Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

5 hundevenlige indretningstips til dit hjem

Hvis du deler dit hjem med en hund, er det vigtigt at sikre, at rummet er lige så behageligt, hygiejnisk og sikkert for den som det er for dig. Disse 5 enkle tip er et godt sted at starte på vejen til et hundevenligt hjem…

Vælg slidstærke materialer, der er nemme at rengøre

Dette er en simpel idé, men én der vil spare dig en masse rengøringstid og omkostninger i det lange løb. Vælg vaskbare sofabetræk, hvor det er muligt, og undgå materialer der let kan kradses eller sandsynligvis vil tiltrække løs pels. Det samme gælder gulve – vælg noget, der er let at vaske eller tørre af efter en mudret gåtur! En maskinvaskbar hundeseng som Topology hjælper også med at minimere snavs og pels i dit hjem, da du hurtigt kan lyne topmadrassen op og vaske betrækket, hvilket gør opretholdelse af hygiejne meget lettere.

Fjern fristelser

De fleste ejere af energiske og begejstrede hunde vil have rigelig øvelse i at reagere hurtigt for at forhindre en logrende hale i at vælte drikkevarer og skabe kaos. Det er vigtigt at holde skrøbelige eller potentielt skadelige genstande højt oppe og ude af halevidde, f.eks. stearinlys og briller, ikke kun for din skyld, men også for din hunds sikkerhed. Vælg højere sideborde i stedet for lave sofaborde til te og snacks for at flytte fristelsen ud af syne!

Indbyggede, diskrete bure

Hundebure er ikke det mest attraktive kæledyrsudstyr, men hvalpe, reddede og ængstelige hunde sætter ofte stor pris på at have et roligt og sikkert sted at slappe af. Overvej et indbygget bur eller en indhegning under trappen eller i et møbel med en overflade over for bedre at udnytte pladsen i dit hjem, f.eks. Fido Studio – den valgfri garderobe er også praktisk til opbevaring af hundelegetøj og hundekiks.

Match hundens seng til dine andre møbler

Din hunds seng behøver ikke at skille sig akavet ud i dit hjem, og ved at matche farven på hundesengen til en accentfarve i rummet kan være du integrere hundens seng med din indretningsstil på en fantastisk måde og virkelig gøre den til en del af hjemmet. Du kan finde en memoryskum hundeseng, der passer til dit hjem, i alt fra en klar kirsebærrød til en dyb blommefarve, fra cool gul til blød og dejlig himmelblå i sortimentet af hundesenge med støttekant. Plus, hvorfor ikke hæve din hunds seng op på flotte designer sengeben for at give den et imponerende, stilfuldt look?

Sikre stueplanter uden for rækkevidde

Du kan stadig nyde dine stueplanter, men sørg for at de er en sikker art for hunde. For eksempel væddeløbere eller nyrebregner. Hvis din hund elsker mudder, er det nok også at foretrække at holde stueplanter uden for rækkevidde fra gravende poter!

 

Hvad er dine bedste hundevenlige indretningstips? Tag os i dine kæledyrsbilleder på Instagram!

 

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *