Omlet bloggen

Lær mere om din hamster

Alle der har en hamster ved, at de er fremragende som kæledyr! De er søde og bløde, men også meget uafhængige og kloge. Uanset om du er nybegynder eller altid har været hamsterfan, er der altid mere at lære om disse fantastiske små gnavere! Derfor har vi samlet vores bedste blogindlæg om hamstere, et par artikler med mere information og gode råd, perfekt til at lære dine børn om deres kæledyr, samt lidt gør-det-selv sjov I kan lave sammen!

12 fascinerende ting du (måske) ikke vidste om hamstere!

Hamstere (Cricetinae) er gnavere og er en underfamilie til studsmusfamilien. De blev bragt til USA fra Syrien i 1936. Der findes ca… Læs mere


Lær at forstå din hamsters kropssprog

Hamstere er fremragende som kæledyr – de er sjove, søde og relativt lette at passe. Deres søde og bløde kendetegn har gjort dem til populære kæledyr over hele verden. Hamstere giver en masse glæde til mange mennesker, men hvordan kan… Læs mere


Vil du gerne lære din hamster tricks? Her er vores bedste tips!

Nogen sagde engang, at man kan træne alt, hvad der har en hjerne forbundet til maven, og det gælder også hamstere. De er faktisk nogle meget kloge små væsner og sandsynligvis i stand til mere end du tror – som at lære tricks for eksempel! Træning med din hamster er… Læs mere


Sæt gang i kreativiteten og byg en labyrint til din hamster

Hamstere elsker at lege og udforske! Der findes mange legesager og godbidder du kan købe til din søde ven, men ville det ikke være fantastisk at designe og konstruere en spændende labyrint til den selv? De er… Læs mere


Download denne søde farvelægningsside der kan udskrives og nydes af hele familien! Og send os jeres tegninger, vi vil rigtig gerne se dem!

 

This entry was posted in Hamstere


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *