Omlet bloggen

Den bedste hundeseng at rejse med

Spaniel, der ligger på Omlet pudeseng til hunde i Corduroy Moss

Det er let at undervurdere, hvor meget du skal pakke til en familieferie, især hvis din firbenede ven også er med på eventyret. Og når du har pakket bilen og lukket bagsmækken, indser du, at der mangler noget! Lyder det bekendt? Men hvad nu, hvis det er din hunds seng? Store, besværlige senge er ikke lette at proppe ind i en bil, men din hund er det sidste, du vil efterlade hjemme. Så lad os finde ud af, hvilken er den bedste hundeseng at rejse med, når du ikke har så meget plads.

Hvorfor skal hunde have en seng til at rejse med?

En ændring i miljøet kan være overvældende for hunde. For det første, kan du komme i nærkontakt med flere familiemedlemmer og venner på ferie, hvilket betyder en ændring i rutinen. Ikke bare skal hunde tilpasse sig nye seværdigheder og lyde, men deres veludviklede lugtesans skal også udforske et nyt sted gennem deres snude. At have en hundeseng med, som lugter bekendt, giver din hund et element af komfort, når den er væk hjemmefra. Denne hjemmevante følelse vil hjælpe med at gøre jeres rejse så god for din hund, som den er for dig.

Her er Omlets pudeseng til hunde. Sengen, man kan tage med overalt, er designet til at tage med fra sted til sted uden problemer. Det lette materiale betyder, at madrassen hurtigt kan pakkes ind i bilen før I tager afsted og ud igen, når I når frem til jeres destination. Men hvad ellers gør denne hundeseng, til den bedste som du kan rejse med?

Pudeblød sovestøtte

Omlets pudeseng til hunde er lavet af lette materialer, men vi ville aldrig gå på kompromis med komfort. Vi ved, at den perfekte hundeseng er nøglen til en god nattesøvn, især efter en dag fyldt med lange gåture på ferien. Pudesengen er proppet med fyld, og er lavet af eksperter, for at balancere en pudeblød søvnstøtte med den rette mængde fyldighed, for at give den perfekte soveplads til din hund.

Smukt designede prints

Vi vidste, at en hundeseng, der føltes fantastisk, ikke var nok, og derfor skabte vi en række overtræk for at få vores senge til at se fantastiske ud. Vælg fra et udvalg af mønstre, inspireret af naturen til at minde dig om at være udendørs, når du er udenfor. Vores Morning Meadow- og Gardenia Sage-prints er perfekte til at tage med på turen med din vovse. Du kan endda få matchende halsbånd og hundesnore fra vores Dog Walk og Gardenia-kollektioner til din pelsede ven, så den kan se elegant ud både ude og hjemme.

Hundesikret stof

At tygge, grave, kradse og savle er normal hundeadfærd, men kan også øges i stressede situationer, f.eks. rejser og at være væk hjemmefra for nogle hunde. Før du tager afsted på et eventyr med din hund, skal du vurdere, om din hund er klar til rejsen, eller om du har brug for at finde et alternativ.

Når det er sagt, kan der opstå uventede situationer, som kan være stressende og bekymrende for dig og din følgesvend. Vi ville skabe en hundemadras, der kunne modstå alle disse adfærdsmønstre, og gjorde det med vores pudeseng. Næsten alle vores senge er lavet af 100 % genbrugsflasker, der gør dem yderst robuste og ridse-resistente overfor hundetænder og poter.

Let rengøring for beskidte hunde

Efter et par rejser og strandture, vil din hunds seng være dækket af mindst et par mudrede poteaftryk. Men at smide hundens seng væk efter hver ferie, er ikke svaret. Heldigvis blev vores pudeseng lavet til at kunne holde, med aftagelige overtræk, der kan lynes af og smides i vaskemaskinen for at fjerne snavs og lugt.

Væn din hund til dens nye seng

Det er en god idé at vænne din hund til dens seng, før du tager den med på dine rejser. Det vil give den tid til at tilpasse sig til ikke bare hvordan den nye seng føles, men hvordan den lugter. Uanset hvor behagelig en ny hundeseng er, kan det tage tid for din hund at vænne sig til den. Duften af din hunds gamle seng kan være ildelugtende for dig, men denne lugt er ikke helt så ildelugtende for din hund. Det betyder, at det kan tage lidt tid for hunden at elske sin nye madras lige så meget som du gør.

For at vænne din hund til dens nye seng, skal du forbinde den med at være et positivt sted. Brug masser af ros, når din hund ligger på dens madras, eller hvis den er mere motiveret, giv den nogle lækre hundegodbidder i stedet. Du kan også tilføje et hundetæppe på toppen, så din hund kan være sikker på, at den har det bedste sted i huset. Du kan få flere oplysninger om hvordan du vænner din hund til dens nye seng, kan du læse dette blogindlæg.

Omlet og din hunds rejser

Gør dine rejser med din hund så stressfri som muligt, og jeres ferie rigtig sjov med hjælp fra Omlet hundeprodukter. Vores pudeseng til hunde er den perfekte rejseseng, du kan bruge derhjemme og med et superblødt hundetæppe, som din pelsede ven ikke kan modstå.

To små hunde på Omlet-pudesengen i Pawsteps Electric

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *