Omlet bloggen

5 hundevenlige indretningstips til dit hjem

Hund, der slapper af i Fido Studio-hundeburet med Omlet hundeseng med støttekant

Hvis du deler dit hjem med en hund, er det vigtigt at være sikker på, at rummet er lige så godt, hygiejnisk og sikkert for den, som det er for dig. Med disse 5 hundevenlige indretningstips til dit hjem, kan du være sikker på, at din hund føler sig sikker, mens dit hjem forbliver i tiptop stand.

1. Valg af materialer er vigtigt

Dette er en enkel idé, men en, der vil spare dig en masse rengøring og udgifter i det lange løb. Vælg vaskbare sofa-betræk, når det er muligt, og hold dig fra materialer, der let kan kradses eller sandsynligvis vil tiltrække løs pels. Fjernelse af kæledyrshår fra dit hjem kan gøres, men det kan også være en udfordring, især når man tager i betragtning, at det er delvist muligt at forhindre det. Nogle hunde har brug for mere pleje end andre, men at børste din hund jævnligt vil hjælpe med at holde pelsen væk fra møblerne.

Det samme gælder for gulvet – vælg noget, der er let at vaske eller tørre af, især efter en mudret gåtur med hunden. En vaskbar hundemadras som vores hundeseng med støttekant vil også bidrage til at minimere møg og pels i dit hjem. Lyn betrækket af og vask i maskinen for at holde din hunds seng hygiejne og frisk.

2. At style din hunds seng til dit hjem

Din hunds seng skal ikke længere se akavet ud i dit hjem. Omlets hundesenge med støttekant er tilgængelige i 15 livlige farver, med et udvalg af begrænsede udgaver fra Dog Walk- og Gardenia-kollektionerne, så de passer til dit indre interiør. Når du kombinerer farven på hundens seng med andre farver i hvilket som helst rum, kan det være en god måde at integrere din hunds seng med din indre stil, og virkelig gøre den til en del af hjemmet.

Desuden kan du endda hæve din hunds seng fra jorden med vores udvalg af designerben til hundesenge. Med valget af 9 forskellige typer sengeben, er der en kombination af hundemadras og sengeben til ethvert hjem og enhver hund. Nysgerrig efter mere indretningstips? Find ud af mere om, hvordan du matcher din hunds seng til din boligindretning.

3. Hundebur eller stilfuldt møbel?

En stilfuld hundeseng skal matches med et stilfuldt hundebur. Hundeburene anbefales af hundetrænere og dyrlæger på grund af deres mange fordele. De giver ikke blot en afslappende plads til din hund, men de kan også give tryghed og sikkerhed, især for hvalpe og ængstelige hunde, når de føler sig overvældet.

Standard hundebure kan være en øjesten i et smukt dekoreret hjem, men vi har arbejdet på at kurere et produkt, der både er en hundehule og et møbel. Her er det moderne Fido Studio-hundebur. Tilgængelig i et walnut- eller hvidt-design, og du kan også have en valgfri garderobe med en praktisk opevaringsenhed til din hunds legetøj og godbidder (eller måske tøj!). For at fuldende dit look, kan du lægge din hundeseng med støttekant derind, for at skabe det ultimative skjulested til din firbenede ven og et elegant hjørne i dit hjem.

4. Fjern fristelser

De fleste ejere af spændte hunderacer vil være veltrænet i at skulle reagere hurtigt for at undgå, at en piskende hale forårsager for meget skade. Det er vigtigt at holde ting, der kan ødelægges eller vælte, som lys og glas placeret et utilgængeligt sted for din hund – ikke bare for din skyld, men også for din hunds sikkerhed. Det er klogt at vælge højere borde til te og snacks, i stedet for lave sofaborde, for at fjerne fristelsen ved de velsmagende menneskegodbidder.

Hunde, der er fysisk og mentalt stimuleret, er mindre tilbøjelige til at være destruktive i hjemmet. Sørg for, at din hund har masser af berigende aktiviteter, uanset hunderace, i tillæg til dens daglige gåture. Du kan motionere din hund indendørs ved f.eks at lege gemmeleg, lære din hund nye tricks eller endda oprette en sjov forhindringsbane ved hjælp af materialer, du kan finde rundt omkring i hjemmet.

5. Planter og kæledyr

Du kan stadig nyde husplanter og en smuk have, når du har en hund, men det siger sig selv, at du skal tjekke, at planterne ikke er giftige. Det er ikke en udtømmende liste, men følgende planter kan være farlige for hunde:

 • Aloe vera
 • Løg- og hvidløgsplanter
 • Efeu
 • Blåklokker
 • Påskeliljer
 • Grapevine frugter
 • Mistelten
 • Kristtorn

Dog er der masser af plantearter, der også er hundevenlige. Disse omfatter, men er ikke begrænset til:

 • Magnolia buske
 • Rosemarin
 • Fennikel
 • Stedmoderblomster
 • Hvedegræs
 • Solsikker
 • Lavendel

Det er også værd at bemærke, at hvis din hund elsker mudder, vil det måske være bedst at holde stueplanter oppe og uden for rækkevidde af beskidte poter!

Omlet og din hunds hjem

Med Omlets udvalg af hundeprodukter, som vores hundesenge, der er lette at rengøre, stilfulde hundebure og hundelegetøj, kan du fortsætte med at knytte vidunderlige bånd mellem dig og din hundeven, alt imens dit og din hunds hjem forbliver et sikkert tilflugtssted og samtidig ser godt ud.

Hund, der ligger på Omlets hundeseng med støttekant medNature Trail-print fra Dog Walk-kollektionen

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *