Omlet bloggen

Sådan fejrer du nytår med dit kæledyr

Jack Russell terrier hopper ud af sengen med Omlet luksus hundetæppe i imiteret fåreskind

At blive kæledyrsforælder betyder ikke, at dine sjove festligheder skal stoppe. Selvom din nytårsaften måske ser lidt anderledes ud med ansvaret for fire poter eller en flok fjerklædte kammerater, er der ingen grund til, at det ikke kan være den bedste nytårsaften nogensinde. Her er vores tips til hvordan du kan fejre nytår med dit kæledyr samtidig med at du også har det sjovt.

Hold det roligt

Kæledyr og høje lyde passer ikke sammen, men er musik ikke det, der gør en fest til en fest? Denne tid på året kan allerede være stressende for vores pelsede og fjerede venner med en pludselig ændring af rutine og fyrværkeri, så det er en dårlig idé at tilføje mere uro med dine yndlingssange afspillet ved fuld lydstyrke.

Når det er sagt, kan nogle kæledyr som hunde, kaniner, marsvin og høner drage fordel af klassisk musik, som har vist sig at reducere stress og have en beroligende effekt. Så hvis du vil lytte til musik under dine festligheder, skal du gøre din klassiske afspilningsliste klar og holde lydstyrken nede.

Sæt tænderne i godbidderne

At gnaske på dine yndlingsgodbidder nytårsaften er en vidunderlig måde at fejre en aften derhjemme. Rester af chokolade fra juleaften og canapéer, der er nemme at lave, er de bedste snacks på denne tid af året – men hvad med snacks til dine kæledyr?

At lave festlige godbidder til dine kæledyr er supernemt, sjovt og betyder, at ingen bliver udeladt fra festen. Mens butikskøbte godbidder kan gives til dine kæledyr i moderation, gør hjemmelavede snacks det til en ekstra speciel aften og er langt sundere end alternativet.

For din hund er disse opskrifter på festlige hundegodbidder og julesmåkager et sikkert hit. Du kan også prøve nogle kalkunrester i en kattevenlig knoglebouillon til din katteven, Selvom de måske ikke er indenfor til til festen, vil marsvin og kaniner elske nogle bladgrøntsager eller broccoli i deres Caddi godbidsdispensere. Og glem ikke din flok. Dine høns vil også sætte pris på et par festlige delikatesser og vil glæde sig over denne lune vintermorgenmad som en særlig godbid, der er anderledes end deres sædvanlige kost.

Filmaften

Mellem de kæledyrsvenlige kanapéer kan du hygge dig på sofaen med nogle festlige film. Hvorfor ikke forkæle din hund med et luksus hundetæppe i imiteret fåreskind fra Omlet, som den kan putte sig med, eller hvad med vores superbløde kattetæppe for at holde dine møbler fri for hår og også være det ultimative afslapningssted for din kat?

Nogle katte, hunde og fugle elsker at se tv, især hvis der er andre dyr involveret. Andre hader det dog, så det er en god idé at vide, hvordan dit kæledyr reagerer, før du planlægger at have en filmaften denne nytårsaften.

Kæledyrsvenlige beslutninger

Begyndelsen af det nye år er det perfekte tidspunkt at mindes de sidste par måneder og forberede dig på, hvad du håber, fremtiden bringer. Og hvilket bedre tidspunkt end nytårsaften at tilbringe en hyggestund med familie og venner og dele det, I alle gerne vil opnå? Det er også en mulighed for at reflektere over dit kæledyrs år og overveje eventuelle mål, du har for dem.

Måske vil du gerne udforske nye steder med din hund, lære dine marsvin nogle nye tricks eller måske vil din kat have gavn af et nyt kradsetræ til at hjælpe den med at tabe sig. Ligesom når du sætter mål kan du bruge SMART-metoden, så du og dit kæledyr har den bedste chance for at opnå det, I satte jer for at gøre. Det betyder, at dit mål skal være specifikt, målbart, opnåeligt, realistisk og rettidigt. Du kan finde nogle flere forslag til, hvordan du kan lave nogle kæledyrsvenlige nytårsforsætter i vores tidligere blog her.

Kvinde og hendes kat ser på hinanden med Switch-kradsetræ

En goodiebag fuld af godter

Får du eller din hund gæster nytårsaften? Før festlighederne slutter, skal du sørge for, at ingen går tomhændet derfra. Send dine gæster hjem med nogle lækre godbidder fra aftenen, og sørg selvfølgelig for, at de er kæledyrsvenlige, hvis det er nødvendigt. Du kan også give dem et foto af dig og dit kæledyr. Goodiebags er en glimrende måde at tilføje et personligt præg til dine gæster og de tjener som en påmindelse om den store aften, som I har haft sammen.

Omlet og dit kæledyrs nytårsaften

Gør dig klar til alt, hvad det nye år byder på med hjælp fra Omlets innovativt designede kæledyrsprodukter. Fra vores kradsetræ med LED-lys der hjælper katte med at komme i form, til vores let-rengørlige hundesenge til puttetid efter at have været på eventyr, og vores Eglu Cube til dem, der ønsker at udvide deres flok, hjælper vores opfindsomme designs med at gøre kæledyrsejerskab både praktisk og til en fornøjelse.

Kvinde ser på sin flok i Omlet Eglu Cube hønsehus i skumringen

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *