godbidsdispenseren til at holde dem væk fra den frosne jord.

Sjov i løbegården

En af de bedste måder at tilbringe tid med din flok på er at udvide deres løbeplads. Dette er især fordelagtigt i vintermånederne, da de får mere plads til at bevæge sig rundt og generere kropsvarme. Kølere vejr er det perfekte tidspunkt at tilføje plads med Omlets udvidelser til walk-in løbegården, eller at tilføje et helt nyt område med en hønseindhegning.

Overtræk til hønsegården vil beskytte dig og dine høns mod sneen, mens de tilbringer tid udendørs. Gennemsigtige overtræk tillader varme solstråler at skinne igennem, så du og dine høns kan nyde vinterstrålerne sammen. I din løbegård eller rundt omkring i din have, kan du invitere dine høns til at lege nogle lege, der vil varme deres kroppe – og dit hjerte.

Lege for din flok

Hønselegetøj hjælper med at holde dine høns varme ved at tilskynde dem til at bevæge sig mere og holde dem væk fra den frosne jord. Og med dine tilbud om vintergodter kan du opbygge deres selvtillid og dit bånd til dem, mens du lærer dem at komme, sidde, klappe eller hoppe på kommando. Legetøj som et fritstående hønsetræ er den perfekte højde til at interagere med dine høns i taljehøjde og lære dem nye tricks. Eller øg deres rækkevidde med et PoleTree og besøg din flok ansigt til ansigt.

Andre ideer til aktiviteter, som du kan nyde med din flok, omfatter:

  • Rulning af en legetøjskugle (normalt dem lavet til katte) fyldt med tørrede melorme eller en anden yndlingsgodbid
  • Opret et foderområde med hø eller halm og skrabekorn, tørrede insekter, rosiner eller andre små godbidder rundt omkring
  • Lav tråde af spiselig julekrans af ukrydret poppet majs og usødede tranebær til at pynte rundt på indersiden af ​​deres løbegård

Overvej også at posere med dine høns på nogle af din families julebilleder, eller tag nogle festlige billeder af din flok, der leger i sneen for at give en unik tilføjelse til dine hjemmelavede julekort

Omlet og din flok

Det behøver ikke at være en udfordring at knytte bånd til dine høns i det koldere vejr. Vores hønselegetøj og tilbehør er designet til at bringe dig tættere på dine fjerklædte familiemedlemmer end nogensinde før. Du kan muligvis ikke tage dine høns med indenfor til højtiden, men at give dem lys i mørket på denne årstid, vil holde dem tæt på dit hjerte. Med et varmt hønsehus som Omlets Eglu Cube hønsehus og en rummelig walk-in løbegård, vil din flok føle sig godt tilpas i deres vintereventyrland, mens de knytter en endnu mere vidunderlig forbindelse med dig.

Omlet Eglu Go Up Chicken Coop in the snow with fairy lights

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *