Omlet bloggen

De bedste kattesenge til enhver kat

Kat sover på rød katteseng med støttekant

De bedste kattesenge giver et komfortniveau, der kan konkurrere med en madras til mennesker. Men da ingen katte er identiske, kan det være noget af en opgave at finde en seng, der passer til alle aldre, racer, størrelser og personligheder. Heldigvis for vores kattevenner har Omlet mange års erfaring ikke kun som kæledyrselskere, men som ekspertproduktdesignere, der omhyggeligt har beregnet formlen til at skabe den perfekte katteseng.

Sådan vælger du den bedste seng til din kat

Når du vælger den bedste seng til din kat, er der nogle ting, du bør overveje.

  • Størrelse – Én størrelse passer bestemt ikke alle. Derfor fås Omlets katteseng med støttekant i to størrelser, hvor den større seng passer til større racer eller til dem i hjem med flere katte, der nyder at putte sammen.
  • Komfort – Er det bedst at synke ned i en superblød seng, der føles som at svæve på en sky, eller roligt slumre på en drømmende memoryskum-madras med støttekant til uforstyrret søvn? Vi synes, begge muligheder lyder godt. Komfort er vigtigst, når det handler om kattesenge, og derfor har vi skabt vores Maya Donut katteseng og katteseng med støttekant. Begge har uovertrufne niveauer af komfort med muligheder, der passer til forskellige kattes søvnbehov.
  • Stil – Komfort er essentielt, men seje katte har selvfølgelig brug for stilfulde senge, der passer. Begge Omlets kattesenges designs fås i et udvalg på over 30 slående eller subtile nuancer, der passer bedst til dit hjem. Den fantastiske rubinrøde farve på Maya Donut kattesengen tilføjer et dristigt farvestrejf til ethvert rum, eller hvis du foretrækker et mere neutralt look, kan du vælge den beroligende stengrå katteseng med støttekant?
  • Privatliv – Iltert kattedyr eller mystisk mis? Alle katte fortjener et rum som er deres eget. Hvor du beslutter dig for at placere din kats seng er op til dig, men at placere den i et lukket rum som f.eks. Omlets Maya indendørs kattehus er en fantastisk måde at skabe den ultimative rede til at tage et hvil i.

De bedste kattesenge til små og store kattedyr

Let og lille eller stor af statur, så skal din kats seng passe til din kats størrelse. Mens langt de fleste katte vil passe til den lille katteseng med støttekant, ved vi også, at nogle katte har brug for lidt ekstra plads til at strække og udfolde sig.

Selvom det ikke er en udtømmende liste over større katteracer, vil Maine Coon, Ragdoll og Siberian f.eks. have gavn af en større seng som den mellemstore katteseng med støttekant. Med en højtydende memoryskum-madras er sengen i stand til at modstå enhver ekstra vægt, samtidig med at den hjælper din kat med at slappe af i dens muskler. Dette er især vigtigt for overvægtige katte, som er mere tilbøjelige til muskel- og ledkomplikationer. Du kan læse mere om at holde din kat på en sund vægt i vores blogindlæg: Hvordan får jeg min dovne kat til at motionere?

Til mindre katteracer såsommunchkin og American curl, anbefaler vi den lille katteseng med støttekant.

De bedste kattesenge til killinger

Vi ved alle, at killinger unægteligt er søde og sjove. De elsker absolut at lege og bruger deres unge dage på konstant at være frække og drilske! Og efter en lang dag med deres yndlingslegetøj og kradsetræ, er en fantastisk katteseng en killings favoritsted, der er afgørende for at få et dyrebart hvil. Faktisk, kan killinger sove i op til 20 timer om dagen, så det er vigtigt at finde en seng til at støtte deres hviletid.

Omlets Maya Donut katteseng er perfekt til killinger i vækst, hvor den fyldige pude kan holde formen i mange år fremover. Killinger er også tilbøjelige til at få det mere koldt når temperaturen falder. Maya Donut kattesengen er ideel med sit betræk i imiteret pels til at holde kattedyr komfortable. Du kan endda tilføje et luksus kattetæppe i fåreskind oven på sengen til de kølige vinternætter.

De bedste kattesenge til ældre kæledyr

Vi har alle brug for lidt ekstra støtte, når vi bliver ældre – og det samme gælder vores kæledyr. At komme ind og ud af sengen kan blive en stor opgave for ældre katte, der kan lide af ledproblemer og gigt, hvilket er langt fra ideelt, i betragtning af at de også kan lide at få op til 20 timers hvile hver dag.

En katteseng med let hævede sengeben kan dog hjælpe og give lettere adgang til deres soveplads. Både vores Maya Donut katteseng og kattesengen med støttekant fås med en række stilfulde ben til at komplementere sengens betræk og dit hjem. Har du allerede fået en Maya Donut seng, men købt den uden ben? Sa kan du shoppe ben til din Donut katteseng, som nemt kan fastgøres ved hjælp af vores benramme til kattesenge.

Den bedste seng til at berolige din ængstelige kat

Katte kan blive ængstelige af mange årsager, hvoraf adskillige er ret almindelige. Da de fleste ikke tilpasser sig forandringer særlig godt, kan det at skulle flytte til et nyt miljø, for eksempel, være nok til at udløse en kats angst. Den gemmer sig, fryser eller bruger toilettet uden for dens kattebakke – dette er alle almindelige symptomer på en ængstelig kat. Hvis adfærden fortsætter i længere tid, skal du kontakte din dyrlæge for at søge råd. I mellemtiden er der dog nogle ting, du som ejer kan gøre.

Det kan hjælpe at tilbyde dem en hyggelig og aflukket seng. Omlets Maya Donut katteseng er fantastisk til katte med angst, og giver dem en følelse af sikkerhed med hævede kanter for at få dem til at føle sig trygge. Placer din kats seng i Omlets Maya indendørs kattehus for at give den endnu mere privatliv, hvor din ængstelige kat kan få dens eget rum, gemt væk fra hjemmets stress og jag.

Kattepleje med Omlet

At pleje din kat har aldrig været nemmere end med Omlets udvalg af produkter. Fra vores tilpasbare kattesenge, til vores bæredygtige kradsetræer, kattegårde, og lugtbekæmpende Maya kattebakkemøbler, er Omlet din essentielle butik, der opfylder enhver kats behov, med opfindsomme designs, der gør det endnu mere instinktivt og givende at passe på dem.

Killing står på Maya Donut katteseng i gul

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *