Omlet bloggen

Hvad er den bedste hundeseng til din hund?

Labrador på Omlets hundeseng med støttekant i Prism Kaledioscope

Uanset om det er en siesta efter gåturen eller en hel nats genopladning for at komme sig til næste dags eventyr, elsker hunde at sove. Og med så mange timer brugt på at hvile, er det af afgørende betydning, hvor din hund beslutter sig for at få dens søvn. Mens din hund kan nyde en krammer på sofaen eller sniger sig ind i din seng om aftenen, betyder det at have sin helt egen seng et rum, der understøtter deres specifikke behov. Men ikke to hunde er helt ens, så hvordan finder du den bedste hundeseng til din your hund? Hos Omlet har vi gjort tingene nemme og fjernet gætværket. Her er vores guide til at finde din hunds perfekte søvnløsning.

Fra hvalp til senior

Almindelige standard hundesenge holder kun mellem 6-12 måneder. Vi vidste, at vi kunne gøre det bedre, og derfor har vi designet en hundemadras, der holder hele livet med Topology-hundesengen. Men vi forstår også, at en hunds behov ændrer sig, efterhånden som de bliver ældre, hvilket førte til, at vi skabte en række topmadrasser til at understøtte alle livsfaser for din firbenede ven. Omlets Topology -topmadrasser kan let lynes af Topology-madrassen, lægges i vaskemaskinen og derefter lynes på igen, for at give din hund en frisk seng. Eller, når din hund når et nyt livsstadium, kan du lyne en helt ny topmadras på, for at imødekomme dens tilpassede behov, alt imens Topology-madrassens memoryskum forbliver den samme.

Til legesyge hvalpe

Har du fået en hvalp for nylig? Vi anbefaler Topology-hundesengen med quiltet topmadras, også kendt som Topology-hvalpesengen. Det holdbare materiale Omlets quiltet topmadras er fantastisk til at modstå uundgåelige ulykker og knivskarpe hvalpetænder. Ikke overbevist? Vi udskifter endda din topmadras gratis med Omlets 180 dages hvalpegarantiordning i det usandsynlige tilfælde, at din hvalp formår at tygge gennem dens topmadras i et omfang, hvor den ikke længere kan lynes af sengen inden for 6 måneder efter dit køb*.

Fantastiske til seniorer

Hvis du har en ældre hund, bør du vælge Topology-hundesengen med fåreskinds-topmadras. Når hunde bliver ældre, kæmper de for at regulere deres temperatur, hvilket betyder, at de har brug for ekstra støtte for at holde sig varme. Det imiterede fåreskindsstof giver ikke kun et ekstra lag af komfort for at holde dem behagelige, men kombineret med madrassen med memoryskum fra Topology-sengen for at understøtte aldrende led, skaber det den perfekte drømmeseng.

Gravhund går hen til dens fåreskindstopmadras på Omlet Topology-hundesengen i et soveværelse

Bedst for din hunderace

Det er ikke kun alderen, der påvirker valget af den rigtige hundeseng. Når det handler om senge, er der ikke én størrelse der passer til alle, og din hunds race kan også spille en rolle i at finde den rigtige soveløsning til den.

Separationsstøtte

Alle hunde kan kæmpe med separationsangst , men nogle racer som f.eks. en border collie, toy poodle og bichon frise er mere tilbøjelige til at kæmpe, når de er adskilt fra deres ejere. Ud over at søge professionel hjælp fra en adfærdsforsker, kan det dog hjælpe at have den rigtige hundeseng. Omletshundeseng med støttekant blev ekspertdesignet til at understøtte behovene hos ængstelige hunde, med hævede, omsluttende sider, der skaber en pude, så din hund kan hvile hovedet og føle sig indelukket, når den føler sig lidt nervøs.

Rodede hunde

Det er ingen hemmelighed, at nogle hunderacer laver lidt mere rod end andre. Uanset om det er den flyvende pels fra en golden retriever, et vådt spor fra en blodhund eller mudrede poter spredt rundt i hjemmet, har vores hunde deres egne specielle måder at vise os deres kærlighed på. Men disse tegn på kærlighed kan have en pris. Med en ophobning af snavs, møg og hår kan en hundesengs lugte hurtigt spredes til resten af ​​hjemmet.

Heldigvis er hundesengen med støttekant designet med nem rengøring og hjemmehygiejne i tankerne. Betrækkene kan tages af på få sekunder og lægges i vaskemaskinen på en skånsom cyklus. Og når betrækkene er på igen, vil din hunds seng føles og lugte helt ny. Desuden er der mulighed for at tilpasse hundesengen med en række designerben , og sengen med støttekant kan hæves for nem rengøring og 360° luftstrøm.

Passer til dig

Noget andet du skal overveje, når du skal finde en hundeseng, er din livsstil. Men det kan være en udfordring at finde den perfekte pasform til dig og din hund uden at gå på kompromis med din hunds komfort. Vi spurgte os selv, om vi kan designe hundesenge, der opfylder deres og vores behov? Vores svar: Ja, helt sikkert. Uanset om du er en ivrig eventyrer, der elsker globetrotting med din hundekammerat ved din side, eller en interiørekspert, der elsker at blive hjemme og som ønsker at matche deres hundeseng til deres møbler, så har vi en hundeseng til dig.

Eventyr ahoy

The Pudesengen til hunde er hundesengen, du kan tage med overalt. Det lette materiale betyder, gør det til en leg at tage din hunds seng med på dine rejser. Opbevar den i bilen til dit næste eventyr, og tag den med til din destination. Og da den er fyldt med den helt rigtige mængde buttet fyld sikrer pudesengen, at din firbenede ven har det behageligt, uanset hvor den er.

Brun hund ligger på Omlets pudeseng i Gardenia Sage

Her for dem, der kan lide at blive hjemme

Måske lyder en langsom gåtur med din hund efterfulgt af en hyggelig aften i dit smukt dekorerede hjem mere tiltalende end en campingtur med din hund? Så har vi også en hundeseng til dig. Vores rede-seng er designet til at give din hund den ultimative nattesøvn med dobbeltsidet pudeindlæg, mens den ser fantastisk ud i ethvert hjem.

Vælg mellem en række bæredygtige betræk i eksklusive signaturprints fra Omlet. For dem, der ønsker en dristig farve, vil de abstrakte Kaleidoscope Prism eller Shaded Spruce-prints fungere godt. Og for at komplementere ethvert minimalistisk interiør er de diskrete toner af Corduroy Pebble og Corduroy Moss-betrækkene ideelle.

Omlet og din hunds seng

Ikke to hunde er ens, så vi forventer ikke, at de har de samme behov og ønsker. Derfor har vi designet en omfattende kollektion af hundesenge der opfylder deres behov – og også dine. Fra hundesengen med støttekanten for ekstra støtte, til Topology-hundesenge til disse altafgørende livsstadier, til den bæredygtige og smukt designede rede-seng til hunde , eller pudesengen er perfekte til at rejse med overalt, og vi tror på, at den perfekte hundeseng gør livet med din hund lidt mere magisk for jer begge.

Hund hviler på dens Omlet rede-hundeseng i Honeycomb Slate

*180_Puppy-Gaurantee_terms | Omlet

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *