Omlet bloggen

Sådan holder du dit hus rent, hvis du bor sammen med en kat

Kat ligger på Omlet luksus kattetæppe i imiteret lammeskind på toppen af sengen

Lad os se det i øjnene – alle katte fælder, og det er ikke altid nemt at holde dit hjem fri for løs pels og andet snavs. Men hvis du opretter en hygiejnerutine og har de rigtige produkter til din spinnende kammerat, vil du kunne få et rent hus på ingen tid! Fortsæt med at læse for at se vores kattegodkendte toptips.

Børstning rækker langt

Børstning gør meget mere end bare at få din kat til at se godt ud. Det er også vigtigt for at komme af med løs pels fra deres frakker og dit hjem. Hvis du har med en lidt besværlig kat at gøre, kan du prøve at lægge katteplejemåtter på bordet og stolebenene i dit hjem. På denne måde kan din kat undgå at du børster den, mens den stadig får en børstning når den kommer i kontakt med måtterne. Disse måtter klæber sig til den løse pels, så den ikke flyder rundt i dit hjem. Derudover kan du nemt trække hår ud af måtterne og rense dem efter behov. Hvis du har brug for flere tips om teknikker til at indsamle kattepels, kan du læse vores guide om at fjerne dyrehår fra dit hjem .

Sig farvel til snavs fra kattebakken!

En anden kilde til snavs i vores hjem med katte er deres kattebakke. Ikke kun på grund af det ildelugtende møg, der følger med, men katte vil også slæbe kattegruset med rundt på deres poter.

Takket være Omlet er der en løsning på alt ovenstående! Vores Maya kattebakke med indgang ovenpå har en anti-tracking platform, som katten træder ud på, efter den har været på toilettet og før den hopper ned fra kassen. Platformen har bittesmå huller, som lader det løse affald falde igennem og tilbage i kattebakken, når din kat hopper ud! Dette reducerer markant mængden af møg og snavs, som katten bærer med sig, hvilket betyder, at du ikke skal træde i din kats møggrus.

Hvis det ikke var smart nok, har anti-tracking platformen også et aktivt kulfilter. Dette absorberer og kontrollerer effektivt dårlige lugte, før de udsendes fra kattebakken. Derudover har kattebakken en aftørrende, vandtæt beklædning, som gør det nemt at opretholde et rent, lugtfrit og hygiejnisk miljø alt sammen i en diskret boks i møbelstil, der vil giv din kat det privatliv, den fortjener.

Luftrensende, kattevenlige planter

Luftrensende planter i hjemmet er med til at forbedre luftkvaliteten og bidrager til en friskere, hygiejnisk følelse for alle. Der er masser af kattevenlige planter , såsom Boston Fern og lavendel, som vil få dit hjem til at dufte fantastisk! Hvis din kat kan lide at lege med planter, grave i jorden eller tygge på bladene, kan du overveje mindre planter uden for rækkevidde eller mere robuste planter.

Kattelagner skal også skiftes

Det er meget nemmere at opretholde et pelsfrit, rent og hygiejnisk hjem, når man bor sammen med en kat, hvis deres yndlingssovepladser er nemme at vaske. Derfor har vi designet en katteseng med et aftageligt, maskinvaskbart betræk…

Omlets Maya Donut katteseng giver en nem rengøringsløsning! Alt man skal gøre er, at lyne betrækket op og lægge det i vaskemaskinen på en forsigtig cyklus med et mildt rengøringsmiddel. Lad det lufttørre og sæt betrækket på igen – det er så enkelt!

Du kan også hæve sengen med stilfulde ben, som ikke kun ser godt ud, men også forbedrer luftstrømmen under sengen for at forhindre ophobning af pels, støv og fugt og beskytte dit tæppe. Omlets Maya Donut katteseng er en god hygiejneløsning, og er enorm hyggelig og blød til katte, der ønsker det bedste!

Beskyt dine møbler med tæpper, der er lette at rengøre

Hvis din katteven foretrækker at krølle sig sammen på sofaen, kan du opmuntre din kat til at sove i dens egen seng for at beskytte dine møbler mod pels, snavs og skarpe kløer! Men hvis du stadig arbejder på at overbevise din kat, er et dedikeret kattetæppe en simpel løsning til at skabe en barriere mellem din pæne rene sofa og din kats pels og mudrede poter. Vores luksus kattetæpper i imiteret lammeskind er super duper bløde, og de fås i tre størrelser! Din kat vil simpelthen ikke være i stand til at modstå at putte sig ned på disse dobbeltsidede, quiltede tæpper!

Hav et kæledyrssikkert rengøringssæt ved hånden

En stærk støvsuger er et oplagt valg til at holde kæledyrs pels i skak, men der er andre væsentlige ting, du bør have i dit kæledyrssikre rengøringssæt. Fnugruller er enormt praktiske til at køre over tøj, puder og tæpper for hurtigt at fjerne eventuelle klumper af løs pels. Stofopfriskerspray er også et must for at fjerne enhver dårlig lugt, der klæber sig til gardiner og sofaer. En kæledyrssikker tæpperenser er helt sikkert nyttig, når du skal bekæmpe mudrede poteaftryk eller andre ulykker!

Rengør foderskålene

Det er også vigtigt jævnligt at rengøre dinkats foderskåle for at reducere lugte og opretholde hygiejnen i hjemmet. Sørg for, at skålene er robuste, kan tørres af og er placeret på et sikkert og roligt sted. På denne måde kan din kat have privatliv, mens den spiser, og madlugten vil ikke forstyrre besøgende eller tiltrække andre kæledyr og børn! Det vil også beskytte dit gulv og tæpper, hvis du placerer foderskålene på en måtte, der er let at rengøre.

Sådan får du et rent hjem med en kat med Omlet

At holde dit hjem rent, når du bor med en kat, behøver ikke at være en stor opgave! Omlet har designet løsninger til alle din kats behov, så tag et kig på vores ekspertdesignede kattesenge, kattetæpper, katteskåle og mere for at opdage, hvordan Omlet kan hjælpe dig med at holde dit hjem rent og din kat glad!

Kat på grå Maya Donut katteseng i nyt køkken

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *